Vot veči, pastāstiet, ko jūs esat tvaicējuši virs 100 watiem?
Es personīgi, neko!
Īsi pirmie iespaidi Par Wismec Reuleaux RX200
- Yanka
- Aktīvs
- Atbildes: 225
- Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 11 Jūn 2012
-
- Aktīvs
- Atbildes: 66
- Pievienojies: 24 Jan 2016, 18:33
- Atrašanās vieta: Valmiera/Cēsis
- Veipoju kopš: 25 Okt 2015
Re: Īsi pirmie iespaidi Par Wismec Reuleaux RX200
Jā nu vot es virs 60-70 neesmu ticis,bet doma jau uz 100 ar kārtīgām drātīm iziet.Yanka rakstīja:Vot veči, pastāstiet, ko jūs esat tvaicējuši virs 100 watiem?
Es personīgi, neko!
Bet visumā,pirku tādu ar domu ilgāk nelādējot lietot,jo mans evic nevilka pilnu dienu,bet tagad es otro dienu ar rx200.Labs rādītājs.
Man tāds jautājums arī interesē,lai zin ,kādu drāti pasūtīt.Un ko var no 200 vai 250 dabūt,varbūt lielākus abdegumus uz lūpām
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Uz 100w ir tvaicēts TFV4, tvaika daudzums protams ir afigetj, bet tas tvaiks nav baudāms- ļoti karsts!
Patreiz lietoju kleptonu uz 0.5oHm, 30w...dienai pietiek (labi samānijos, patreiz Wismec DNA200 un kleptons).
Patreiz lietoju kleptonu uz 0.5oHm, 30w...dienai pietiek (labi samānijos, patreiz Wismec DNA200 un kleptons).
- Yanka
- Aktīvs
Gintchlv es tieši uz to pašu domu velku, ka tvaiks ir nenormāli karsts.Gintchlv rakstīja:Uz 100w ir tvaicēts TFV4, tvaika daudzums protams ir afigetj, bet tas tvaiks nav baudāms- ļoti karsts!
TFV4 coilam orģinālais raķešu 3 kāršo dzinēju tinumu cepure nost,
bet vienkārši brīnos kāda jēga no tiem 200 watiem, kam te jaunākiem modiem 300 watiem, ka nav reāli tādu tvaiku ievilkt.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Ai, beidzat ņemties. Tajā pašā TornadoRdta, ja iemauc 6 spoles no resnas drāts, 200w var izrādīties arī par īsu..
- Yanka
- Aktīvs
infants nu lūk sestdien turēšu tevi pie vārda parādīsi cik ilgi tvaicēsi 200 wattiem
-
- Aktīvs
Nu es vēl pagaidām,divas spoles tinu ar grūtībām,kur vēl sešas.Un tad sāksies tas pats ,kas man ar evicu,nepietiks aķis,tad kāda jēga.infants rakstīja:Ai, beidzat ņemties. Tajā pašā TornadoRdta, ja iemauc 6 spoles no resnas drāts, 200w var izrādīties arī par īsu..
Es uztinu bizīti četrkāršo ar 24kantālu,man tvaika,kā lokomatīvei,bet enerģijas mazāk nepieciešams,varbūt garšā kas mainās?
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Saku vēlreiz. Nav svarīgi, cik watus tavas lūpas un plaušas spēj izturēt. Uztin, piemēram, šādu koilu http://www.steam-engine.org/coil.asp?a= ... =24&id=2.5Yanka rakstīja:infants nu lūk sestdien turēšu tevi pie vārda parādīsi cik ilgi tvaicēsi 200 wattiem
un uz 200watiem būs vēss tvaika mākonītis.
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Vati nav tie noteicošie, ka tur jo vairāk, jo karstāk un trakāk.
Maza stieplīte spēj uzsilt uz 10w, a paņem trubu uzsildi, uzsils pie 500w. Jo lielāks, sareģītāks un resnāks builds - jo vairāk vatus tas prasa.
Piemēram, pacelt kilogramu nav grūti, a tonnu ceļot jau vajag ko jaudīgāku. Iznākums viens - kaut kas tiek pacelts, tāpat arī ar vatiem. Mazāks builds, mazāk prasa vatus, lielāks - vairāk, bet rezultātā tāpat uzsilst un dod tvaiku.
Maza stieplīte spēj uzsilt uz 10w, a paņem trubu uzsildi, uzsils pie 500w. Jo lielāks, sareģītāks un resnāks builds - jo vairāk vatus tas prasa.
Piemēram, pacelt kilogramu nav grūti, a tonnu ceļot jau vajag ko jaudīgāku. Iznākums viens - kaut kas tiek pacelts, tāpat arī ar vatiem. Mazāks builds, mazāk prasa vatus, lielāks - vairāk, bet rezultātā tāpat uzsilst un dod tvaiku.
-
- Aktīvs
Pag,tonna nav kilograms,egoškas tvaiks nav rda cleptona tvaiks.skairiz. rakstīja:Vati nav tie noteicošie, ka tur jo vairāk, jo karstāk un trakāk.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 15 un 0 viesi