Kūpinātāji pilsētā

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: Kūpinātāji pilsētā

Raksts raitizz » 31 Mai 2015, 22:27

Attēls
Bet tas nekas, lai tvaicē džeki. Arī viņiem viss notiek Attēls

R

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 01 Jūn 2015, 10:54

Šiem man skaidroja ka esot sūds un tāds noteikti nav veselīgs un tādu nevar smēķēt visās vietās kur mēķēt ir aizliegts. :shock: Es nolēmu vairs šo tēmu nekustināt un paliku pie sava, viņi pie sava.
WTF????? Spicē gadijuma nav airsmoke? Es pagaišnedēļu biju spicē. Tur bija tads maziņš veikaliņš. Tas nozimē ka joprojām sprauž pārdevēji batonus ausis ka tiem vienigajiem ir tā labāka prece un parējiem ir kaitigi mēsli kas nav nekādi savienojami ar vinu ecigām. Bļ*** [cenzēts]. Jau gadus atpakal vairaki airsmoke klienti stastija ka viņiem pardevejs skaidrojis par to, ka airsmoke produkcijai der tikai airsmoke ražotais un ar citu ražotaju dzelžiem nav savienojami.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 01 Jūn 2015, 11:19

Tur ir 2 ecigu veikali. airsmoks un vēl viens, kur ir dzelži par sakarīgu ciparu, tas otrs atrodas blakus rimi informācijas centram.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
audzeejs
Aktīvs
Atbildes: 20
Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
Atrašanās vieta: Riga

Raksts audzeejs » 01 Jūn 2015, 12:21

Gestapo rakstīja:Tur ir 2 ecigu veikali. airsmoks un vēl viens, kur ir dzelži par sakarīgu ciparu, tas otrs atrodas blakus rimi informācijas centram.
Tas ko man nācās apčamdīt viennozīmīgi bija Airsmoke, visur bija sarakstīts :?
Attēls
Lietotāja avatars
Zābaks
Biedrs
Atbildes: 11
Pievienojies: 25 Mai 2015, 14:13

Raksts Zābaks » 01 Jūn 2015, 15:44

bubucis rakstīja:
Šiem man skaidroja ka esot sūds un tāds noteikti nav veselīgs un tādu nevar smēķēt visās vietās kur mēķēt ir aizliegts. :shock: Es nolēmu vairs šo tēmu nekustināt un paliku pie sava, viņi pie sava.
WTF????? Spicē gadijuma nav airsmoke? Es pagaišnedēļu biju spicē. Tur bija tads maziņš veikaliņš. Tas nozimē ka joprojām sprauž pārdevēji batonus ausis ka tiem vienigajiem ir tā labāka prece un parējiem ir kaitigi mēsli kas nav nekādi savienojami ar vinu ecigām. Bļ*** [cenzēts]. Jau gadus atpakal vairaki airsmoke klienti stastija ka viņiem pardevejs skaidrojis par to, ka airsmoke produkcijai der tikai airsmoke ražotais un ar citu ražotaju dzelžiem nav savienojami.
Ejam dedzināt airsmoke kioskus. Cīnīsimies tāpat kā ar spaisu! :lol: :lol: :lol:
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 01 Jūn 2015, 18:23

Eeee- jūs man te revolūciju netaisiet!!! DP visus saliks pa būriem!!!!
Attēls
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 01 Jūn 2015, 22:32

Diez vai tas bija AirSmoke. Pie Rimi ir kkāda Tabakas bode. Viņi tirgo negaršīgus Ķīnas šķidrumus un kkādu hardvēru, neatceros. eGo ne eGo, bet uz to pusi. Cenas bik draudzīgākas nekā AirSmoke.
Lai tak čaļi cīnās. Ar laiku apjēgs vai atmetīs vispār. Nav nekas iebilstams. Aprobežotība ir populāra parādība (bez apvainojuma tonī).

R
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 01 Jūn 2015, 22:34

Īsti jau vairs neatceros, bet, kad es airsmokē pirku pirmo verķīti, arī kaut kāds līdzīgs teksts bija. Bet, man šķiet, tas bija vairāk salīdzinājumā ar tiem 'cigalike e-brīnumiem' domāts. Vienīgais, ko airsmoke var pārmest, ir tas, ka nekur viņu lapā neatradu mums visiem labi zināmo skaitli '510'. Uz to viņi spekulē, jo nav skaidrs, vai citur pasūtītais tvaicētājs degēs uz viņu baterijas.

Tas nu tā, pilnīgā nooba atmiņas par tēmu un e-verķīša iegādi.
P.s. Man rīt pusgadiņš kā neesmu nopīpējis cigareti.
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
audzeejs
Aktīvs
Atbildes: 20
Pievienojies: 02 Mai 2015, 01:41
Atrašanās vieta: Riga

Raksts audzeejs » 01 Jūn 2015, 23:20

infants rakstīja: P.s. Man rīt pusgadiņš kā neesmu nopīpējis cigareti.
Ar to apasveicu 8-)
Attēls
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Raksts Yanka » 02 Jūn 2015, 07:52

Tvaicētāji slēpjas un kautrējas, jo tā ir neparasta lieta. Man darbā arī kādu laiku kolēģiem klīda viedoklis:
"Viss iesākas ar veselīgu ēdienu un zaļumiem, un tālāk tātad gaļas neēšana noved pie nežēlīgā vegānisma.
Parastais alus tiek aizstāts ar bezalkoholisko, bet parastā cigarete tiek nomainīt pret e-cīgu un visu beidzot
sieviete tiek nomainīta pret gumijas sievieti - respektīvi nu kas tas tāds par cilvēku. Fui, fui, fui tas cilvēks tik tiešām nu nav normāls!!!
"

Visi grib iekļauties sabiedrībā noteiktajās normās (headbang).

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 10 un 0 viesi