Pēdējo mēnešu tēriņi/izdevumi

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Pēdējo mēnešu tēriņi/izdevumi

Raksts bubucis » 13 Feb 2015, 09:10

Sāku skatīties fastekā savus sūtijumus un sāku rēķināt cik nauda man pēdējo mēnešu laikā(šogad)ir izdota par e-cigām, škidrumiem un dzelžiem. Šogad par šīm lietām esmu izdevis jau apmēram 130eur. Fastekā vien 80eur(90$) un tad vel šķidrumi no Eu veikaliem. Ja ta neseko līdzi, tad tas cipars ir diezgan liels....tur 20eur...tur 10...tur vel 15... Un beigās salecās diezgan liels cipars. Nu labi, kādi 400ml ir pasūtīti kopā un vel man bāzes šķaidīšanai vel vajag. Tas atkal kādi 20eur... Tad atkal pāris mēnešus būs miers varbūt....ak jā..vel man divus 18650 30A zvēreļus vajag...tas atkal 20-25eur. Un protams gan jau atkal kāds noreklamēs kādu labu lapu ar labiem šķidrumiem un tad atkal panesīsies :)
Nu labi, šomēness sanāca bišku ap 50eur par dzelžiem izdot: Tvists bija domāts 100ajam biedram manā grupā, taifun v2, pasūtiju velvienu bāzi tvaicētājam un vel vamo40w. Ceru ka dzelžus tagad nevajadzēs pirkt kādu pus gadu. Tad pārējā nauda ir šķidrumos izdota. Parasti nav vairāk par 20-25eur mēnesī kad kūpinu ķīniešus.

Kā jumsiem ar tiem cipariem? Esiet uz lapas uzmetuši kopsavilkumu cik ir izdots par savu "hobiju" ? :)

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Yanka
Aktīvs
Atbildes: 225
Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 11 Jūn 2012

Re: Pēdējo mēnešu tēriņi/izdevumi

Raksts Yanka » 13 Feb 2015, 10:03

Rupji noapaļojot cenas.
Man vidēji no Airsmoke pērkot šķidrumu vajadzēja aptuveni uz 20EUR viena cena ~5EUR (nedēļā 10ml pudelīte)
+ katru nedēļu pa jaunam tvaicētājam dualcoil tvaicētājs maksā 4EUR. Kopā mēnesī ~36EUR +- kaut kas klāt vai nost.

No fasttech pasūtīju Vamo6 un šķidrumu vēl loriņus kopā par 80EUR, tādad šķidrums ir man tur 140ml
un inawerashop bāzes un šķidrumus par 36EUR. 50ml dažādas garšas un tātad bāzes PG 100ml, VG100ml, 12% nic VG 100ml.
Kopā 490ml ar sķidrumiem.

Kad aktīvi pīpēju - Kents mans favorīts
Dienā apmēram paciņu vai divas, Kents kaut kur maksā 3,30X30 dienas 99EUR mēnesī. Citreiz, kad sieva pīpēja 99x2 varēja būt.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 13 Feb 2015, 13:42

Labāk nebūtu skaitijis...270 jevras no 2 janvāra...un tas neskaitot sīkumus ko vel bodē piepirku...mļā, es tak kubas cigārus varu zelēt pa tādu naudu!!! Ja nopietni tad man mans jaunais mods un SubTanks(parastais un vel tak vajadzēja vel mini arī pasūtīt) ,istiks, batterijas visiem aparātiem, nu ja vel jau trīs bačas bodē 36 jevras vel klāt- 300 ka nograb, jācer ka sieva šito rēķinu neredzēs, varēšu tvaicēt svaigā gaisā, kāmēr atradīšu kur dzīvot....MĻĀ....
Attēls
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 13 Feb 2015, 14:03

Es lieku programmiņā ciparus. Man šobrīd rāda, ka esmu iztērējis par ~20€ vairāk nekā būtu cigaretēs. Šobrīd nekādi pirkumi nav plānoti, tā, ka tūlīt analogi apdzīs elektroniku. Plus pierēķināts pēdējais FT pasūtījums, kurā atnāks taifūnam visādi piederumi, verķi točna pietiks gadam...
Attēls
Nord2
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 31 Mar 2015, 00:03

Tēma interesanta. Savu prasto evod nopirku 27.02.2015 un tad arī sākās :D
Sapratu, ka parasto smēķi vairs negribu, pareizāk, sapratis to biju jau sen, bet vecā "labā" nikotīna atkarība neļāva nomest, vairākas reizes biju "nometis" uz mēnesi, diviem vai pat trim. Nometis ir pēdiņās, jo tā nav nomešana, ka vienalga daudz tiek domāts par smēķi, tāda sevis čakarēšana vien bija. Pirms liktenīgā datuma vilku pa 25-30 paciņām mēnesī, iemīļotākās markas bija chesterfield silver un marlboro gold - tātad mēneša tēriņi ap 80-100€
Tagad sametu ekselī savus tēriņus e-lietiņām, līdz šim brīdim esmu iztērējis 193,72 € (aš 64.57 manas česterfilda paciņas), nopirkta tika vēl viena evod rezerves baterija, daži coili, viens nederīgs coils :D, čupiņa ar šķidrumiem tepat LV (esmu pagaidām iegrābies uz 4x10ml buteļokiem, kuri man nešķiet kūpināmi), iepazīšanās sūtījums no innoweras, tur ar bija kādas 7 pudelītes. Tād vēl lielākie tēriņi ir uz lietām, kuras vēl ir ceļā - vamov5 ar kangerteča aierotanka klonu, 100ml + 100ml + garšas no rozā ēzeļa, vēl viens evod komplektiņš no aliekspreša priekš paziņas, ānupat vēl saņēmu bačas un lādētāju priekš vamo. Nu kaut kā tā kopā ir salasījies. Ja izdosies atrast ātri sev piemērotu bāzi, kad varēšu droši jau pasūtīt 500ml vai vairāk, tad jau visi tēriņi droši samazināsies un mēneša griezumā būs nelieli. Bet nu jā - lieta pavilka, noskatīti kilogramiem visādi jūtubes apskati, izlasīti metri ar tekstiem un kaut kas sāk saprasties, kaut ar ne līdz galam vēl pagaidām.
Varbūt kāds var padalīties, cik jums sanāk tērēt tīri uz kūpināšanu - tipa coili + šķidrums.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 31 Mar 2015, 00:27

Ja man kāds pirms 5 mēnešiem būtu pateicis, ka tas, ar ko tvaicēju šobrīd un tas, ko ieelpoju šobrīd, darīs mani mierīgu bez milzīgas vēlmes izmēģināt visu jauno (atskaitot šķidrumus), un sūds ar visu to, ko es esmu iedomājies pasūtīt, es būtu ietaupījis kaudzi piķa... No otras puses, daži cilvēki varbūt nebūtu atmetuši smēķēšanu, jo lielāko daļu iesācēju stafa es nodevu labās rokās. Patreiz grūti spriest, jo spoles tiek būvētas tepat, uz galda, un šķidrumi ir dažnedažādi. 4-10ml dienā aiziet (jā, kā kuru vakaru sanāk chain-veips). Ļoti ātri tvaiks pārvērtās par hobiju, par kaut ko, ko ne tikai darīt, bet arī ko pētīt, lasīt, skatīties. Cenu uz to nelieku. Man ir tvaika grāmatvedība no pirmās dienas, un summa ir iespaidīga, bet veselība tik un tā būs dārgāka.

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 31 Mar 2015, 01:09

WoTsoon rakstīja:No kā vēl varētu atteikties? :lol:
Vajag? 8-)

R
Lietotāja avatars
infants
Admins
Kontakts:

Raksts infants » 31 Mar 2015, 07:20

Man šķiet, ka esmu pamatīgos plusos. Būs šodien jāpieķerās un jāparēķina.
Attēls
Nord2
silakrogs
Biedrs
Atbildes: 6
Pievienojies: 22 Jan 2015, 08:43
Atrašanās vieta: Renda
Kontakts:

Raksts silakrogs » 31 Mar 2015, 08:22

Androidam ir programmiņa, kas saskaitīs Tavā vietā :) https://play.google.com/store/apps/deta ... .andy.vape
Attēls
Lietotāja avatars
infants
Admins
Kontakts:

Raksts infants » 31 Mar 2015, 09:02

Tātad, sarēķināju. Iztērējis tvaicēšanā pavisam kopā esmu ~ 330 eur.
Kūpinot, smirdinot analogus, būtu notērējis ~ 480 eur (tas ar manām lētajām cīgām ;). Veikalā būtu + 50%).
Dienas prieciņš - varu sev vēl kaut ko iegādāt! Plus pie tam vēl 2 slowtech sūtījumi ceļā ieķērušies. Nāk taifūnam v2 bāze, plastmasiņi, tā ka kūpināt savu taifūnu varēšu vēl ilgi, ilgi. Otrā sūtījumā mikrene un power banka, kuras projekts, ja izdosies, arī vilks ilgi ilgi. :) Zvērā (Tvaikā!)!
Attēls
Nord2

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi