Pirms pāris dienām atnāca šis mazais aparāts un vēlos padalīties pirmajos iespaidos. Tas nebūs apskats, bet gan manas personīgās domas par šo modu.
Pirmais, ko pamanīju bija tā svars un unikālais izskats. Tas ir ap 500g, kas likās daudz bet tagad jau esmu pieradis un smagums pat liekas patīkams. Smagumam seko tā ergonomiskā uzbūve, mods patiešām ir ļoti ērts un rokā ieguļas labi. Vislielākais bonus manā skatījumā tomēr ir 3 baterijas, kas ļauj man veipot līdz pat 2 dienām, ņemot vērā to, ka veipoju no 50 - 100 vatiem izmantojot pārsvarā RDA.
Laikam vienīgais mīnuss, kuru varu atrast ir moda uzlādes laiks. No 3.8 voltiem līdz 4.2 tas aizņem apmēram 7 stundas, lietojot Samsung 25r baterijas. Modu lādēju izmantojot iebūvēto USB lādētāju, bet iesaku labāk izmantot speciālus lādētājus kā Nitecore, Xtar, Efest. utt.
Pēc pirmajiem iespaidiem mods ir pietiekami ergonomisks, jaudīgs, izskatīgs, bateriju dzīves ilgums ir pietiekami liels un kopumā mods mani patīkami pārsteidza ņemot vērā tā cenu. Iespējams, ka ar laiku radīsies kādas problēmas, bet pašlaik tādu nav. Iesaku iegādāties
Īsi pirmie iespaidi Par Wismec Reuleaux RX200
- Spiralmint
- Biedrs
- Atbildes: 8
- Pievienojies: 26 Dec 2015, 01:40
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Dobele
- Veipoju kopš: 29 Jūn 2014
Īsi pirmie iespaidi Par Wismec Reuleaux RX200
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
Pēdējais laboja Spiralmint - 13 Jan 2016, 11:05, laboja 1 kopējais laiks.
Wismec Reuleaux RX200,Wismec Reuleaux RX200S, Subzero mech klons, Noisy cricket.
Velocity, FUEL, Illustrious,Turbo v2, Chrysalis, Zephyrus V2, Ohmega Nano RTA, Indestructible
Velocity, FUEL, Illustrious,Turbo v2, Chrysalis, Zephyrus V2, Ohmega Nano RTA, Indestructible
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Re: Īsi pirmie iespaidi Par Wismec Reuleaux RX200
Smuks spridzeklis. Varbūt tālā nākotnē metīšu aci uz šo.
Lai labi tvaicējas!
Lai labi tvaicējas!
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 08 Apr 2016, 15:07
Kāda ir zemākā rezistence ar ko šis mods droši strādā, ja lieto 25r baterijas?
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Tas atkarīgs no uzstādītajiem W un uzstādītās temperatūras utt.Valters. Š rakstīja:Kāda ir zemākā rezistence ar ko šis mods droši strādā, ja lieto 25r baterijas?
Samsung 25R ir 20A limits.
R
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 08 Apr 2016, 15:07
Teiksim ja rx200 ieliktu 3 samsung 25r baterijas, uz cik watiem būtu droši veipot 0,3 ohmu buildu? Prasu, jo esmu iesācējs un vēlos veipot DROŠI.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Droši vari uz maximumu... ...garikus ķert.Valters rakstīja:Teiksim ja rx200 ieliktu 3 samsung 25r baterijas, uz cik watiem būtu droši veipot 0,3 ohmu buildu? Prasu, jo esmu iesācējs un vēlos veipot DROŠI.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 66
- Pievienojies: 24 Jan 2016, 18:33
- Atrašanās vieta: Valmiera/Cēsis
- Veipoju kopš: 25 Okt 2015
Vakar atnāca no gearbesta man tāds brīnums.Par labu kapeiku paķēru(34juriki)Pirmie iepaidi labi.Kad beigs trīcēt rokas,uztīšu tēraudu dripkai,ta provēšu uz ko spējīgs mans jaunais draugs.Pagaidām tanku ar 0,77 omi dragā.(kantālu)
Vienīgi,tagad jādomā par somu vai ko līdzīgu,jo kabatā tādu monstru galīgi garām,bikses krīt.
Vienīgi,tagad jādomā par somu vai ko līdzīgu,jo kabatā tādu monstru galīgi garām,bikses krīt.
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
1) lieto 3 vienādas un viena svaiguma baterijas un nelieto tās nekur citur atsevišķi. Tās tagad ir sapārotas un domātas lietošanai kopā.Valters rakstīja:Teiksim ja rx200 ieliktu 3 samsung 25r baterijas, uz cik watiem būtu droši veipot 0,3 ohmu buildu? Prasu, jo esmu iesācējs un vēlos veipot DROŠI.
2) parotē tās iekš moda. ja tu vakar liki bateriju Nr.1 slotā Nr1, tad šodien liec bateriju Nr2. slotā Nr.1 utt.
3) šajā modā baterijas ir saslēgtas sērijā, t.i., ķēdītē, kas nozīmē, ka tev ir tie paši 2500mAh, bet nomināli 10,8V (3x3,6V), un 20A limits. Tīri teorētiki vari droši griezt līdz 120W, bet vari arī augstāk, jo čips arī savu darboņu dara. 25R bačas, ja pareizi tās lietosi, būs OK.
R
- Yanka
- Aktīvs
- Atbildes: 225
- Pievienojies: 28 Jan 2015, 16:53
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 11 Jūn 2012
Varu dalīties ar savu viedokli, ka mods tik tiešām ir ļoti labs un man patīk.
RX200 izmantoju tikai mājās, jo smaguma dēļ man tas šķiet ikdienas nēsāšanai līdzi nepiemērots.
Kaut gan izmēra ziņā nav īpaši lielāks pēc gabarītiem manam iStic 50W.
Viss liekākās neērtības sagādā modam 3 baterijas, jo lādētājs man ir tikai uz divām baterijām.
Par cik man ir 2*3 baterijas un mājās lietojot modu man baterijas pietiek 2 dienām, tad kamēr vienu
komplektu tvaicēju, lādēju otru komplektu.
RX200 izmantoju tikai mājās, jo smaguma dēļ man tas šķiet ikdienas nēsāšanai līdzi nepiemērots.
Kaut gan izmēra ziņā nav īpaši lielāks pēc gabarītiem manam iStic 50W.
Viss liekākās neērtības sagādā modam 3 baterijas, jo lādētājs man ir tikai uz divām baterijām.
Par cik man ir 2*3 baterijas un mājās lietojot modu man baterijas pietiek 2 dienām, tad kamēr vienu
komplektu tvaicēju, lādēju otru komplektu.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Nu lūk ir jauns atjauninājums RX200- Firmware 3.10 Version.
http://www.wismec.com/product/reuleaux-rx200/
Atjauninājums ļauj watus no 200w pacelt līdz 250w!
http://www.wismec.com/product/reuleaux-rx200/
Atjauninājums ļauj watus no 200w pacelt līdz 250w!
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 9 un 0 viesi