Sāpes krūškurvī

Par tvaicēšanas ietekmi uz mūsu veselību.
Pētijumi, novērojumi un sajūtas.
Lietotāja avatars
e-cigshop.eu
Aktīvs
Atbildes: 26
Pievienojies: 19 Jan 2015, 14:16
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Limerick, Shannon, Ireland
Kontakts:

Re: Sāpes krūškurvī

Raksts e-cigshop.eu » 14 Okt 2015, 16:16

Pasaki mums kādu šķidrumu un cik ml dienā tu kūpini? Kas ražojis, cik stipru nikotīna koncentrāciju un kādas PG/VG proporcijas. Tad arī varēsim kaut ko konkrētāk ieteikt. Sāpes krūšu kurvī ir simptoms bet nezinot visus apstākļus ir pagrūti noteikt diagnozi.

Attēls

https://www.alvini.ie/
Ko ikdienā lietoju...? VISU!!!
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 14 Okt 2015, 22:09

WoTsoon rakstīja:Hvz, jocīgi
Man tāda lieta ir, kā starpribu nerva iekaisums. Ari reizimis sāp, citreiz vairāk, citreiz mazāk. Alerģuja? Hvz, nav dzirdēts. Drīzāk kat kāda vaina ir, bet
Man sievas mātei arī bija starpribu nerva iekaisums - tikai to nezinājām un visi domāja, ka sirds sāp, vedām uz stradiņiem nu un visas analīzes un finālā ārsts ieteica likt sinepju plāksteri. Palika un panēsāja plāksterīti un nekāda vaina viss pārgāja. Tagad jau pāris gadus neesmu dzirdējis, ka par kaut ko sūdzētos. Brīnos, ka ģimenes ārsts tādu lietu nezināja vai pat neiedomājās.
Lietotāja avatars
RebelRabbit
Atbildes: 2
Pievienojies: 11 Okt 2015, 17:36

Raksts RebelRabbit » 16 Okt 2015, 02:38

nemekle interneta atbildi ej pie arsta jo es varu deret ka interneta nevienam te nav daktera izglitiba lai izskaidrotu tavas sapes
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 16 Okt 2015, 10:33

RebelRabbit rakstīja:nemekle interneta atbildi ej pie arsta jo es varu deret ka interneta nevienam te nav daktera izglitiba lai izskaidrotu tavas sapes
Varu derēt, ka neizlasīji. Ja izlasītu, tā neteiktu.
Attēls
Nord2
n198
Atbildes: 4
Pievienojies: 13 Okt 2015, 10:54

Raksts n198 » 19 Okt 2015, 16:22

Sūtiju visu laiku no http://www.killer-juice.com
Stiprums gan 18mg un gan 12mg, vidēji dienā kādi 5ml.
Tagad pēdējas dienas pārgāju uz 6mg un tagad 3mg un uz 70VP/30PG (šobrīd molin).
Vai mazāk sāp grūti spriest, vel nevaru pateikt. Sāpes nav lielas, vairāk kā spiež kreisajā pusē, nepatīkama sajūta un diskomforts.
Par to starpribu nevrva iekaisumu (bet pēc simptomiem tur ir baisās sāpes).
Es jau ceru ka tas nav no vapošanas.
Lietotāja avatars
RebelRabbit
Atbildes: 2
Pievienojies: 11 Okt 2015, 17:36

Raksts RebelRabbit » 20 Okt 2015, 00:31

infants rakstīja:
RebelRabbit rakstīja:nemekle interneta atbildi ej pie arsta jo es varu deret ka interneta nevienam te nav daktera izglitiba lai izskaidrotu tavas sapes
Varu derēt, ka neizlasīji. Ja izlasītu, tā neteiktu.

veciit ja problemas da jebkadas ir nevajag internetaa meklet vajag pie kvalificeta daktera iet mozz vinjam kaut kas nopietns ir bet vinjs internetaa meklee atbildi un kamer internetaa meklee atbildi tas kas ir vell suudigak paliek .. ja tu saproti ko es saku
Lietotāja avatars
janisbanis
Aktīvs
Atbildes: 35
Pievienojies: 10 Mar 2016, 19:12

Raksts janisbanis » 24 Jūl 2016, 04:47

Man arī sākās tieši tā problēma sāpes krūškurvī bet tik tad kad suslas stiprums iet pāri 10mg un ir high PG, (70pg/30vg) ar tīru VG pat 18mg nekad nekādu blakusiedarbību. Es beigās expermentējot atradu risinājumu 6mg 70vg/30 pg koncentrāciju kas ir perfekta priekš manis. laigan Pg man itkā garšo labāk, garša izteiktāka, bet tomer vg iet bez jebkādiem blakusefektiem, laikam organismam vg tomēr ir labāks
Balrog 70w kit.
SLAWS
Aktīvs
Atbildes: 175
Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
Atrašanās vieta: Jaunjelgava
Veipoju kopš: 16 Mar 2013
Kontakts:

Raksts SLAWS » 25 Jūl 2016, 00:20

visticamāk nepanesība , saistība ar kādu no komponentiem parasti PG vai destilēts ūdens, ar to visbiežāk ir problēmas, tiešam pamēģini tīro VG, pēc tam tīro pg, ja uz pg būs alerģija, tad aromas arī to var ietekmēt, tākā, mēgini tīru, bet , tas ir tikai ieteikums, bet ne diagnoze, diognozi noteiks ārsti, ne foruma dalībnieki
Attēls
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
n198
Atbildes: 4
Pievienojies: 13 Okt 2015, 10:54

Raksts n198 » 03 Nov 2016, 14:09

Tātad, nekādas saistības ar veipošanu.
Neliela radikulocēle Th3-Th4 līmenī mīkstajos audos paravertebrāli kreisā pusē pa starpribu nervu gaitu.
Tobiš problēmas ar mugurkaulu, kapēc saīsinājas, kad sāku veipot, atbilde vienkārša, tākā sedoš darbs, kad pīpēju tad katru 1h no 5 uz 1 stāvu uz pīpētavu un atpakaļ... tātad bija fiziska slodze, veipojot jau tādas pastaigas nenotiek.
Lietotāja avatars
Anrijs
Atbildes: 1
Pievienojies: 10 Nov 2016, 13:05
Atrašanās vieta: Kolka
Veipoju kopš: 05 Nov 2016

Raksts Anrijs » 10 Nov 2016, 13:14

Kas to būtu domājis, ka būs kaut kāda šitāda vaina. Kā atklāji? Pie kāda traumatologa aizgāji?

Atgriezties uz “Veselība”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 8 un 0 viesi