Fast Tech

Interneta veikali. Veikali Rīgā, citās Latvijas pilsētās.
Veikali neLatvijā.
Nully
Atbildes: 1
Pievienojies: 31 Mar 2016, 21:41
Nauda: : Locked

Fast Tech

Raksts Nully » 01 Apr 2016, 08:40

Sveiki. Nesen pievienojos šajai mājaslapai un pēc manām domām par Fast Tech būtu jājautā tieši šeit. Man ir tikai divi jautājumi un būšu pateicīgs, ja kāds spēs atbildēt.
1) Kā tiek piegādāti modi u.c. lietiņas? (tiek atsūtīts uz pastu vai nomests pie durvīm)
2) Cik ilgā laikā notiek piegāde?
Paldies jau iepriekš. :)
Ja ir jau kāds raksts par šo tēmu tad lūdzu informējiet. :)

Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: Fast Tech

Raksts raitizz » 01 Apr 2016, 08:53

Pārvietots.

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 01 Apr 2016, 08:55

Nully rakstīja:Sveiki. Nesen pievienojos šajai mājaslapai un pēc manām domām par Fast Tech būtu jājautā tieši šeit. Man ir tikai divi jautājumi un būšu pateicīgs, ja kāds spēs atbildēt.
1) Kā tiek piegādāti modi u.c. lietiņas? (tiek atsūtīts uz pastu vai nomests pie durvīm)
2) Cik ilgā laikā notiek piegāde?
Paldies jau iepriekš. :)
Ja ir jau kāds raksts par šo tēmu tad lūdzu informējiet. :)
Jā, tieši šeit, zem tirgotājiem ;)
1) uz pastu, un tev atnāk pavēste
2) 3-5 ned.
Palasi šo pašu sadaļu, uz kuru pārvietota tava tēma.

R
Lietotāja avatars
Brunch
Biedrs
Atbildes: 5
Pievienojies: 14 Mar 2016, 14:44
Veipoju kopš: 23 Mar 2016

Raksts Brunch » 01 Apr 2016, 09:04

Sveiks!

Pirms divām dienām pats saņēmu savu pirmo paciņu no FT - labprāt padalīšos pieredzē!

1) Pasūtot no FastTech (FT), Tu pats vari izvēlēties piegādes veidu, bet pieņemot, ka sūtīšana no FT ir naudas ekonomijai - sūtījums tiks nogādāts Tavā pasta nodaļā un saņemsi lapiņu, kad varēsi iet pakaļ.
2) Piegādes ilgums nav akmenī kalts. Mana pasūtījuma virzība:
  • 6.martā (svētdienā) veicu pasūtījumu un apmaksu FT
  • 7.martā mans pasūtījums tika nodots kurjeram (manā gadījumā izvēlējos Singapore Post (SP)
  • 11.martā SP ievietoja manu sūtījumu maisā
  • 13.martā SP nosūtīja manu paciņu uz LV
  • 30.martā sūtījums tika saņemts lidostā (šķirošanas punktā) un jau tajā pašā dienā sūtījums tika nosūtīts manai pasta nodaļai
  • 31.martā no rīta aizgāju uz pastu un saņēmu savu sūtījumu :thumbup:

Bet tas ir tikai viens piemērs. Man draugs no FT ir sūtījis vairākas reizes (izmantojot SP kā kurjeru) un viņam nekad nav bijis ilgāk par 2 nedēļām, skaitot no paciņas nodošanas SP. Savukārt, zinu, ka ir vēl viens cilvēks, kas pasūtīja 3.martā, 30.martā ienāca lidostā (šķirošanas punktā), bet 31.martā paciņu savāca muita. Viņš sūtīja modu + bateriju lādētāju. Iespējams, iepakojuma izmēra dēļ, viņam tagad nāksies pierādīt, ka paciņa ir pietiekami nevērtīga, lai nebūtu jāmaksā nodoklis. :D

Izvēloties SP, Tu trackingā neredzēsi neko vairāk, kā tagad uzskaitīju. Savukārt, zinu cilvēku, kurš nesen pasūtīja no FT, izmantojot ChinaPost (izdomāja noriskēt :D), un viņam statuss mainās reizi divās dienās. Bet kopumā par ChinaPost ir sliktas atsauksmes.
Lietotāja avatars
janisbanis
Aktīvs
Atbildes: 35
Pievienojies: 10 Mar 2016, 19:12

Raksts janisbanis » 16 Jūl 2016, 17:49

Tā, nupat atnāca paka no fasttech , pasuutīju dažas suslas un precoiled ni 200 drāts , suslas ir ok, lēta un krietni labāka kā dekang , un ar singapure post atnāca tik pa 2 nedēļām . Drāts ļoti laba, 50c 10 gabali ļoti apmierināts ar sūtījumu.
Balrog 70w kit.
Lietotāja avatars
janisbanis
Aktīvs

Raksts janisbanis » 17 Dec 2016, 03:59

un tagad fastech palicis par slow tech pasuutiiju 2 decembri... veel nav pat izsuutiits....bet taa normaala lieta ar kiiniesiem ir taapat kaa ar biteeem peec manas pieredzes....
Balrog 70w kit.
Lietotāja avatars
WoTsoon
Aktīvs
Atbildes: 124
Pievienojies: 18 Okt 2016, 18:39
Atrašanās vieta: Melnbārži
Veipoju kopš: 16 Mar 2014

Raksts WoTsoon » 17 Dec 2016, 09:50

janisbanis rakstīja:un tagad fastech palicis par slow tech pasuutiiju 2 decembri... veel nav pat izsuutiits....bet taa normaala lieta ar kiiniesiem ir taapat kaa ar biteeem peec manas pieredzes....
Es jau ar nez cik lamājis to FT, bet tur nevar saprast kas, un kā nāk. Gadās, ka nenozīmīgi pēdējie sūtījumi atnāk pa dienām 10 - 15, bet, tas, ko gaidi ar nepacietību, velkas dienas 33-35. Aprasts jau...
Attēls :vapeit:
Hcigar Towis 180 + Captain RTA
Eleaf iKunn 220 + Manta RTA
Lietotāja avatars
janisbanis
Aktīvs

Raksts janisbanis » 04 Jan 2017, 20:12

Kas tie pa jokiem, sigapure post DHL ātrums :D Attēls
Balrog 70w kit.
martin88
Biedrs
Atbildes: 14
Pievienojies: 28 Okt 2015, 21:46
Atrašanās vieta: Kuldīga
Veipoju kopš: 01 Jūl 2015

Raksts martin88 » 04 Jan 2017, 20:26

Njā...man no sourcemore decembrī pa 8 dienām atnāca :D Ķīna laikam sāk uzņemt apgriezienus :D
coffee4you
Atbildes: 1
Pievienojies: 06 Jūl 2021, 15:34

Raksts coffee4you » 06 Jūl 2021, 15:36

Sveiki,

Kāds pēdējā laikā ir sūtijis kaut ko no FastTech ? Kā ir ar muitu? kāda iespēja ka muita atņems pasūtīto vape ?

Atgriezties uz “Atbalstītāji, ražotāji un tirgotāji”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 6 un 0 viesi