Kūpinātāji pilsētā
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: Kūpinātāji pilsētā
WTF????? Spicē gadijuma nav airsmoke? Es pagaišnedēļu biju spicē. Tur bija tads maziņš veikaliņš. Tas nozimē ka joprojām sprauž pārdevēji batonus ausis ka tiem vienigajiem ir tā labāka prece un parējiem ir kaitigi mēsli kas nav nekādi savienojami ar vinu ecigām. Bļ*** [cenzēts]. Jau gadus atpakal vairaki airsmoke klienti stastija ka viņiem pardevejs skaidrojis par to, ka airsmoke produkcijai der tikai airsmoke ražotais un ar citu ražotaju dzelžiem nav savienojami.Šiem man skaidroja ka esot sūds un tāds noteikti nav veselīgs un tādu nevar smēķēt visās vietās kur mēķēt ir aizliegts. Es nolēmu vairs šo tēmu nekustināt un paliku pie sava, viņi pie sava.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Tur ir 2 ecigu veikali. airsmoks un vēl viens, kur ir dzelži par sakarīgu ciparu, tas otrs atrodas blakus rimi informācijas centram.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- audzeejs
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
- Atrašanās vieta: Riga
Tas ko man nācās apčamdīt viennozīmīgi bija Airsmoke, visur bija sarakstītsGestapo rakstīja:Tur ir 2 ecigu veikali. airsmoks un vēl viens, kur ir dzelži par sakarīgu ciparu, tas otrs atrodas blakus rimi informācijas centram.
- Zābaks
- Biedrs
- Atbildes: 11
- Pievienojies: 25 Mai 2015, 14:13
Ejam dedzināt airsmoke kioskus. Cīnīsimies tāpat kā ar spaisu!bubucis rakstīja:WTF????? Spicē gadijuma nav airsmoke? Es pagaišnedēļu biju spicē. Tur bija tads maziņš veikaliņš. Tas nozimē ka joprojām sprauž pārdevēji batonus ausis ka tiem vienigajiem ir tā labāka prece un parējiem ir kaitigi mēsli kas nav nekādi savienojami ar vinu ecigām. Bļ*** [cenzēts]. Jau gadus atpakal vairaki airsmoke klienti stastija ka viņiem pardevejs skaidrojis par to, ka airsmoke produkcijai der tikai airsmoke ražotais un ar citu ražotaju dzelžiem nav savienojami.Šiem man skaidroja ka esot sūds un tāds noteikti nav veselīgs un tādu nevar smēķēt visās vietās kur mēķēt ir aizliegts. Es nolēmu vairs šo tēmu nekustināt un paliku pie sava, viņi pie sava.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Diez vai tas bija AirSmoke. Pie Rimi ir kkāda Tabakas bode. Viņi tirgo negaršīgus Ķīnas šķidrumus un kkādu hardvēru, neatceros. eGo ne eGo, bet uz to pusi. Cenas bik draudzīgākas nekā AirSmoke.
Lai tak čaļi cīnās. Ar laiku apjēgs vai atmetīs vispār. Nav nekas iebilstams. Aprobežotība ir populāra parādība (bez apvainojuma tonī).
R
Lai tak čaļi cīnās. Ar laiku apjēgs vai atmetīs vispār. Nav nekas iebilstams. Aprobežotība ir populāra parādība (bez apvainojuma tonī).
R
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Īsti jau vairs neatceros, bet, kad es airsmokē pirku pirmo verķīti, arī kaut kāds līdzīgs teksts bija. Bet, man šķiet, tas bija vairāk salīdzinājumā ar tiem 'cigalike e-brīnumiem' domāts. Vienīgais, ko airsmoke var pārmest, ir tas, ka nekur viņu lapā neatradu mums visiem labi zināmo skaitli '510'. Uz to viņi spekulē, jo nav skaidrs, vai citur pasūtītais tvaicētājs degēs uz viņu baterijas.
Tas nu tā, pilnīgā nooba atmiņas par tēmu un e-verķīša iegādi.
P.s. Man rīt pusgadiņš kā neesmu nopīpējis cigareti.
Tas nu tā, pilnīgā nooba atmiņas par tēmu un e-verķīša iegādi.
P.s. Man rīt pusgadiņš kā neesmu nopīpējis cigareti.
- audzeejs
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
- Atrašanās vieta: Riga
Ar to apasveicuinfants rakstīja: P.s. Man rīt pusgadiņš kā neesmu nopīpējis cigareti.
- Yanka
- Aktīvs
- Atbildes: 225
- Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 11 Jūn 2012
Tvaicētāji slēpjas un kautrējas, jo tā ir neparasta lieta. Man darbā arī kādu laiku kolēģiem klīda viedoklis:
"Viss iesākas ar veselīgu ēdienu un zaļumiem, un tālāk tātad gaļas neēšana noved pie nežēlīgā vegānisma.
Parastais alus tiek aizstāts ar bezalkoholisko, bet parastā cigarete tiek nomainīt pret e-cīgu un visu beidzot
sieviete tiek nomainīta pret gumijas sievieti - respektīvi nu kas tas tāds par cilvēku. Fui, fui, fui tas cilvēks tik tiešām nu nav normāls!!!"
Visi grib iekļauties sabiedrībā noteiktajās normās (headbang).
"Viss iesākas ar veselīgu ēdienu un zaļumiem, un tālāk tātad gaļas neēšana noved pie nežēlīgā vegānisma.
Parastais alus tiek aizstāts ar bezalkoholisko, bet parastā cigarete tiek nomainīt pret e-cīgu un visu beidzot
sieviete tiek nomainīta pret gumijas sievieti - respektīvi nu kas tas tāds par cilvēku. Fui, fui, fui tas cilvēks tik tiešām nu nav normāls!!!"
Visi grib iekļauties sabiedrībā noteiktajās normās (headbang).
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 19 un 0 viesi