Twaiks pazudis!!!

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Twaiks pazudis!!!

Raksts Gintchlv » 06 Mar 2015, 23:34

Nu nezinu, kaut kas nava labi, twaiks pazuda... Tvaicēju gan Subtanku, gan Subtanku Mini, ar koilu 0.5; 1.0; 1;2; 1.8ohm- un ar RBA 0.5ohm- twaika nav. Vel ar 1.2ohm koilu kaut cik, bet ar pārējiem twaika nav, jau līdz garikiem esmu aizgājis, bet twaika nav...
Ar garšu viss oki. Itkā arī šķidruma recepti īpaši nēesmu mainijis, te domāju pg un vg attiecību.
Man jau šitā kaite bija iepriekš, kad sajūta ka pietrūkst twaiks, nikotīns, karoče - viss datwaicējos!
Vai vel kādam ir šitāds iekritiens gadijies? ;)

Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Re: Twaiks pazudis!!!

Raksts Gintchlv » 07 Mar 2015, 18:00

Gudrītis...... mļin.... :D :D :D
Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 07 Mar 2015, 21:30

To ka mainot devaicus un tankus, šķidrumus ir atšķirības - tas man arī skaidrs...
Bet - Subtanks, Subtanks Mini- teorētiski tanki vienādi, OCC arī vieni un tie paši, protams ka mainot Icig ar Istik būs atsķirība, bet lietojot vienu (Icig) modu pazuda twaiks.... Bet nu gan jau ka atgriezīsies- šamējais vienmēr atgriežas....
Lai Twaiks ir ar Jums un mani arī!!!
Attēls
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Raksts quickbot » 08 Mar 2015, 03:43

Nevar buut taa, ka sajaata bacha un vairs nedod vajadziigo dzirksteli? Otrs, man tvaiks pazuud tad, ja uztinot coilu, vienu pusi nosedz vate...kjip nosedz vienu saanu koilam, tad 2x mazaaks tvaiks naak laukaa. Treshais, vienreiz sajaucu jaunu dziru un kaut kaa galiigi neshtimmeeja, izraadijaas, biju sajaucis pudeliites un samikseeju 6mg PG ar nulliiti PG :D

Citreiz ari paliidz pabakstot koilu, bish augstaak no apakshas, tad arii tvaiks uzlabojas.... mozh tieshi otraadi, Tev ir daudz pa augstu uztiits(nepareizi tin) un nav iistaa vilkme vairs.

PS: Palasot atsauksmes netaa, daudzi zheelojas, ka nav/zuud kontakts. Paskaties vai tas pins nav atskruuveejies vai arii netiirs. Vismaz lietotjot tank atomaizerus, baigi aatri netiira taa viitne un kontakts alika, jo skjidrums, ja notek kaut kaadaa veidaa vieglaak tiek pie pina....bet nu diez vai.
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 08 Mar 2015, 18:08

Tā- metu visiem eksperimentiem ar roku un lietoju Icig ar subtanku un OCC 1.2ohm, vakar vel ar twaiku bij kā bij, pa mazu un vis tur. Šodien uz pusdienlaiku- TWAIKS sāk parādīties, vismaz pagaidām tāda sajūta, vel nav kā gribētos, bet nu jau vismaz jūt ka nāk atpakaļ. Nu jau būs labi. Ko pamainiju, piebēŗu klāt biku vairāk nikotīnu, zinu ka tas uz twaika kuplumu vai daudzumu neatstāj nekādu ietekmi, man jau liekas ka tas viss galvā, nikotīns par maz- tātad arī twaiks nepietiek... Nu skatīšos kā būs tālāk.
Par bačām varētu būt taisnība ja es tās nemainītu, man lietošanā 7 labas ačas, 3 pirku bodē. 4 no aliekspreša, pārbaudītas, labas. Šoreiz bačas nebija vainīgas, bet jāatceras, ja nu kas.
Kā būs rīt parīt, došu ziņu. :!:
Lai twaiks ir ar mums!
Attēls
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 08 Mar 2015, 22:51

Par garšām nepateikšu- itkā nav tik traki, varbūt biku, bet ne tā kā tev. Bet ar ožu ir par traku, tagad ja kāds smēķē- nu mīlīši, smird taču!!! Tāpat ar visu pārējo, kā saka jūtu pa gabalu. Citreiz saku ka atsākšu pīpēt, lai to smaku nejustu! Mana cienītā saka lai bāžu vati nāsīs. Hi Hi hi.
Kā varēju gandrīz 30 gadus vilkt to smirduli?
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 08 Mar 2015, 22:59

Agrāk tādi smirduļi nebija, ptotams ja neakaita prīmu, rīgu vai baikālu. Ja ir kvalitativas cigarrtes, tad viņas smaržo un nevis taka tagad krievu ražojuma smird pēc dedzinatiem nagiem.
P.s. Man joprojām patīk kvalitativu cigarešu dūmu smarža.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 08 Mar 2015, 23:01

Nu nezinu gan- tad man te nav gadijies sastapt... I nevajag ar! Man tāpat labi!
Attēls

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi