Iesācējiem, un ne tikai. Jaudas, omi, pārdomas..., domas.

Jaunumi, forumi, apzīmējumi, termini
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Iesācējiem, un ne tikai. Jaudas, omi, pārdomas..., domas.

Raksts Gintchlv » 08 Feb 2015, 23:17

Jā, jā- zinu, nekad nesaki nekad... Vel arvien mani draugi piemin manis paša izteicienus par elektroniskajām cigaretēm gadus trīs atpakaļ: ''ha ha, tagad elektroniskā cigarete, pēc tam gumijas sieviete, to jau nu es nekad nedarīšu, tas tak sūd...s... utt, utj.'' Jāatzīst- bija tā, tagad viens no pārliecinātākajiem tvaicētājiem.
Gan jau ka paies laiks, sanāks pāris labas spoles, izjutīs to smeķi un skaties lietos ar to RBA, bet pagaidām man ir labi kā ir. SubTanks atļauj slinkot- Lai slava tam!
Lai twaiks ir ar jums un ar mani arī!!!

Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 09 Feb 2015, 06:37

''ha ha, tagad elektroniskā cigarete, pēc tam gumijas sieviete
Kādu laiku atpakal vienā pasākumā viens vecis man ari smejoties prasija vai tas nav tāpat kā ar gumijas sievieti....vai kā tamlidzigi...viņš bija ar sievu un vel tur vesels bars bija riņķī...citi tur hi hi ha ha...es tam vecim teicu.. Nu vecīt..tev tāda sieviete blakām, bet tu ar gumijas sievieti ņemies? Vinš tur kautko atkal sāka un tad es viņam prasiju kā viņš zina atšķirību . Pēc ta jautājuma vinš uz bridi apklusa un mēģināja tā neveikli jokot un attaisnoties. :D
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 09 Feb 2015, 12:12

Ja runājam par lietderīgi izterētu naudu....reku fastekā parādijušās vamo mikrenes 20w, 30w, 40w un ir vel 55W, bet tā ta šaubigi izskatās ja maksimālā jauda ir 5A. Tā 40w mikrene izskatās ok un pus lidz ticami. Ar šo var kūpināt tvaicētājus no 1-5ohm. Un cena tikai 12.84eur. Šo gan es pasutīšu.

P.S. Tikko pasūtiju. Ar visu sūtīšanu sanāca 14eur. Nu re, kad atnāks tad būs jāsamaina mikrenes un varēšu kūpināt lidz 40w. Nu, tad jau jus dzirdes atsauksmes.
Un tas ir velviens iemesls kamdēl man patīk vamo, ka mikrenes visas ir vienādas. Vari mainīt un apgreidot savu e-cigu par ļoti minimāliem lidzekliem..., protams, ja rokas aug no pareizās vietas un nedaudz draudzējies ar lodāmuru.
Tādu naudu man nav žēl iztērēt par apgreidu. Tos 14eur īpaši nejutīšu, tie nav ne 50 ne 60. Tad tālāk skatīšos ko un ka un domāšu cik ļoti nepieciešams man ir līst zem tā svarīgā 1ohma. Tagad jau tirgojas vamo 40w ar iespēju kūpināt 0.4ohm tvaocētājus pa 40eur.Domāju, vel pāris mēneši un tad pa padsmit eur varēs jau nopirkt mikrenes sub omiem.un man nav kur steigties....es varu arī pagaidīt... :)
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 09 Feb 2015, 20:19

Iebliez linku, varbūt savējo Vamo paķimerēšu.
https://www.fasttech.com/products/2093103
Attēls

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 09 Feb 2015, 20:41

Un te cmuks video kā to platīti nomainīt...
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
phpBB [media]
Attēls
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 09 Feb 2015, 21:39

Tām versijām kurām nav tā augša noskrūvējama bez skrūvspīlēm nekādi. Tapēc naniem vamo augsas ir apčakarētas spiežot skrūvspīlēs. Labi ka manam boxmodam vienkārši.
Attēls

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 10 Feb 2015, 09:25

Interneta dzīlēs atradu 40w vamo kuri jau var pavilkt 0.2ohm tvaicētājus....karroč...jāgaida kad mikrenes bus atsevišķi nopērkamas.
Attēls

Atgriezties uz “Galvenie jautājumi”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 0 un 0 viesi