Par svaru runājot- es te gadus atpakaļ uz gadu biju atmetis smēķēšanu, pirmajos divos mēnešos dabuju 20!!!kg klāt jau tā pie maniem 110... Luk tas bija extrēmi...
Un pēc tam kad atsāku nekas nemainijās, svars palika....
Par to neviens pirms metu nost nebrīdināja.
Kad sāku tvaicēt- nekas nemainijās, svars palika kā bija.
Nesmēķēšanas ietekme uz manu veselību.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
-
- Aktīvs
- Atbildes: 96
- Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
- Veipoju kopš: 0- 8-2013
Re: Nesmēķēšanas ietekme uz manu veselību.
Nu muļķības ir tas, ka atmetot smēķēt pieņemies svarā, pieņemies svarā rijot un nesekojot līdzi KO Tu ēd. Es pats jau gadi divi necilāju svarus un no tiem muskuļiem kas man bij pie 95kg uzēdu līdz 113kg, vienkārši slinkojot un luņojot.
Tagad ir pagājis ir apmēram pusotrs mēnesis, kad pēc drauga ietektās diētas esmu nometis apmēram 9kg. ēdot vistas fileju, ēdot rīsus/griķus, ēdot biezpienu un daudz dārzeņus. Neēdot maizi, pelmeņus, makaronus un nedzerot litriem piena, kolas un pārējos cukurūdeņus. Un tas viss nemainot manu ierasto slinkā ritmu. Protams, tagad jau svars daudz mazāk iet nost nekā sākumā, kur katru dienu varēja priecāties uz svariem, būs jāsāk nedaudz pasvīst. Bet, ja ir vēlme varu atsūtīt čoma uzrakstīto ar kura palīdzību nometīsi mēneša laikā vismaz savus 6kg, tas protams, ja nelietosi vairs saldumus un cukuru arī minimāli, tik cik kādu kafiju vai tēju pastrebjot!
Tā skaitoties sporta diēta un ir rezultāti pie tam ēdot visu, kas man garšo
Tagad ir pagājis ir apmēram pusotrs mēnesis, kad pēc drauga ietektās diētas esmu nometis apmēram 9kg. ēdot vistas fileju, ēdot rīsus/griķus, ēdot biezpienu un daudz dārzeņus. Neēdot maizi, pelmeņus, makaronus un nedzerot litriem piena, kolas un pārējos cukurūdeņus. Un tas viss nemainot manu ierasto slinkā ritmu. Protams, tagad jau svars daudz mazāk iet nost nekā sākumā, kur katru dienu varēja priecāties uz svariem, būs jāsāk nedaudz pasvīst. Bet, ja ir vēlme varu atsūtīt čoma uzrakstīto ar kura palīdzību nometīsi mēneša laikā vismaz savus 6kg, tas protams, ja nelietosi vairs saldumus un cukuru arī minimāli, tik cik kādu kafiju vai tēju pastrebjot!
Tā skaitoties sporta diēta un ir rezultāti pie tam ēdot visu, kas man garšo
Lietoju RX2/3 ar Griffin25
- Gredzens
- Aktīvs
- Atbildes: 148
- Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Pilniibaa piekriitu visam quickbot rakstiitajam + neilgu laicinju peec piipeshanas atmeshanas, man ikdienas ir vairaak enegjijas - juutos enegjiskaaks + nerunaasim par to ka plaushu nesit vairs ciet no fiziskaam aktivitaateem, smirdeeshana peec pelnu trauka utt..
Mulkjiibas un iedomas par svara piegaumu...
Mulkjiibas un iedomas par svara piegaumu...
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Liquid used: "DIY" e-juice"
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Hvz, esmu novērojis, ka labāka apetīte ir, kad nesmēķē darvas kociņus. Pie maniem 96 kg dzīvsvara (191 cm) tā nav visai laba blakusparādībā, bet nu neko, biki jākontrolē sevi
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Piekrītu Gestapo - apetīte pieauga, var apēst vairāk s***, līdz ar to ziemas riepa ar bik bik pieauga. Jāpiedomā, jā..
R
R
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Par plaušām - cik atceres, orgānu reģenerācija līdz 40 gadiem notiek reizi 7 gados, t,i, ik pa septiņiem gadiem dabū gandrīz jaunu komplektu, dabīgi, ja aizvien piesit visu ar darvu, tad nekas labs nenotiek. Bet elektroniķiem ir zināmas cerības
pēc 40 arī notiek reģenerācija, bet jau būtiski lēnāk un mazāk efektīvi.
Piedodiet, ja kļūdos, linkus uz zinātniskiem pētījumiem nemeklēšu, bet kaut kas tāds ir lasīts/mācīts.
pēc 40 arī notiek reģenerācija, bet jau būtiski lēnāk un mazāk efektīvi.
Piedodiet, ja kļūdos, linkus uz zinātniskiem pētījumiem nemeklēšu, bet kaut kas tāds ir lasīts/mācīts.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Uztaisi jaunu tēmu diēta un ieliec to tava drauga diētas rakstu.Bet, ja ir vēlme varu atsūtīt čoma uzrakstīto ar kura palīdzību nometīsi mēneša laikā vismaz savus 6kg, tas protams, ja nelietosi vairs saldumus un cukuru arī minimāli, tik cik kādu kafiju vai tēju pastrebjot!
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi