Tracking no FT. Cik ilgi?
-
- Aktīvs
- Atbildes: 35
- Pievienojies: 04 Apr 2016, 01:29
- Nauda: : Locked
Tracking no FT. Cik ilgi?
Sveiki, es pirms nedēļas pasūtīju no fasttech.com modu,skatos trackingā viņa lokācīju man neko nerāda,vai tā ir normāla parādība? Cik ilgi apmēram sūtās uz lv paciņas ??
- Mr.I.
- Aktīvs
- Atbildes: 58
- Pievienojies: 10 Apr 2015, 09:12
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 06 Okt 2013
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Re: Labdien
Jā.Oshelssss rakstīja:vai tā ir normāla parādība?

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
-
- Aktīvs
Paldies:))
-
- Aktīvs
- Atbildes: 175
- Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
- Atrašanās vieta: Jaunjelgava
- Veipoju kopš: 16 Mar 2013
- Kontakts:
nu nez, nedēļa jau liekas biki par daudz, nesen viņiem kaut kādi svētki bija, iespejams tādēļ aizķēršanās neliela

Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
-
- Aktīvs
Bet ja man nerāda to tracking,tad prece vēl nekur nesūtās? Vai vienkārši viņi vel nav ievadījuši?SLAWS rakstīja:nu nez, nedēļa jau liekas biki par daudz, nesen viņiem kaut kādi svētki bija, iespejams tādēļ aizķēršanās neliela
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Apskaties ft mājaslapā, tur bija tāda vieta kā "My orders". Tur jābūt info, vai izsūtījuši, ja ir, tad arī bilde ar paciņu tur atrodas. Galvenais ir pacietība. 

-
- Aktīvs
Bilde ar paciņu jau otrajā dienā man bija,nu paldies par informāciju,tik atliek gaidītskairiz. rakstīja:Apskaties ft mājaslapā, tur bija tāda vieta kā "My orders". Tur jābūt info, vai izsūtījuši, ja ir, tad arī bilde ar paciņu tur atrodas. Galvenais ir pacietība.

- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Tracking kods ir kāds? FT ar lielākiem pasūtījumiem tādus dod, gan jau tur kādam info jābūt. Pat ja nedēļu nav nekā jauna, tad tas nekas, zini, ka paciņa ir garā ceļā uz Latviju. 

-
- Aktīvs
https://support.fasttech.com/tracking/RP342752874SG tāds,nebiedē:Dskairiz. rakstīja:Tracking kods ir kāds? FT ar lielākiem pasūtījumiem tādus dod, gan jau tur kādam info jābūt. Pat ja nedēļu nav nekā jauna, tad tas nekas, zini, ka paciņa ir garā ceļā uz Latviju.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi