Lūdzu iesakiet kādus jaunākos/labākos tankus ar gataviem nopērkamiem "coiliem"..
Nesanāk jau labu laiku sekot veippasaulei, bet tanku gribas jaunu :S
Jaunākie, labākie nepārbūvējamie tanki (iesakiet)
- Gredzens
- Aktīvs
- Atbildes: 148
- Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
- Nauda: : Locked
Jaunākie, labākie nepārbūvējamie tanki (iesakiet)
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Jaunākie, labākie nepārbūvējamie tanki (iesakiet)
Krievu apskatnieki kaifo no Lemo3, bet tas kā Subtanka aizvietotājs.
Ja mākoni gribi- tad laikam TFV8, pamēģināju, nu mākonis liels un garšu arī labi atdod.
Ja mākoni gribi- tad laikam TFV8, pamēģināju, nu mākonis liels un garšu arī labi atdod.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 65
- Pievienojies: 03 Mai 2016, 23:02
Par TFV8 pilnībā piekrītu. Gaidu vape mail`ā "mazo brāli" - TFV Baby Beast. Produktivitāte esot tāda pati, tikai kompaktāki izmēri.
YIHI SX MINI G-CLASS / LOST VAPE TRIADE DNA200 / VAPOR SHARK DNA133 / HCIGAR VT INBOX DNA75 / ASMODUS MINIKIN V2 / VOOPOO DRAG 157W / etc.
- Gredzens
- Aktīvs
- Atbildes: 148
- Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Paldies par viedokļiem! TFV Baby Beast tiešām baigais mākoņu ķērējs? Gribās kko pa vidam, un noteikti ar gataviem coiliem... pats pašlaik lietoju uwell crown un patiesībā ļoti apmierina, vnk gribas ko jaunu.. :S jau biju pasūtījis crown 2 no fasttech, bet šie atcēla orderu :S
Tikko pats uzgāju ka Uwell gatavojas laist ārā D1, D2, D3 un kā arī M1 modu, vispār vāks :S
Tikko pats uzgāju ka Uwell gatavojas laist ārā D1, D2, D3 un kā arī M1 modu, vispār vāks :S
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
-
- Aktīvs
- Atbildes: 65
- Pievienojies: 03 Mai 2016, 23:02
Nu jau varu teikt par Baby Beast (vakar atnāca). Mākoņus ražo ne pa jokam. Ar 0.4 coil un 45-55W pēc 3 puff istaba pilna. Vienīgais mīnuss - diezgan bieži jāuzpilda, bet uzpilde ērta. Tā ka šo pat par mīnusu īsti nevar nosaukt.
YIHI SX MINI G-CLASS / LOST VAPE TRIADE DNA200 / VAPOR SHARK DNA133 / HCIGAR VT INBOX DNA75 / ASMODUS MINIKIN V2 / VOOPOO DRAG 157W / etc.
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 14 Sep 2016, 09:53
Sveicināti,
Ko jūs no aktuālajiem/lv pieejamajiem (labākie nepārbūvējamie tanki) ieteiktu, ja mērķis ir atrast maksimāli kompaktu, bet tajā pat laikā ne galīgu nīkuli. Budžets ir ~100-150 eur.
Iesāku e-juice kurināšanu ar ego one v2 (1ohm pretestība) un tagad iztestējot bodē nopietnus aparātus saprotu, ka visa e-juice garša paliek manā aparātā. Tā tad gribu atrasti maksimāli kompaktu, bet tajā pat laikā ne galīgu nīkuli. Galvenais, lai kompakts un garšīgs. Tādu mega mākoni es neķeru, man drīzāk patīk tāds rewarding dūms,kas nāk no smagāka vilciena. Nezinu ka to savādāk izskaidrot, bet tas ko es gribu ir lai vilkšanas process or tuvāks cīgām nevis pārlieku viegls kā ūdens pīpei, bet to es sapratu es laikam pats varēšu pieregulēt izvēloties jaudum Budžets ir līdz 150 eur.. Tīt spoles nevēlos. Nekāds mega dūmotājs neesmu,jo to pieminēto ego ar 2ml tilpumu pie 1ohm pretestības dienā pildīju max 2x,bet tas iespejams arī tamdēļ,ka tas štrunts garšu slikti dod cauri. Attiecīgi,ja dūms būtu vēl izteikti garšīgāks, tad arī gribētos vairāk kūpināt.
Palasot forumu un atsauksmes esmu nostājies uz šiem variantiem:
1. eVic VTC Mini with CUBIS
http://www.joyetech.com/product/evic-vt ... ith-cubis/
2. KANGER TOPBOX MINI
http://kangeronline.com/products/kanger ... 9653314053
3. KANGER SUBOX MINI C
http://www.sugarbaron.lv/product/lv/subox-mini-c
Ko jūs no aktuālajiem/lv pieejamajiem (labākie nepārbūvējamie tanki) ieteiktu, ja mērķis ir atrast maksimāli kompaktu, bet tajā pat laikā ne galīgu nīkuli. Budžets ir ~100-150 eur.
Iesāku e-juice kurināšanu ar ego one v2 (1ohm pretestība) un tagad iztestējot bodē nopietnus aparātus saprotu, ka visa e-juice garša paliek manā aparātā. Tā tad gribu atrasti maksimāli kompaktu, bet tajā pat laikā ne galīgu nīkuli. Galvenais, lai kompakts un garšīgs. Tādu mega mākoni es neķeru, man drīzāk patīk tāds rewarding dūms,kas nāk no smagāka vilciena. Nezinu ka to savādāk izskaidrot, bet tas ko es gribu ir lai vilkšanas process or tuvāks cīgām nevis pārlieku viegls kā ūdens pīpei, bet to es sapratu es laikam pats varēšu pieregulēt izvēloties jaudum Budžets ir līdz 150 eur.. Tīt spoles nevēlos. Nekāds mega dūmotājs neesmu,jo to pieminēto ego ar 2ml tilpumu pie 1ohm pretestības dienā pildīju max 2x,bet tas iespejams arī tamdēļ,ka tas štrunts garšu slikti dod cauri. Attiecīgi,ja dūms būtu vēl izteikti garšīgāks, tad arī gribētos vairāk kūpināt.
Palasot forumu un atsauksmes esmu nostājies uz šiem variantiem:
1. eVic VTC Mini with CUBIS
http://www.joyetech.com/product/evic-vt ... ith-cubis/
2. KANGER TOPBOX MINI
http://kangeronline.com/products/kanger ... 9653314053
3. KANGER SUBOX MINI C
http://www.sugarbaron.lv/product/lv/subox-mini-c
-
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 14 Sep 2016, 09:53
Paņēmu kanger topbox mini. Dūms un garša man der. Komplektā esošais clepton coils šķiet garšīgāks un dūmaināks par stock kanger coilu.
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Ieteiktu izmēģināt arī kanger'am keramisko coilu, kādai jaunākai pieredzei uz lielāku ciparu mod'a ekrānā.Jemeljsh rakstīja:Paņēmu kanger topbox mini. Dūms un garša man der. Komplektā esošais clepton coils šķiet garšīgāks un dūmaināks par stock kanger coilu.
- Ziecha
- Aktīvs
- Atbildes: 80
- Pievienojies: 13 Jan 2017, 09:09
- Atrašanās vieta: starp Rīgu un Jelgavu
- Veipoju kopš: 01 Jan 2017
skairiz. rakstīja:Ieteiktu izmēģināt arī kanger'am keramisko coilu, kādai jaunākai pieredzei uz lielāku ciparu mod'a ekrānā.Jemeljsh rakstīja:Paņēmu kanger topbox mini. Dūms un garša man der. Komplektā esošais clepton coils šķiet garšīgāks un dūmaināks par stock kanger coilu.
Sveiki pirmais posts man te.. Nu jau mēnesi lietoju topbox mini.. pēc pusgada niekošanās ar joytech aio ego sapratu ka gribu atteikties no analogās un meklēju iesācēju variantu tā lai cena +/- nebūtu kodīga un labas atsauksmes.. No standarta iztvaicejiem no sākuma labāk patika clepton. . Bet nu jau otro nedēļu sēžu uz SS ar temperatūras režīmu garša un dūms apmierina, nav mākoņi bet nav arī ūdens tvaiciņš..
Tagad arī sievai iegādājos tādu aparātu.. Ir iespēja salīdzināt 2 dažādus iztvaicetajus ar vienādiem parametriem. . Kūpinām 70/30 vg/pg 6mg nic apm uz 30w un teikšu godīgi tagad garšas ziņā starp clepton un SS nemanu atšķirību... tik SS vieglāk velkas lai gan uz SS ar šaubām pārgāju. . Pirmais, man kā iesācējam , šoks bija par pirmo karsto dūmu pat uz 100c grādiem. . Tad atmetu to uz kādu nedēļu ,divām, atkārtoti nolēmu dod iespēju un bams aizgāja. . Lai gan pirmās dienas uz W to kūpināju.. Uz clepton negribas vēl atpakaļ pāriet, bet nu nez kas būs vēlāk
Jautājums. . Kāda režīmā kūpināt To RBA ar līdzi nākošo spirāli? Nekur nevaru atrast informāciju no kāda materiāla tā ir...
-
- Biedrs
- Atbildes: 9
- Pievienojies: 10 Jan 2017, 18:35
RBA būs kaut kas jaudas režīmā tvaicējams iekšā, kantāls parasti. Vismaz Subtank tā bija, ja nemaldos.
Joyetech Cuboid + Sense Herakles RTA-2. Quad Clapton 0.2 Ohm.
Joyetech AIO
Joyetech AIO
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi