Paldies
Tādi muļķi muitā nav diemžēl, ja viņiem izskatās, ka varētu tos 22 eiro pārsniegt, tad tev izsniedz lapu pastā (tas pats arī kurjeriem no ķīnas, bet tad uz epastu), kur tev jāsūta vidam bankas pārskaitījuma izraksts, šopa pirkuma groza skrīnšots u.c., lai pierādītu cik samaksāji un attiecīgi tev pēc tam uzrēķina nodokli, ko pārskaitīt vidam. šitaas 10dolāru uzlīmes nevienam neinteresē.Ex_91 rakstīja:@saigons Vis atkarīgs no sūtītāja. Ja cena uz paciņas būs norādīta virs 20Eiro tad būs jāmaksā muita, ja sūtītājs uzliks nepatiesu cenu kas ir zem tiem 20Eiro tad nav muitas nodevas.
Esmu ļoti daudz no Ebay,AliExpress,Fasstech utt pasūtījis un gandrīz katru reizi pārsniedz tos 22Eiro bet nekad neesmu maksājis Muitas nodevu jo uz pakām parasti ir mazas cenas uzliktas. Ar draugu pasūtījām modus no Fasstecha ar dienas atstarpi bet no viena pārdevēja kas maksāja 50Eiro kad atnāca uz manas pakas bija 15$ bet viņam bija pilnā cena viņš maksāja Muitas nodevu man nebija nekas. Vairāk uzskatu kad ir atkarīgs kāds cilvēks patrāpās Muitā vai viņš grib čakarēties ar Muitas nodevu papīru rakstīšanu vai tik grūž cauri.saigons rakstīja:Tādi muļķi muitā nav diemžēl, ja viņiem izskatās, ka varētu tos 22 eiro pārsniegt, tad tev izsniedz lapu pastā (tas pats arī kurjeriem no ķīnas, bet tad uz epastu), kur tev jāsūta vidam bankas pārskaitījuma izraksts, šopa pirkuma groza skrīnšots u.c., lai pierādītu cik samaksāji un attiecīgi tev pēc tam uzrēķina nodokli, ko pārskaitīt vidam. šitaas 10dolāru uzlīmes nevienam neinteresē.Ex_91 rakstīja:@saigons Vis atkarīgs no sūtītāja. Ja cena uz paciņas būs norādīta virs 20Eiro tad būs jāmaksā muita, ja sūtītājs uzliks nepatiesu cenu kas ir zem tiem 20Eiro tad nav muitas nodevas.
haha, es arRuncis_79 rakstīja:PS. es LV vispār sen vairs neko nepērku, ja nu vienīgi humpalā dzinsus:)))
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi