Bet tas nekas, lai tvaicē džeki. Arī viņiem viss notiek

R
WTF????? Spicē gadijuma nav airsmoke? Es pagaišnedēļu biju spicē. Tur bija tads maziņš veikaliņš. Tas nozimē ka joprojām sprauž pārdevēji batonus ausis ka tiem vienigajiem ir tā labāka prece un parējiem ir kaitigi mēsli kas nav nekādi savienojami ar vinu ecigām. Bļ*** [cenzēts]. Jau gadus atpakal vairaki airsmoke klienti stastija ka viņiem pardevejs skaidrojis par to, ka airsmoke produkcijai der tikai airsmoke ražotais un ar citu ražotaju dzelžiem nav savienojami.Šiem man skaidroja ka esot sūds un tāds noteikti nav veselīgs un tādu nevar smēķēt visās vietās kur mēķēt ir aizliegts.Es nolēmu vairs šo tēmu nekustināt un paliku pie sava, viņi pie sava.
Tas ko man nācās apčamdīt viennozīmīgi bija Airsmoke, visur bija sarakstītsGestapo rakstīja:Tur ir 2 ecigu veikali. airsmoks un vēl viens, kur ir dzelži par sakarīgu ciparu, tas otrs atrodas blakus rimi informācijas centram.
Ejam dedzināt airsmoke kioskus. Cīnīsimies tāpat kā ar spaisu!bubucis rakstīja:WTF????? Spicē gadijuma nav airsmoke? Es pagaišnedēļu biju spicē. Tur bija tads maziņš veikaliņš. Tas nozimē ka joprojām sprauž pārdevēji batonus ausis ka tiem vienigajiem ir tā labāka prece un parējiem ir kaitigi mēsli kas nav nekādi savienojami ar vinu ecigām. Bļ*** [cenzēts]. Jau gadus atpakal vairaki airsmoke klienti stastija ka viņiem pardevejs skaidrojis par to, ka airsmoke produkcijai der tikai airsmoke ražotais un ar citu ražotaju dzelžiem nav savienojami.Šiem man skaidroja ka esot sūds un tāds noteikti nav veselīgs un tādu nevar smēķēt visās vietās kur mēķēt ir aizliegts.Es nolēmu vairs šo tēmu nekustināt un paliku pie sava, viņi pie sava.
Ar to apasveicuinfants rakstīja: P.s. Man rīt pusgadiņš kā neesmu nopīpējis cigareti.
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 5 un 0 viesi