Galvassāpes?
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 18 Mar 2016, 19:12
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Jūrmala/Rīga
- Veipoju kopš: 12 Mai 2015
Galvassāpes?
Sveiki veiperi! Jau veipoju vairāk kā pusgadu, ļoti patīk, taču šad un tad piemetās galvassāpes no veipošanas. Vai kādam tā ir bijis? Ja ir, tad kā to novērst? Pats velku 6mg nic.
Ego-T > Ego C-Twist + Aspire BTS > iStick 20W + GS Air > Kanger Subox Mini > eVIC VTC + iSub G > Kanger KBOX 120W + Griffin 25 RTA
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Galvassāpes?
Sveiks, kā tu zini ka tas no veipa? Man pašam ir gadijies pārtvaicēt, neteikšu ka galvassāpes, tāda dulla galva un biku šķebina, bet padzeru vairāk ūdeni, netvaicēju kādu brīdi un viss pāriet.
Kāpēc tu domā ka tas tev no veipa?
Kāpēc tu domā ka tas tev no veipa?
- tolis
- Aktīvs
- Atbildes: 66
- Pievienojies: 27 Okt 2015, 19:32
- Atrašanās vieta: Tukums
- Veipoju kopš: 10 Aug 2015
Čau,man ar bieži sāp galva,jo nikotīns sašaurina asinsnsvadus izeja viena vispār nevilkt.Kad es vel pīpēju galva sāpēja vel biežak,bet bija pusgada periods kad es nepīpēju un netvaicēju un galva nesāpēja ne reizi pusgada laikā.
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Kā tas ir, šad un tad? Sestdienas vai svētdienas rītos pēc tusiņiem?
Bet ja tā, tad arī, esmu novērojis, ka lietojot alkoholu un veipojot no rītiem ir daudz smagāk nekā lietojot analogu, tapēc īpaši vairs necenšos abus apvienot. Ir gadījies, kad ir pa daudz pārtvaicēts, nedaudz īpatnēja sajūta galvā un pašsajūta nekāda, bet paņemot pauzi uz kādu stundu, iedzerot kādu tējas krūzi un paelpojot svaigu gaisu viss atkal ok.
Bet ja tā, tad arī, esmu novērojis, ka lietojot alkoholu un veipojot no rītiem ir daudz smagāk nekā lietojot analogu, tapēc īpaši vairs necenšos abus apvienot. Ir gadījies, kad ir pa daudz pārtvaicēts, nedaudz īpatnēja sajūta galvā un pašsajūta nekāda, bet paņemot pauzi uz kādu stundu, iedzerot kādu tējas krūzi un paelpojot svaigu gaisu viss atkal ok.
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 18 Mar 2016, 19:12
- Atrašanās vieta: Jūrmala/Rīga
- Veipoju kopš: 12 Mai 2015
Tad jau laikam pārtvaicēšana būs pie vainas Paldies par atsaucību un happy vaping!
Ego-T > Ego C-Twist + Aspire BTS > iStick 20W + GS Air > Kanger Subox Mini > eVIC VTC + iSub G > Kanger KBOX 120W + Griffin 25 RTA
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi