skairiz. rakstīja:Jemeljsh rakstīja:Paņēmu kanger topbox mini. Dūms un garša man der. Komplektā esošais clepton coils šķiet garšīgāks un dūmaināks par stock kanger coilu.
Ieteiktu izmēģināt arī kanger'am keramisko coilu, kādai jaunākai pieredzei uz lielāku ciparu mod'a ekrānā.

Sveiki pirmais posts man te.. Nu jau mēnesi lietoju topbox mini.. pēc pusgada niekošanās ar joytech aio ego sapratu ka gribu atteikties no analogās un meklēju iesācēju variantu tā lai cena +/- nebūtu kodīga un labas atsauksmes.. No standarta iztvaicejiem no sākuma labāk patika clepton. . Bet nu jau otro nedēļu sēžu uz SS ar temperatūras režīmu garša un dūms apmierina, nav mākoņi bet nav arī ūdens tvaiciņš..
Tagad arī sievai iegādājos tādu aparātu.. Ir iespēja salīdzināt 2 dažādus iztvaicetajus ar vienādiem parametriem. . Kūpinām 70/30 vg/pg 6mg nic apm uz 30w un teikšu godīgi tagad garšas ziņā starp clepton un SS nemanu atšķirību... tik SS vieglāk velkas

lai gan uz SS ar šaubām pārgāju. . Pirmais, man kā iesācējam , šoks bija par pirmo karsto dūmu pat uz 100c grādiem. . Tad atmetu to uz kādu nedēļu ,divām, atkārtoti nolēmu dod iespēju un bams aizgāja. . Lai gan pirmās dienas uz W to kūpināju.. Uz clepton negribas vēl atpakaļ pāriet, bet nu nez kas būs vēlāk
Jautājums. . Kāda režīmā kūpināt To RBA ar līdzi nākošo spirāli? Nekur nevaru atrast informāciju no kāda materiāla tā ir...