RDTA kas esot guļus neiztecētu

Viss par iztvaicētājiem
Lietotāja avatars
veipo.lv
Aktīvs
Atbildes: 28
Pievienojies: 12 Jūl 2016, 19:03
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Ogre
Veipoju kopš: 01 Feb 2014
Kontakts:

RDTA kas esot guļus neiztecētu

Raksts veipo.lv » 19 Sep 2016, 17:45

Sveiki visapkārt,
šobrīd lietoju Kayfun V5 Tanku, tanks lietojās ļoti labi neskatoties uz to ka tas ir klons, bet esmu sapratis ka gribas kaut ko ar divām spirālēm un vieglāku gaisa plūsmu.

Problēma ir tajā ka darba laikā daudz pārvietojos ar auto un dažreiz mods paliek bikšu kabatā, nav vēlme lai pilna bikšu kabata būtu ar šķidrumu, vai kāds var ieteikt kādu RDTA tanku kas kādu brīdi esot horizontālā stāvoklī neiztecētu?

Lietotāja avatars
Yanko
Aktīvs
Atbildes: 107
Pievienojies: 10 Apr 2016, 15:41
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 07 Apr 2016

Re: RDTA kas esot guļus neiztecētu

Raksts Yanko » 19 Sep 2016, 17:47

sveiks! pats esmu lietojis limitless rdta, pašu pirmo versiju, ir bijis pa somu, mašīnu un nekas nav tecējis. protams tas atkarīgs cik daudz vati saliek.
Attēls
Lietotāja avatars
Yanko
Aktīvs
Atbildes: 107
Pievienojies: 10 Apr 2016, 15:41
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 07 Apr 2016

Raksts Yanko » 19 Sep 2016, 18:20

Nu es nerunāju par stundām ilgu gulēšanu, pa 30min man viss sauss
Attēls
navsvarigi
Aktīvs
Atbildes: 278
Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:44
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Dzintarzeme
Veipoju kopš: 29 Apr 2016

Raksts navsvarigi » 21 Sep 2016, 22:59

Manuprāt, vēl nav tāda RDTA, kas 100% netecētu un pamatā problēma drīzāk ir moda novietošanā, un / vai auto. Protams, tiekties pēc jauna RDTA ir teicama ideja. Varu ieteikt Limitless RDTA+, kurš tāpat kā citi arī var tecēt.
Pats nesen sāku ripināties ar citu 4riteni, kurā ir lielas krāmu kabatas, nav tādu krūžu turētāju, kāds bija ierastajam auto. Meklēju un atradu nirvānu, ko NEpasūtīt - http://www.ebay.com/itm/Joyetech-Cuboid ... Sw-zxWnmPJ . Tā vietā paņēmu papīra kafijas krūzi, kurā ieliku putuplasta gabalu ar vidū izgrebtu Cuboida formu un ir gerai.
Vapeforumam ir čats! Un ŠEIT reizēm 200W+ mierīgi minoties uz ričuka, citreiz 500W+.

Atgriezties uz “Iztvaicētāji, iztvaicētāju tvertnes”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi