Taifun GT v2
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: Taifun GT
Šodien ievēroju, ka biežāk sanāk uzpildīties. Paņēmu sprici un pārbaudiju cik šķidruma tur saiet...tikai 2.8ml....uz pusi mazāk kā reklamē...

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- bubucis
- Mākslinieks
Re: Taifun GT
Šodien lietā liku atkal mazo fleksīti tafunam. Mainiju vati un tikai ar trešo piegājienu sanāca nostiprināt spirāli. Un tad vel čakarējos līdz ievēru vati, jo nevarēju normāli pieskrūvēt spirāli. Un tad vel šodien diezgan regulāri bija jutama tāda kā deguma piegarša, pavisam minimāla bet jūtama. Mainiju vati pa vairākiem lāgiem, liku gan tā, gan tā, gan gaisa padevi regulēju...kautkas īsti nebija. Tad paliku dusmīgs un ar fleksiti palielināju tos caurumus nedaudz kur vate nāk ārā. Un tad vel iefrēzēju mazas rievas tām mazām trubiņām kur liekās iekšā skrūvītes ar kurām pieskrūvē spirāli. Tā rezultātā pievelkot skrūves stieple smuki ieguļas savā iedobitē un negriežas līdzi skruvei kad to pievelk. Un palielinātie vates caurumi ļauj ielikt vairāk vati tā lai nenosprosto šķidruma piekļūšanu šķidrumam. Es parasti tinu 3mm spirāli un tad protams vate ari sanāk lielāka par tiem caurumiem. Pagaidām darbojas un gariks nav manīts.
P.s. Darbojas tik labi, ka 1.7 ohm tvaicētāju varu kūpināt pat uz 15w bez garikiem.
P.s. Darbojas tik labi, ka 1.7 ohm tvaicētāju varu kūpināt pat uz 15w bez garikiem.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
- bubucis
- Mākslinieks
Re: Taifun GT v2
Man ar pirmo versiju nebija tehniska rakstura problēmas. To es pirku dārgāko kāds bija fastekā. Šo otro versiju pirku no lētā gala un te ir rezultāts. Pieļauju iespēju ka pirksu velvienu no dārgā gala un šo atdošu bračkam vai arī meklēšu ko ar līdzīgu uzbūve bet lielāku tilpumu, jo tie 3ml man ir pa maz.
Par orhidveidīgajiem tvaicētājiem nezināšu neko jo neesmu pētijis.
Par orhidveidīgajiem tvaicētājiem nezināšu neko jo neesmu pētijis.

- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Ko nozīmē 'pirku lētāko'? Es tikko uztaisīju FT pasūtījumu ar krāsainajiem tankiem, visādu pārējo f***u un arī pasūtīju V2 bāzi - to, kura tur 5$ ar kapeikām maksā, jo izlasīju, ka tā pilnībā ir saderīga ar taifun gt pirmo versiju.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
KENGER SUBTANK- 6Mml ar gatavo koilu, 4.2ml ar RBA...bubucis rakstīja:vai arī meklēšu ko ar līdzīgu uzbūve bet lielāku tilpumu, jo tie 3ml man ir pa maz.
- bubucis
- Mākslinieks
Infantam cepums par ieteikumu!
Pamēģināju velvienu reizi v2 bāzi uzskrūvēt uz pirmo versiju- patiešām der! Vismaz palielināju tilpumu tagad par 1ml.
Nu, uz subtanku vel skatos un domāju vai vajag.
Pamēģināju velvienu reizi v2 bāzi uzskrūvēt uz pirmo versiju- patiešām der! Vismaz palielināju tilpumu tagad par 1ml.
Nu, uz subtanku vel skatos un domāju vai vajag.

- infants
- Admins
- Kontakts:
Ehh, ja vēl kāds pateiktu, kur tepat LV var nopirkt normālas blīvītes, kuras derētu manam taifūnam...
- bubucis
- Mākslinieks
Bīvju veikalos.....Ehh, ja vēl kāds pateiktu, kur tepat LV var nopirkt normālas blīvītes, kuras derētu manam taifūnam...

Vai ari santehnikas veikalos un vel auto detaļu veikalos. Ja pievērš uzmanību, tad šajos veikalos var redzēt blives dažādas un dažādos izmēros.

- infants
- Admins
- Kontakts:
Doma bija - ieiet veikalā un nopirkt pārīti vajadzīgā izmēra o-ringu. Internetā ir diezgan bēdīgi ar viņām. Taifun komplektiņš maksā pāri par 5€ + piegāde un reti kur viņš ir. FT dīvaina izmēra ringi maksā bišķi virs dolāra par 50 gab. Puse no tām droši metama, bet otra - diez vai derēs.WoTsoon rakstīja:Vai tad vajag tieši LV tev nopirkt?
- bubucis
- Mākslinieks
Skatos ka manam lētam taifūnam vītne jau sāk padilt... Šodien Raimonds bija piebraucis ar savu taifūnu un vamo v6....es tam nemaz savu taifunu nevar uzskrūvēt jo pilnībā vītne neķer... brīvi var iespraust un izņemt tvaicētāju....ak jā... agrāk viņš sūdzējās par to ka taifūns viņam uz īso iet,uz īso neiet bet gan stieple domāta subomiem. Normāls tinums uz 0.70hm....
Pārbaudiju savu veco taifūnu,to kuru jau pus gadu kūpinu,tam vītne kā jauna....tagad laikam skaidrs kapēc ir tāda cenu atšķirība starp lēto 24$ un smieklīgi lēto 15$ tas kurš man ir.. redzēs kāda būs tā otra bāze kuru pasūtiju rezervei pa 5$....
Un vel izskatās ka manam boxmodam vītne ari'sadilusi...tā arī būs jāmaina.
Pārbaudiju savu veco taifūnu,to kuru jau pus gadu kūpinu,tam vītne kā jauna....tagad laikam skaidrs kapēc ir tāda cenu atšķirība starp lēto 24$ un smieklīgi lēto 15$ tas kurš man ir.. redzēs kāda būs tā otra bāze kuru pasūtiju rezervei pa 5$....
Un vel izskatās ka manam boxmodam vītne ari'sadilusi...tā arī būs jāmaina.

Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis