Sveiki visapkārt,
šobrīd lietoju Kayfun V5 Tanku, tanks lietojās ļoti labi neskatoties uz to ka tas ir klons, bet esmu sapratis ka gribas kaut ko ar divām spirālēm un vieglāku gaisa plūsmu.
Problēma ir tajā ka darba laikā daudz pārvietojos ar auto un dažreiz mods paliek bikšu kabatā, nav vēlme lai pilna bikšu kabata būtu ar šķidrumu, vai kāds var ieteikt kādu RDTA tanku kas kādu brīdi esot horizontālā stāvoklī neiztecētu?
RDTA kas esot guļus neiztecētu
- veipo.lv
- Aktīvs
- Atbildes: 28
- Pievienojies: 12 Jūl 2016, 19:03
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Ogre
- Veipoju kopš: 01 Feb 2014
- Kontakts:
- Yanko
- Aktīvs
- Atbildes: 107
- Pievienojies: 10 Apr 2016, 15:41
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 07 Apr 2016
Re: RDTA kas esot guļus neiztecētu
sveiks! pats esmu lietojis limitless rdta, pašu pirmo versiju, ir bijis pa somu, mašīnu un nekas nav tecējis. protams tas atkarīgs cik daudz vati saliek.
- Yanko
- Aktīvs
- Atbildes: 107
- Pievienojies: 10 Apr 2016, 15:41
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 07 Apr 2016
Nu es nerunāju par stundām ilgu gulēšanu, pa 30min man viss sauss
-
- Aktīvs
- Atbildes: 278
- Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:44
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Dzintarzeme
- Veipoju kopš: 29 Apr 2016
Manuprāt, vēl nav tāda RDTA, kas 100% netecētu un pamatā problēma drīzāk ir moda novietošanā, un / vai auto. Protams, tiekties pēc jauna RDTA ir teicama ideja. Varu ieteikt Limitless RDTA+, kurš tāpat kā citi arī var tecēt.
Pats nesen sāku ripināties ar citu 4riteni, kurā ir lielas krāmu kabatas, nav tādu krūžu turētāju, kāds bija ierastajam auto. Meklēju un atradu nirvānu, ko NEpasūtīt - http://www.ebay.com/itm/Joyetech-Cuboid ... Sw-zxWnmPJ . Tā vietā paņēmu papīra kafijas krūzi, kurā ieliku putuplasta gabalu ar vidū izgrebtu Cuboida formu un ir gerai.
Pats nesen sāku ripināties ar citu 4riteni, kurā ir lielas krāmu kabatas, nav tādu krūžu turētāju, kāds bija ierastajam auto. Meklēju un atradu nirvānu, ko NEpasūtīt - http://www.ebay.com/itm/Joyetech-Cuboid ... Sw-zxWnmPJ . Tā vietā paņēmu papīra kafijas krūzi, kurā ieliku putuplasta gabalu ar vidū izgrebtu Cuboida formu un ir gerai.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi