atomizer short Cuboid (510 Heat Dissipation maybe?)

Viss par iztvaicētājiem
ardsovs
Biedrs
Atbildes: 10
Pievienojies: 12 Apr 2016, 17:47
Nauda: : Locked

atomizer short Cuboid (510 Heat Dissipation maybe?)

Raksts ardsovs » 23 Mai 2016, 20:23

Sveiki, ir notikusi mistiska lieta, Cuboids sāka rādīt "atomizer short'' ar Herakles Plus tanku.... kas ir dīvainākais, visi citi tanki strādā ar manu Cuboid un Herakls strādā uz citiem modiem. Es esmu pilnīgā strupceļā, izmēģināju visu, izņemot nemēģināju palaist caur 510 Heat Dissipation.
No tā arī jautāms, ir kaut kur Rīgā iespējams ātri nopirkt? Lai negaidīt no ķīniešu saitiem mēnesi?

Vabūt kādi varianti kapēc tā ir noticis? Tas cuboida 510 pins ir palicis dīvaināks, es lietoju 2 mēšus bez problēmām ar Heraklu un te pēkšņi ne no kā sāka atomizer short rādīt, vienīgias ko pamanīju ka skrūvējas grūtāk virsū, tāda sajūta ka pins cuboidam ir palicis "stīvāks", tačū tas netraucē strādām ar citiem tankiem.

Lietotāja avatars
aumeisters
Biedrs
Atbildes: 8
Pievienojies: 23 Mai 2016, 19:31
Veipoju kopš: 13 Okt 2011

Re: atomizer short Cuboid (510 Heat Dissipation maybe?)

Raksts aumeisters » 23 Mai 2016, 23:22

atomizer short tev droshi raada deelj taa ka 510 pinc Cuboidaa paaraak stingrs, droshi ka nospiezj pa taalu. vareetu buut ka vads iekshaa ielociijies netaa, un traucee briivkustiibu.
Elitists un alkjiimikjis
ardsovs
Biedrs

Raksts ardsovs » 24 Mai 2016, 13:17

aumeisters rakstīja:atomizer short tev droshi raada deelj taa ka 510 pinc Cuboidaa paaraak stingrs, droshi ka nospiezj pa taalu. vareetu buut ka vads iekshaa ielociijies netaa, un traucee briivkustiibu.
Varbūt, bet tad kā izskadrot ka citi tanki strādā un tas netraucē. Es jaucu arī ārā Cuboidu, tas vads nav nekur iespiests un arī tikt pie pina nevarēja, bet pats pins ir stingrāks palicis, jo skrūvējas grūtāk Herakls virsū.
Nav ne jausmas kā šito labot, varbūt ir kāds vai kāda vieta kur šito varētu palabot?
Lietotāja avatars
aumeisters
Biedrs
Atbildes: 8
Pievienojies: 23 Mai 2016, 19:31
Veipoju kopš: 13 Okt 2011

Raksts aumeisters » 24 Mai 2016, 21:26

hmm...skruuveejaas gruutaak deelj viitnes, vai pinam atspere? varbuut ja nedaudz shkjidrums ticis iekshaa, ja izmanto VG smagu shkjidrumu tad tam dikti patiik lipt visur. Es parasti uzmantoji Isopropanolu lai attiiriitu kontaktus un 510. Coilu meegjinaaji mainiit? Man ir bijis arii ka deelj coila kkaadi gljuki metaas. Dazjkaart pieticis vnk izskruuveet un ieskruuveet atpakalj.
Elitists un alkjiimikjis
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 24 Mai 2016, 22:27

Jaaiziet Vape meetu un pa visiem jau tiks skaidrībā! :)
Attēls
ardsovs
Biedrs

Raksts ardsovs » 25 Mai 2016, 11:56

aumeisters rakstīja:hmm...skruuveejaas gruutaak deelj viitnes, vai pinam atspere? varbuut ja nedaudz shkjidrums ticis iekshaa, ja izmanto VG smagu shkjidrumu tad tam dikti patiik lipt visur. Es parasti uzmantoji Isopropanolu lai attiiriitu kontaktus un 510. Coilu meegjinaaji mainiit? Man ir bijis arii ka deelj coila kkaadi gljuki metaas. Dazjkaart pieticis vnk izskruuveet un ieskruuveet atpakalj.
Sveiks, coilus mainīju, ar kādiem 3-4 mēģināju, nekādas atšķirības. Tīrīt ar spirtu mēģināju :D, arī nepalīdzēja.
Skrūvējas grūtāk vai dēļ vītnes vai pina atsperes nevar saprast, visdrīzāk pins, jo skrūvējas grūtāk tieši kad kontaktējas ar tanku.
Gintchlv rakstīja:Jaaiziet Vape meetu un pa visiem jau tiks skaidrībā! :)
Šitas domāju ļoti palīzētu, ir iespēja uz tādu tikt?
Pie kā var painteresēties?
Lietotāja avatars
KunFuPluttoo
Aktīvs
Atbildes: 40
Pievienojies: 02 Dec 2015, 11:04
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 02 Dec 2015

Raksts KunFuPluttoo » 25 Mai 2016, 12:02

ardsovs rakstīja:
aumeisters rakstīja:hmm...skruuveejaas gruutaak deelj viitnes, vai pinam atspere? varbuut ja nedaudz shkjidrums ticis iekshaa, ja izmanto VG smagu shkjidrumu tad tam dikti patiik lipt visur. Es parasti uzmantoji Isopropanolu lai attiiriitu kontaktus un 510. Coilu meegjinaaji mainiit? Man ir bijis arii ka deelj coila kkaadi gljuki metaas. Dazjkaart pieticis vnk izskruuveet un ieskruuveet atpakalj.
Sveiks, coilus mainīju, ar kādiem 3-4 mēģināju, nekādas atšķirības. Tīrīt ar spirtu mēģināju :D, arī nepalīdzēja.
Skrūvējas grūtāk vai dēļ vītnes vai pina atsperes nevar saprast, visdrīzāk pins, jo skrūvējas grūtāk tieši kad kontaktējas ar tanku.
Gintchlv rakstīja:Jaaiziet Vape meetu un pa visiem jau tiks skaidrībā! :)
Šitas domāju ļoti palīzētu, ir iespēja uz tādu tikt?
Pie kā var painteresēties?
http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=87&t=1376
Attēls
RX200, Joyetech Cuboid, Evic VTCmini, Pico75w, iStick30w, SMPL + Griffin25, TFV4mini, Subtank mini, Velocity RDA, Tsunami RDA, Aeronaut RDA
ardsovs
Biedrs

Raksts ardsovs » 25 Mai 2016, 17:19

Itkā tur kāds gribēs ņemties ar manu modu :lol: :roll:
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 25 Mai 2016, 17:23

ardsovs rakstīja:
Nedomāju ka tevi uzreiz sūtīs ''prom'' :lol:
Te jau, vismaz forumā, mums jau tā tauta atsaucīga, palīdz kā var.
Jāiesaka rīkotājiem lai tavu modu kā konkursiņu uztaisa! Kurš tiks skaidrībā- juice burciņu dabū! :braid:
Attēls
ardsovs
Biedrs

Raksts ardsovs » 25 Mai 2016, 17:38

Gintchlv rakstīja:
ardsovs rakstīja:
Nedomāju ka tevi uzreiz sūtīs ''prom'' :lol:
Te jau, vismaz forumā, mums jau tā tauta atsaucīga, palīdz kā var.
Jāiesaka rīkotājiem lai tavu modu kā konkursiņu uztaisa! Kurš tiks skaidrībā- juice burciņu dabū! :braid:
Tad konkursa dalībniekiem vajadzēs fēnus līdzi, tie kas gribēs izjaukt modu nāksies noņemt stikliņu nost kurš pielīmēts ir un aiz kura skrūves, tikai sildot var dabūt nost :lol:

Bet ja nopietni, es neesmu pārliecināts kā tur īsti var tikt skaidrībā, pins nav tur galīgi domāts mainīšanai, jo ir piesiets pie vada un izolēts ar kkādu cietu smēri + tā tikšana klāt no iekšas ir smaga. No augšas esmu varojis to pinu kā tik vien var un nekas nelīdzīja. Tapēc nezinu vai kāds gribēs rīt atpūtu pārvērst par bakstīšanos ar manu modu :D

Atgriezties uz “Iztvaicētāji, iztvaicētāju tvertnes”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 0 un 0 viesi