Sveiki visiem. Šajā esmu pilnīgs iesācējs, bet zinu, ka šī štelle tiešām ir štelle. Apnicis ir ļurināt cigaretes pa muti un tāpēc jāpievēršas, kam nopietnākam. Esmu pasūtījis SMOK H-PRIV aparātu (http://www.aliexpress.com/item/Original ... 101.jPx6Rs) un gribētu Jūsu komentāru par spoli. Respektīvi nākotnē spoli gribu tīt pats, bet vai vispār konkrētam modelim šāda pašdarbība vispār ir iespējama. Varbūt ir jāmaina viss atomaizers, bet varbūt der cita spole, jo šim konkrētajam izskatās, ka tās serdes var mainīt daždažādākās. Negribu nošaut greizi, tāpēc lūkoju pēc palīdzības, jo varbūt ar esošo bāku var iztikt , tikai nomainīt serdi. Bet jāzin kādu.
Paldies
SMOK H-PRIV, STARTA KOMPLEKTS
-
- Biedrs
- Atbildes: 8
- Pievienojies: 12 Sep 2016, 13:08
- Nauda: : Locked
- saigons
- Aktīvs
- Atbildes: 86
- Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:51
- Atrašanās vieta: Rīga
Re: SMOK H-PRIV, STARTA KOMPLEKTS
netēmā jautajums, bet, kad atnaca mods, bija muita jamaksa vai izspruki? nevaru pats saņemties jaunam modam, jo pedejas 3 reizes muitu maksaju
ļoti daudz visa kā
-
- Biedrs
- Atbildes: 6
- Pievienojies: 30 Apr 2015, 22:47
- Veipoju kopš: 10 Mar 2015
@saigons Vis atkarīgs no sūtītāja. Ja cena uz paciņas būs norādīta virs 20Eiro tad būs jāmaksā muita, ja sūtītājs uzliks nepatiesu cenu kas ir zem tiem 20Eiro tad nav muitas nodevas.
Pēdējais laboja Ex_91 - 11 Nov 2016, 09:50, laboja 1 kopējais laiks.
-
- Biedrs
Neraksti muļķības...
- saigons
- Aktīvs
Tādi muļķi muitā nav diemžēl, ja viņiem izskatās, ka varētu tos 22 eiro pārsniegt, tad tev izsniedz lapu pastā (tas pats arī kurjeriem no ķīnas, bet tad uz epastu), kur tev jāsūta vidam bankas pārskaitījuma izraksts, šopa pirkuma groza skrīnšots u.c., lai pierādītu cik samaksāji un attiecīgi tev pēc tam uzrēķina nodokli, ko pārskaitīt vidam. šitaas 10dolāru uzlīmes nevienam neinteresē.Ex_91 rakstīja:@saigons Vis atkarīgs no sūtītāja. Ja cena uz paciņas būs norādīta virs 20Eiro tad būs jāmaksā muita, ja sūtītājs uzliks nepatiesu cenu kas ir zem tiem 20Eiro tad nav muitas nodevas.
ļoti daudz visa kā
-
- Biedrs
Protams ir citi veidi , kā to visu apiet, bet tas nav tik vienkārši , jo atkarīgs no sūtītāja. Viss ir jārunā un jārakstās. Tad 10 dolāru lapele var arī palīdzēt:))
-
- Biedrs
- Atbildes: 6
- Pievienojies: 30 Apr 2015, 22:47
- Veipoju kopš: 10 Mar 2015
Esmu ļoti daudz no Ebay,AliExpress,Fasstech utt pasūtījis un gandrīz katru reizi pārsniedz tos 22Eiro bet nekad neesmu maksājis Muitas nodevu jo uz pakām parasti ir mazas cenas uzliktas. Ar draugu pasūtījām modus no Fasstecha ar dienas atstarpi bet no viena pārdevēja kas maksāja 50Eiro kad atnāca uz manas pakas bija 15$ bet viņam bija pilnā cena viņš maksāja Muitas nodevu man nebija nekas. Vairāk uzskatu kad ir atkarīgs kāds cilvēks patrāpās Muitā vai viņš grib čakarēties ar Muitas nodevu papīru rakstīšanu vai tik grūž cauri.saigons rakstīja:Tādi muļķi muitā nav diemžēl, ja viņiem izskatās, ka varētu tos 22 eiro pārsniegt, tad tev izsniedz lapu pastā (tas pats arī kurjeriem no ķīnas, bet tad uz epastu), kur tev jāsūta vidam bankas pārskaitījuma izraksts, šopa pirkuma groza skrīnšots u.c., lai pierādītu cik samaksāji un attiecīgi tev pēc tam uzrēķina nodokli, ko pārskaitīt vidam. šitaas 10dolāru uzlīmes nevienam neinteresē.Ex_91 rakstīja:@saigons Vis atkarīgs no sūtītāja. Ja cena uz paciņas būs norādīta virs 20Eiro tad būs jāmaksā muita, ja sūtītājs uzliks nepatiesu cenu kas ir zem tiem 20Eiro tad nav muitas nodevas.
-
- Biedrs
Tu taču saproti to cik paciņas dienā atnāk. Arī man nāca kalnos kāpēju jaka pa 145 , kura šeit un org maksā 700 ... arī es biksēs mīzdams gaidīju kad atnāks. Jā atnāca.... un muita nebija...vienkārši pasts fiziski nevar visu pārbaudīt. un faktiski ķer uz muļķi...BET tur kā jau teicu ir citi varianti....kurus esmu izkodis... un neko vairs nemaksāju... No fast tech nāca koilu testers... nu nav man žēl to 5 eur...ja nu gadījumā grib ko pārbaudīt.
-
- Biedrs
PS. es LV vispār sen vairs neko nepērku, ja nu vienīgi humpalā dzinsus:)))
- saigons
- Aktīvs
haha, es arRuncis_79 rakstīja:PS. es LV vispār sen vairs neko nepērku, ja nu vienīgi humpalā dzinsus:)))
ļoti daudz visa kā
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi