Sāpes krūškurvī
- e-cigshop.eu
- Aktīvs
- Atbildes: 26
- Pievienojies: 19 Jan 2015, 14:16
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Limerick, Shannon, Ireland
- Kontakts:
Re: Sāpes krūškurvī
Pasaki mums kādu šķidrumu un cik ml dienā tu kūpini? Kas ražojis, cik stipru nikotīna koncentrāciju un kādas PG/VG proporcijas. Tad arī varēsim kaut ko konkrētāk ieteikt. Sāpes krūšu kurvī ir simptoms bet nezinot visus apstākļus ir pagrūti noteikt diagnozi.
- Yanka
- Aktīvs
- Atbildes: 225
- Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 11 Jūn 2012
Man sievas mātei arī bija starpribu nerva iekaisums - tikai to nezinājām un visi domāja, ka sirds sāp, vedām uz stradiņiem nu un visas analīzes un finālā ārsts ieteica likt sinepju plāksteri. Palika un panēsāja plāksterīti un nekāda vaina viss pārgāja. Tagad jau pāris gadus neesmu dzirdējis, ka par kaut ko sūdzētos. Brīnos, ka ģimenes ārsts tādu lietu nezināja vai pat neiedomājās.WoTsoon rakstīja:Hvz, jocīgi
Man tāda lieta ir, kā starpribu nerva iekaisums. Ari reizimis sāp, citreiz vairāk, citreiz mazāk. Alerģuja? Hvz, nav dzirdēts. Drīzāk kat kāda vaina ir, bet
- RebelRabbit
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 11 Okt 2015, 17:36
nemekle interneta atbildi ej pie arsta jo es varu deret ka interneta nevienam te nav daktera izglitiba lai izskaidrotu tavas sapes
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Varu derēt, ka neizlasīji. Ja izlasītu, tā neteiktu.RebelRabbit rakstīja:nemekle interneta atbildi ej pie arsta jo es varu deret ka interneta nevienam te nav daktera izglitiba lai izskaidrotu tavas sapes
-
- Atbildes: 4
- Pievienojies: 13 Okt 2015, 10:54
Sūtiju visu laiku no http://www.killer-juice.com
Stiprums gan 18mg un gan 12mg, vidēji dienā kādi 5ml.
Tagad pēdējas dienas pārgāju uz 6mg un tagad 3mg un uz 70VP/30PG (šobrīd molin).
Vai mazāk sāp grūti spriest, vel nevaru pateikt. Sāpes nav lielas, vairāk kā spiež kreisajā pusē, nepatīkama sajūta un diskomforts.
Par to starpribu nevrva iekaisumu (bet pēc simptomiem tur ir baisās sāpes).
Es jau ceru ka tas nav no vapošanas.
Stiprums gan 18mg un gan 12mg, vidēji dienā kādi 5ml.
Tagad pēdējas dienas pārgāju uz 6mg un tagad 3mg un uz 70VP/30PG (šobrīd molin).
Vai mazāk sāp grūti spriest, vel nevaru pateikt. Sāpes nav lielas, vairāk kā spiež kreisajā pusē, nepatīkama sajūta un diskomforts.
Par to starpribu nevrva iekaisumu (bet pēc simptomiem tur ir baisās sāpes).
Es jau ceru ka tas nav no vapošanas.
- RebelRabbit
- Atbildes: 2
- Pievienojies: 11 Okt 2015, 17:36
infants rakstīja:Varu derēt, ka neizlasīji. Ja izlasītu, tā neteiktu.RebelRabbit rakstīja:nemekle interneta atbildi ej pie arsta jo es varu deret ka interneta nevienam te nav daktera izglitiba lai izskaidrotu tavas sapes
veciit ja problemas da jebkadas ir nevajag internetaa meklet vajag pie kvalificeta daktera iet mozz vinjam kaut kas nopietns ir bet vinjs internetaa meklee atbildi un kamer internetaa meklee atbildi tas kas ir vell suudigak paliek .. ja tu saproti ko es saku
- janisbanis
- Aktīvs
- Atbildes: 35
- Pievienojies: 10 Mar 2016, 19:12
Man arī sākās tieši tā problēma sāpes krūškurvī bet tik tad kad suslas stiprums iet pāri 10mg un ir high PG, (70pg/30vg) ar tīru VG pat 18mg nekad nekādu blakusiedarbību. Es beigās expermentējot atradu risinājumu 6mg 70vg/30 pg koncentrāciju kas ir perfekta priekš manis. laigan Pg man itkā garšo labāk, garša izteiktāka, bet tomer vg iet bez jebkādiem blakusefektiem, laikam organismam vg tomēr ir labāks
Balrog 70w kit.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 175
- Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
- Atrašanās vieta: Jaunjelgava
- Veipoju kopš: 16 Mar 2013
- Kontakts:
visticamāk nepanesība , saistība ar kādu no komponentiem parasti PG vai destilēts ūdens, ar to visbiežāk ir problēmas, tiešam pamēģini tīro VG, pēc tam tīro pg, ja uz pg būs alerģija, tad aromas arī to var ietekmēt, tākā, mēgini tīru, bet , tas ir tikai ieteikums, bet ne diagnoze, diognozi noteiks ārsti, ne foruma dalībnieki
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
-
- Atbildes: 4
- Pievienojies: 13 Okt 2015, 10:54
Tātad, nekādas saistības ar veipošanu.
Neliela radikulocēle Th3-Th4 līmenī mīkstajos audos paravertebrāli kreisā pusē pa starpribu nervu gaitu.
Tobiš problēmas ar mugurkaulu, kapēc saīsinājas, kad sāku veipot, atbilde vienkārša, tākā sedoš darbs, kad pīpēju tad katru 1h no 5 uz 1 stāvu uz pīpētavu un atpakaļ... tātad bija fiziska slodze, veipojot jau tādas pastaigas nenotiek.
Neliela radikulocēle Th3-Th4 līmenī mīkstajos audos paravertebrāli kreisā pusē pa starpribu nervu gaitu.
Tobiš problēmas ar mugurkaulu, kapēc saīsinājas, kad sāku veipot, atbilde vienkārša, tākā sedoš darbs, kad pīpēju tad katru 1h no 5 uz 1 stāvu uz pīpētavu un atpakaļ... tātad bija fiziska slodze, veipojot jau tādas pastaigas nenotiek.
- Anrijs
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 10 Nov 2016, 13:05
- Atrašanās vieta: Kolka
- Veipoju kopš: 05 Nov 2016
Kas to būtu domājis, ka būs kaut kāda šitāda vaina. Kā atklāji? Pie kāda traumatologa aizgāji?
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 5 un 0 viesi