Sveiki.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 85
- Pievienojies: 06 Dec 2015, 01:00
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Jēkabpils
Re: Sveiki.
Griffin 25 būs daudz par lielu uz evika, ies pāri malām. Ja jau uz evika, tad labāk ņem parasto mazo un piepērc airflow augšiņu. Pats biju skrūvējis griffin uz evica, pa glauno. Palabojat ja kļūdos.
Wismec Rx200s
- + iJoy Combo RDTA
- + Griffin RTA 25+
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Iet runa par Evic VT. Tas ir tas lielais, kuram 2 iebūvētie aķi un laikam 5000mahi.
60w būs par īsu, ja gribēsi normālus koilus tīt. Ja parastos mikro, tad ok.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 35
- Pievienojies: 04 Apr 2016, 01:29
Jā tas ir tas ar 5000mah,uz drippera biju licis 2clapton coilus,ipaši nevilka ,tad jasūta cits mods,kādus varētu ieteikt? No fasttech būtu labi sūtīt? Esmu acis uzmetis uz joyetech cuboid 200w.
- infants
- Admins
- Kontakts:
Normāli koili ir tādi, kur katrā koilā ir tikai viena stieplīte. Nenormālie ir visi pārējie. Un nestāsti par savu crius. Tas, salīdzinot ar griffin 25, ir bērnu spēlīte.WoTsoon rakstīja:kādi ir normāli koili? Es nesaprotu, ko var svilināt uz 60W. Gatavos? Uz Crius tagad stāv DC 0,12omes SS 24g, 35W.infants rakstīja:Iet runa par Evic VT. Tas ir tas lielais, kuram 2 iebūvētie aķi un laikam 5000mahi.
OMG, nu nesaprotu...
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Ai nu beigsim tos w karus, katram savi niķi un vajadzības.
Bet par griffinu, nu būs 25 pa lielu, tas monstrs kaut cik pieņemas būs uz lielajiem 3 baču modiem. Visādi citādi ieteiktu izvēlēties 22 mm versiju.
Bet par griffinu, nu būs 25 pa lielu, tas monstrs kaut cik pieņemas būs uz lielajiem 3 baču modiem. Visādi citādi ieteiktu izvēlēties 22 mm versiju.
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
-
- Aktīvs
Man ir Evic Vt ar iebūvēto bateriju 60w 5000mah,tam arī ir pieejams atjauninājums?griffin gribās diezgan skaists dizains un cik esmu lasījis tikai labas atsauksmes.pašam ir one mega tanks,to īpaši nelietoju,nepatīk.Pats tvaicēju dripperi :Mr owl,pirku modena par 18€,dažkārt apnīk visu laiku pilināy klāt tāpēc domāju pāriet uz RTA.paldies par padomu!:)
- infants
- Admins
- Kontakts:
Nē, tam ir vecais čips un nav paredzēts atjaunināt.Oshelssss rakstīja:Man ir Evic Vt ar iebūvēto bateriju 60w 5000mah,tam arī ir pieejams atjauninājums?griffin gribās diezgan skaists dizains un cik esmu lasījis tikai labas atsauksmes.pašam ir one mega tanks,to īpaši nelietoju,nepatīk.Pats tvaicēju dripperi :Mr owl,pirku modena par 18€,dažkārt apnīk visu laiku pilināy klāt tāpēc domāju pāriet uz RTA.paldies par padomu!:)
-
- Aktīvs
Es tinu uz 3mm diametra,4 vijumi,60w ,daži dūmi un rakstīja ka mods par karstu lietošanai:DdWoTsoon rakstīja:Cik vijumus tu tini? Ka nevilka? Vajag sarēķināt gan to, cik lielu diametru spolei ņemt, cik vijumus tīt, lai pietiek vietas gaisam tankā, jo tvaiku var dabūt arā no jebkura tanka max. ar 5 vijumi DC uz 3mmID ahūnu. Un nevajag nekādus ūber vatus. Ar 60w jau garikus var ķert. Pat uz TC.Oshelssss rakstīja:Jā tas ir tas ar 5000mah,uz drippera biju licis 2clapton coilus,ipaši nevilka ,tad jasūta cits mods,kādus varētu ieteikt? No fasttech būtu labi sūtīt? Esmu acis uzmetis uz joyetech cuboid 200w.
-
- Aktīvs
Esmu iesācējs,sāku tvaicēt pirms 2 mēnešiem.biju nopircis airpufa gross 2.3 tavaicēju un sapratu ka metams..tagad esmu ieguvis Evic Vt 60w.
Pēdējais laboja Oshelssss - 04 Apr 2016, 14:15, laboja 1 kopējais laiks.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 9 un 0 viesi