Šodien tiku pie tfv4 mini. Garša laba, tvaika daudzums arī. Bet nav manai gaumei. Jo man patīk tvaiku vilkt mutē un tad tik plaušās. Tamdēļ manas gaumes skaitlis ir 10-11w. Mēģināju to coilu 0.3ohm . Iet jau rūkdams. Pat mēģināju 75w ar 0 nic. Vienalga bija jāklepo velkot patiešo plaušās. Mutuļi jau baigie. Pēc tam izmēģināju rba bāzi. Bet par rba nekomentēšu, jo neesmu tā riktīgi izmēģinājis,jo nav skatijies kur to vati novietot pie kanāliem. Novēroju vienīgi to, ka šķidrums pa gaisa kanāliem sāka tecēt ārā, gan orģināliem koiliem, gan rba bāzi. Hmm.... šo jātur visu laiku taisni? Šķidruma bāze man ir 50/50.
Nu jau ceturto dienu testēju evic vtc. Tas bez problēmām-man patīk.
Tas tā, tāds mazs ieskats manās attiecībās ar tfv4 mini. Šis tagad stāv plauktā un gaida kad būs vairāk man laika lai atkostu to lidz galam. Turpinu pašlaik pārbaudītas vērtības- subtank mini.
TFV4 : atkal ne manai gaumei. Evic vtc mini- labs!
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
TFV4 : atkal ne manai gaumei. Evic vtc mini- labs!
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Re: TFV4 : atkal ne manai gaumei. Evic vtc mini- labs!
Man tfv4 mini iesākumā arī tecēja, dienas divas patvaiceeju un miers.
- aumeisters
- Biedrs
- Atbildes: 8
- Pievienojies: 23 Mai 2016, 19:31
- Veipoju kopš: 13 Okt 2011
Iemesls kaapeec tek visbiezjaak ir divu iemeslu deelj.
1. nepietiekama jauda - kad velc tad coilaa savelc vairaak shkjidrumu kaa var nodedzinaat, liekais iztek pa gaisa kanaaliem
2. paaraak cieshi aizveerts gaisa kanaala regulators - velkot veido paaraak lielu vakumu un savelc coilaa paaraak daudz shkjidrumu
1. nepietiekama jauda - kad velc tad coilaa savelc vairaak shkjidrumu kaa var nodedzinaat, liekais iztek pa gaisa kanaaliem
2. paaraak cieshi aizveerts gaisa kanaala regulators - velkot veido paaraak lielu vakumu un savelc coilaa paaraak daudz shkjidrumu
Elitists un alkjiimikjis
-
- Biedrs
- Atbildes: 10
- Pievienojies: 20 Apr 2016, 14:04
Kādam ar svaigiem koiliem ir gadījies ka nāk nepatīkama plastmasas piegarša? Šodien tiki pie mini kad double cleptonu gan s6 - abiem vienāda ķīmiska piegarša, sliecos jau likt šo uz maiņu tirdziņu, ja neatrodas risinājums...
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 12 un 0 viesi