Pasūtīju no balticavape.com
aromātus arī.
VPG Bases
-
- Aktīvs
- Atbildes: 175
- Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Jaunjelgava
- Veipoju kopš: 16 Mar 2013
- Kontakts:
Re: VPG Bases
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
-
- Biedrs
- Atbildes: 6
- Pievienojies: 02 Jūn 2016, 13:12
biju paņēmis no airpuf 100ml 30/70 pg/vg bāzi 6mg ļoti laba. tagat paņēmu no balticavape 500ml 30/70 pg/vg bāzi 6mg un sanāca riktīgs aplauziens, sākumā domāju ka aromāti sūdigi palikuši, bet pameiģināju tīrajā un jā riktīgi kož kaklā. Bet pats dīvainākais ka sākumā sajaucu 15ml vis bija ok, nedēļas laikā izlietoju un kad atkal sajaucu tad garšoja pēc ziepēm .
-
- Aktīvs
- Atbildes: 66
- Pievienojies: 24 Jan 2016, 18:33
- Atrašanās vieta: Valmiera/Cēsis
- Veipoju kopš: 25 Okt 2015
Ar kādu agregātu tvaicē?Nikotīna par daudz moš?Es ar mākoņiem tikai nullīti,vai biku piešauju kādu ml/g nikotīna.Ja pa daudz,tad TH sit.berzins42 rakstīja:biju paņēmis no airpuf 100ml 30/70 pg/vg bāzi 6mg ļoti laba. tagat paņēmu no balticavape 500ml 30/70 pg/vg bāzi 6mg un sanāca riktīgs aplauziens, sākumā domāju ka aromāti sūdigi palikuši, bet pameiģināju tīrajā un jā riktīgi kož kaklā. Bet pats dīvainākais ka sākumā sajaucu 15ml vis bija ok, nedēļas laikā izlietoju un kad atkal sajaucu tad garšoja pēc ziepēm .
-
- Biedrs
evic vtc mini un ar ehpro bachelor tank. es visu laiku esmu veipojis tos 100ml no airpuf, domāju ietaupīšu kapeiku un panemu 500ml no balticvape. Ja pareiķina tad jā no airpuf 500ml maksa 25eiro no balticvape 500ml maksā 10eiro. Drošvien arī atšķirās kvalitāte. Cik ari saprotu tad to aso garšu dod sliktas kavlitātes nikotīns. Cik rakājos te pa forumu tad atradu ari vienu čali kuram tieši ir problēma ar šo produkciju http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=12&t=982
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Līdz šim par Balticavape tirgotajām Pink Mule bāzēm ir bijušas tikai labas atsauksmes.
R
R
-
- Aktīvs
Kad sākumā ņemu bāzi,es pamēģinu tīru,lai saprastu saldumu un stiprumu.Tās bāzes no Balticavape es ņemu ne pirmo un ceru ne pēdējo reizi,nekad nekādas problēmas nebija ar garšu vai th.Vienīgi stiprākais ,ko es pērku ir trīnieks,to pašu mixēju ar nullīti,jo man par stipru.
Es vairāk liktu uz nikotīnu,un varbūt Tev tieši pirmīt trāpījās vājāki...un tagad sešinieks par stipru.
Es vairāk liktu uz nikotīnu,un varbūt Tev tieši pirmīt trāpījās vājāki...un tagad sešinieks par stipru.
-
- Aktīvs
SanTekNiķis rakstīja:Kad sākumā ņemu bāzi,es pamēģinu tīru,lai saprastu saldumu un stiprumu.Tās bāzes no Balticavape es ņemu ne pirmo un ceru ne pēdējo reizi,nekad nekādas problēmas nebija ar garšu vai th.Vienīgi stiprākais ,ko es pērku ir trīnieks,to pašu mixēju ar nullīti,jo man par stipru.
Pēdējais laboja SanTekNiķis - 19 Jūn 2016, 20:36, laboja 1 kopējais laiks.
-
- Aktīvs
Varbūt Tev tiešām ziepes trāpījās.Tu tak trauku un tanku droši vien mazgāji,var'but kautkas trāpījās uz rokām,kad liki vati...
-
- Biedrs
ko tad meiģināt atjaukt ar tadu pašū pg/vg bāzi tikai ar 0mg nikotīnu?
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Airsmoke gan jau tev iesmērēja vājāku nikotīnu vai vecu nikotīnu. Pinkmule paņem vēlvienu 3mg nikotīnu un šķaidi kopā.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi