atomizer short Cuboid (510 Heat Dissipation maybe?)

Viss par iztvaicētājiem
ardsovs
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 12 Apr 2016, 17:47
Nauda: : Locked

Re: atomizer short Cuboid (510 Heat Dissipation maybe?)

Raksts ardsovs » 25 Mai 2016, 21:24

WoTsoon rakstīja:
ardsovs rakstīja:Sveiki, ir notikusi mistiska lieta, Cuboids sāka rādīt "atomizer short'' ar Herakles Plus tanku.... kas ir dīvainākais, visi citi tanki strādā ar manu Cuboid un Herakls strādā uz citiem modiem. Es esmu pilnīgā strupceļā, izmēģināju visu, izņemot nemēģināju palaist caur 510 Heat Dissipation.
No tā arī jautāms, ir kaut kur Rīgā iespējams ātri nopirkt? Lai negaidīt no ķīniešu saitiem mēnesi?

Vabūt kādi varianti kapēc tā ir noticis? Tas cuboida 510 pins ir palicis dīvaināks, es lietoju 2 mēšus bez problēmām ar Heraklu un te pēkšņi ne no kā sāka atomizer short rādīt, vienīgias ko pamanīju ka skrūvējas grūtāk virsū, tāda sajūta ka pins cuboidam ir palicis "stīvāks", tačū tas netraucē strādām ar citiem tankiem.
Nezinu, kas tas par HD tev tur ir, bet vajadzētu izjaukt, ja var Herakles pinu. Viš var būt, ka sit cauri kkur. Ir binuši gadījumi.Ar Zephirus, peldošais pina gredzens no mīkstas gumijas. Pārspiedies bija sašķiebjoties, bet ne pilnībā, un bija kas līdzīgs. Izslīpēju no pāris rezerves ringiem izolācijai un palaidu.
Hvz, katrā konkrētā lietā kas var būt, bet nedomāju, ka modā vaina.
Otrs variants, Sigelei skrūvējot virsū tanku, pusceļā ieslēdzas bez pogas pats. Nu tur zināma vaina, vnk slinkums jaukt, nelietoju, bet gredzens, kas tur pinu, izkustējiws par mm nevietā, un... var sanākt šaize.
Skatās paši...
Vnk uzmanīgi jāpēta, un jāpunktierē.
Herakles pinu var vienkārši izjaukt, tas turās iekšā izolācijas gumijā, es nesaskatu neko neparastu. Pie tam vēl ja tankam pins būtu sačakarēts, vai tad tas strādātu uz citiem modiem? Es lieku citus tankus uz savu modu un visi strādā, lieku tanku uz citiem modiem un arī bez problēmām strādā, bet tieši cuboidu vispār nekontaktējas.
Pat pie mazākās saskarmes, pat skrūvējot līdz galam, momentāli nomet omus (kurus lasa nepareizi, man ir 0,2 SS coili bet mods rāda savienojoties uzreiz 1,5-2,2 omus) un pie pirmā fire nomet uz 0 un raksta short....

Lietotāja avatars
KunFuPluttoo
Aktīvs
Atbildes: 40
Pievienojies: 02 Dec 2015, 11:04
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 02 Dec 2015

Raksts KunFuPluttoo » 25 Mai 2016, 21:36

ardsovs rakstīja:
Gintchlv rakstīja:
ardsovs rakstīja: Itkā tur kāds gribēs ņemties ar manu modu :lol: :roll:
Nedomāju ka tevi uzreiz sūtīs ''prom'' :lol:
Te jau, vismaz forumā, mums jau tā tauta atsaucīga, palīdz kā var.
Jāiesaka rīkotājiem lai tavu modu kā konkursiņu uztaisa! Kurš tiks skaidrībā- juice burciņu dabū! :braid:
Tad konkursa dalībniekiem vajadzēs fēnus līdzi, tie kas gribēs izjaukt modu nāksies noņemt stikliņu nost kurš pielīmēts ir un aiz kura skrūves, tikai sildot var dabūt nost :lol:

Bet ja nopietni, es neesmu pārliecināts kā tur īsti var tikt skaidrībā, pins nav tur galīgi domāts mainīšanai, jo ir piesiets pie vada un izolēts ar kkādu cietu smēri + tā tikšana klāt no iekšas ir smaga. No augšas esmu varojis to pinu kā tik vien var un nekas nelīdzīja. Tapēc nezinu vai kāds gribēs rīt atpūtu pārvērst par bakstīšanos ar manu modu :D
Man pirms 2ned bija tas pats.
Izjaukt cuboidu var bez porblēmām, un fēnu nevajag, viss tā pat smuki nāk nost.
Lidz galam es uz 100% nezinu vai tas bija pie vainas, bet es pilnībā nokasiju to smēri, ar ko pins apsmērēts, jo bija aizdomas ka dēļ viņas pins staigāja šķībi, un iespējams pinam + biku sašķiebjoties skārās kkur klāt. Bet tas tikai mans pieņēmums.
Pagaidām man viss šancē, tikai ļoti retu reizi omus nedaiudz melo.
Attēls
RX200, Joyetech Cuboid, Evic VTCmini, Pico75w, iStick30w, SMPL + Griffin25, TFV4mini, Subtank mini, Velocity RDA, Tsunami RDA, Aeronaut RDA
ardsovs
Biedrs

Raksts ardsovs » 10 Jūn 2016, 13:39

Aizsūtīju moda pārdevējam video, izsūtīja jaunu, tikko izvilku no kastes pieliku savu Heraklu un atomizer short uzreizz no pirmā spiediena.
Vakar tanks strādāja uz RX200 un eVic mini, viss kā nākas strādāja, bet jau uz otrā Cuboida (pilnīgi jauna) nestrādā.
Kā tāds var vispār notikt?
Ē.Mby

Raksts Ē.Mby » 10 Jūn 2016, 13:41

tu neticēsi, bet man kubiks arī gļuko, visu laiku pretestība lēkā, shorto nemitīgi, citreiz vispār rāda no atomiser.Zinājis būtu, nekad neņemtu to mēslu kaudzi.Būs vēlāk nauda paņemšu kko labāku.
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 10 Jūn 2016, 14:15

Kuboīda problēma ir tajā, ka konektors ir iepresēts korpusa vāciņā un "-" vads ir pielodēts pie vāciņa. Ar laiku dažādie metāli sāk nedraudzēties savā starpā un kontakts sāk palikt švakāks.
Ieteiktu iesākumā izmēģināt follijas metodi, lai pārliecinātos par to, bet bail, ka kāds ne tā sapratīs un iebāzīs folliju ne tur.
Attēls
Nord2
ardsovs
Biedrs

Raksts ardsovs » 10 Jūn 2016, 14:41

infants rakstīja:Kuboīda problēma ir tajā, ka konektors ir iepresēts korpusa vāciņā un "-" vads ir pielodēts pie vāciņa. Ar laiku dažādie metāli sāk nedraudzēties savā starpā un kontakts sāk palikt švakāks.
Ieteiktu iesākumā izmēģināt follijas metodi, lai pārliecinātos par to, bet bail, ka kāds ne tā sapratīs un iebāzīs folliju ne tur.
Es būtu gatavs izmēģināt jebko, jo tagad jau paliek stadija - neiskaidrojami, bet fakts. Man patika tanks, ir jau protams pasūtīts jauns, bet kamēr atnāks man veipot nesanāk. Reāli ir pilnīgi svaigs, tikko izvilkts no kastes Cuboids kurš ar pirmo spiedienu rāda atomizer short and otrs lielots, uz kura sākās problēmas.
Kas īsti ir follijas metode? :D
Lietotāja avatars
infants
Admins
Kontakts:

Raksts infants » 10 Jūn 2016, 14:43

ardsovs rakstīja:
infants rakstīja:Kuboīda problēma ir tajā, ka konektors ir iepresēts korpusa vāciņā un "-" vads ir pielodēts pie vāciņa. Ar laiku dažādie metāli sāk nedraudzēties savā starpā un kontakts sāk palikt švakāks.
Es būtu gatavs izmēģināt jebko, jo tagad jau paliek stadija - neiskaidrojami, bet fakts. Man patika tanks, ir jau protams pasūtīts jauns, bet kamēr atnāks man veipot nesanāk. Reāli ir pilnīgi svaigs, tikko izvilkts no kastes Cuboids kurš ar pirmo spiedienu rāda atomizer short and otrs lielots, uz kura sākās problēmas.
Bet tev jau nav nepareizu omu nolasīšanas problēma. Tev visdrīzāk bija tieši problēma ar tanku. Follija un viss pārējais manis rakstītais ir atbilde tiem, kam cuboid rāda nepareizu pretestību.
Attēls
Nord2
ardsovs
Biedrs

Raksts ardsovs » 10 Jūn 2016, 14:47

infants rakstīja:
ardsovs rakstīja:
Bet tev jau nav nepareizu omu nolasīšanas problēma. Tev visdrīzāk bija tieši problēma ar tanku. Follija un viss pārējais manis rakstītais ir atbilde tiem, kam cuboid rāda nepareizu pretestību.
Bet man arī lasa pretestību nepareizi, stāv 0,2 SS coils, bet konektējoties rāda 1,5-2 omus, un ar fire spiedienu uz atomizer short.
Lietotāja avatars
infants
Admins
Kontakts:

Raksts infants » 10 Jūn 2016, 15:26

Tā ir drīzāk tanka pina izolācijas bēda..
Attēls
Nord2
ardsovs
Biedrs

Raksts ardsovs » 10 Jūn 2016, 16:13

infants rakstīja:Tā ir drīzāk tanka pina izolācijas bēda..
Kas laikam nav īsti labojama, jo pins un gumija kas tur pinu atsevišķi nepārdodas :/

Atgriezties uz “Iztvaicētāji, iztvaicētāju tvertnes”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi