Herakles pinu var vienkārši izjaukt, tas turās iekšā izolācijas gumijā, es nesaskatu neko neparastu. Pie tam vēl ja tankam pins būtu sačakarēts, vai tad tas strādātu uz citiem modiem? Es lieku citus tankus uz savu modu un visi strādā, lieku tanku uz citiem modiem un arī bez problēmām strādā, bet tieši cuboidu vispār nekontaktējas.WoTsoon rakstīja:Nezinu, kas tas par HD tev tur ir, bet vajadzētu izjaukt, ja var Herakles pinu. Viš var būt, ka sit cauri kkur. Ir binuši gadījumi.Ar Zephirus, peldošais pina gredzens no mīkstas gumijas. Pārspiedies bija sašķiebjoties, bet ne pilnībā, un bija kas līdzīgs. Izslīpēju no pāris rezerves ringiem izolācijai un palaidu.ardsovs rakstīja:Sveiki, ir notikusi mistiska lieta, Cuboids sāka rādīt "atomizer short'' ar Herakles Plus tanku.... kas ir dīvainākais, visi citi tanki strādā ar manu Cuboid un Herakls strādā uz citiem modiem. Es esmu pilnīgā strupceļā, izmēģināju visu, izņemot nemēģināju palaist caur 510 Heat Dissipation.
No tā arī jautāms, ir kaut kur Rīgā iespējams ātri nopirkt? Lai negaidīt no ķīniešu saitiem mēnesi?
Vabūt kādi varianti kapēc tā ir noticis? Tas cuboida 510 pins ir palicis dīvaināks, es lietoju 2 mēšus bez problēmām ar Heraklu un te pēkšņi ne no kā sāka atomizer short rādīt, vienīgias ko pamanīju ka skrūvējas grūtāk virsū, tāda sajūta ka pins cuboidam ir palicis "stīvāks", tačū tas netraucē strādām ar citiem tankiem.
Hvz, katrā konkrētā lietā kas var būt, bet nedomāju, ka modā vaina.
Otrs variants, Sigelei skrūvējot virsū tanku, pusceļā ieslēdzas bez pogas pats. Nu tur zināma vaina, vnk slinkums jaukt, nelietoju, bet gredzens, kas tur pinu, izkustējiws par mm nevietā, un... var sanākt šaize.
Skatās paši...
Vnk uzmanīgi jāpēta, un jāpunktierē.
Pat pie mazākās saskarmes, pat skrūvējot līdz galam, momentāli nomet omus (kurus lasa nepareizi, man ir 0,2 SS coili bet mods rāda savienojoties uzreiz 1,5-2,2 omus) un pie pirmā fire nomet uz 0 un raksta short....