Morgenšteins!
Lieta tāda ka manam subtankam mini sāk krist ārā skurstenis. Laikam sūdìgi bijis iepresēts. Tā nu es iedomājos par jaunu tvaicētāja iegādi. Agrāk bija brīva laika tad zināju kas ir kas , bet tagad vairs nav tik daudz brīva laika un veipošanas lietas pārgājušas kautkur aizplānā.
Kas šobrīd ir top 3 rba tvaicētāji ar kuriem nebūšu vīlies ne tvaika, garšas, apkopes un pārtīšanas, vienkāršības, netecēšanas ziņā? Pēc manas pieredzes visas šīs pozitīvās īpašības piemita subtankam mini ko labu laiku kūpināju.
Iesakiet rba tvaicētāju
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Iesakiet rba tvaicētāju
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
-
- Aktīvs
- Atbildes: 85
- Pievienojies: 06 Dec 2015, 01:00
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
Re: Iesakiet rba tvaicētāju
Varu viennozīmīgi ieteikt tfv4 mini( RBA nāk līdzi) vai uwell crown( RBA jāpērk atsevišķi ).
Wismec Rx200s
- + iJoy Combo RDTA
- + Griffin RTA 25+
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Piekritīšu Zebim.
Pirmais man arī bija toptanks, bet pārgāju uz ko jaudīgāku - tfv4 mini, arī tajā pašā brīdī metu acis uz UC.
Lai gan, te jau ir jāgaida Wootsons, tam te būs ko izklāsīt, meistars.
Pirmais man arī bija toptanks, bet pārgāju uz ko jaudīgāku - tfv4 mini, arī tajā pašā brīdī metu acis uz UC.
Lai gan, te jau ir jāgaida Wootsons, tam te būs ko izklāsīt, meistars.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 175
- Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
- Atrašanās vieta: Jaunjelgava
- Veipoju kopš: 16 Mar 2013
- Kontakts:
Toptanku vari paņemt, jau jau lietoji subtanku
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Crius, tfv4, gemini, griffin.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Piebildīšu tik, ka WoT ieteikto OBS Crius pārspēj jaunais OBS Ace. Tā, ka ja skaties tajā virzienā...
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
- tolis
- Aktīvs
- Atbildes: 66
- Pievienojies: 27 Okt 2015, 19:32
- Atrašanās vieta: Tukums
- Veipoju kopš: 10 Aug 2015
Varbūt ieinteresē,pardodu OBS Crius, jauns,cena 20eur
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Nu re, viela pārdomām man būs. Vel jau ir tikai tāda nianse, ka mans svītspots ir 11-13w. Pacelt w man neprasās jo tvaiks ir pietiekami kupls un silts- kā reiz tieši manā gaumē. Tas arī visu bišku sarežģī. Tamdēļ skatos uz vienas spirāles tvaicētāja. Kapēc? Tapēc ka nav jānēsā līdzi rezerves batarijas. Man 3400mah bača kūpinās apm 14h ar tiem 11w. Tas ir apmēram 550 ievilcienu.
Divas nedēļas mēģināju sevi pieradināt pie subomiem 0.5ohm ap 20-25w. Nu...tas nav manā gaumē. Bija jau labi, bet man tie 11w ar 1.5 ohm spoli patīk labāk. Dīvaini? Protams, es esmu dīvains. Kā saka Wot , katram savs. Kautkā tā.
Divas nedēļas mēģināju sevi pieradināt pie subomiem 0.5ohm ap 20-25w. Nu...tas nav manā gaumē. Bija jau labi, bet man tie 11w ar 1.5 ohm spoli patīk labāk. Dīvaini? Protams, es esmu dīvains. Kā saka Wot , katram savs. Kautkā tā.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Nu ar to vajadzēja sākt, ja viena spole, tad crius, gemini atkrīt, grifinam laikam varēja vienu caurumu aizlikt ciet, un tfv4 ir vienspoļu RBA bāze, jāpērk gan atsevišķi.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 17 un 0 viesi