VF VaporFlask 40w TC squonk

Lietotāja avatars
MMM
Biedrs
Atbildes: 7
Pievienojies: 22 Dec 2015, 14:23
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 20 Mai 2015

VF VaporFlask 40w TC squonk

Raksts MMM » 16 Mar 2016, 16:24

Par ko tad stāsts?....

Tātad pirmais nopietnais raksts, bet nopietni arī esmu iztestējis šo modd'u
VF VaporFlask 40w TC squonk ar vienu bateriju. Iekšā man ir 1x Sony VTC5. domāju, ka man ir v2 versija. iespējams orižinal, bet varbūt arī pakaļdarinājums (visdrīzāk). frezejuma vietas un viss un čips, viss atbilst tā kā oriģinālam, vienīgi cena nebija kā oriģinālam toreiz, bet gan 4x lētāk. tad oriģinālais maksāja ap 200$. iekšā DNA40 chips, kurš vēl joprojām nav slikts. tāpat zinam, ka DNA200 ir iekš wismec reuleaux dna200 versijas arī esot padārgs.

kur dabūt?
tātad ņēmu no http://www.3fvape.com pirms vairāk kā pus gada. tie 40$ tā arī zemāk nekrīt.
modda specifikācija šeit:
http://www.3fvape.com/vv-vw-mod/5072-vf ... ulljkCFCzk

Iespaidi:
sākumā bija problēmas, problēmas ar to elektrības padevi. ilgi nesapratu, kas notiek, laikam ķīnietis bija dzēris tajā dienā, bet nebija kārtīgi pieskrūvēta masa no iekšpuses, par laimi VF blašķe labi jaucas vaļā. augšā 4 skrūves uz 2mm seškanti un viss forši, pievilku masu, jo tā ir ar uzgriezni atvelkama.

Tanki?
Tālāk esmu lietojis uz tā joyteck ego megas tanku, gan mazā ego tanku, subtanku, vortice dripku, dark horse dripku, velocity dripku (lietoju ari tagad) un uwell crown tanku (lietoju ari tagad). pilnīgi dažādās komplektācijās, dažādās versijās. ar TC Ni200, gan ar kantālu. atgādināšu, ka šis TC atpazīst tikai ni200, Ti un SS neatpazīst kā TC, bet kā parastus. līdz ar to uz šo tikai ni200 vai kantālu vai SS VW-modā... smuki lien virsū 22mm tanki, garums, paša izvēlē.

Pietrūkst jaudas, pietrūkst 2 baterijas! (subjektīvi)
Ikdienai teikšu tā, viss ir baigi labi. Tagad arī labi, augšā man uwell crown ar twin coil paralel 0.5ohm standarta koilu. kurinu ap 32-36w, yes, tuvu limitam, līdz dienas beigām baterija tā arī nenovelkt reizēm. Tagad reizēm spriežu, ka vajadzēja ņemt bez squonk funkcijas, jo..... gribas šad tad kādu dripku uzbūvēto palietot, bet nekā, izrādās jāliek uz čoma istick 100w, lai var pakūpināt, jo jauni uzbūvētā dripka sāk atdoties tik pie 75w. tāpat arī uwel crown 0.25ohm koilu nemaz netaisos iekšā likt, jo zinu, man jaudas būs par maz. bet tā vidēji visādi subtank un visi citi godam iet, parasti bija man ap 15-25watt citos tankos.

Squonk funkcija! kas tas tāds?
it kā laba štelle, bet no otras puses.... ziedojot šim modam vienu bateriju (yes ir 2 bateriju versija, tai laikam 60watti ir) attiecīgi var ievietot pudelīti, kur iet 6ml zupas un domāts, lai ar dripku nav līdzi jānēsā pudēlīte ar šķidrumu, uzspied un viss notiek. minuss-caurulīte varēja būt ciešāka, liekas, ka sulojas tur viss garam utml.. nepatīk, tā arī nelietoju šo funkciju. dripkai uzleju no augshas un viss notiek.

Novērtējums:
ja man pagājušajā gadā būtu jāvērtē, teiktu kaut kur 7.5/10 (dotu par 0.5 vairāk, ja nebūtu bijušas problēmas ar to masas vadu) un viens mazais mīnuss. nevar pārslegties TC modā uz celsiju. jāpaliek pie farenheita vien. Pārējais viss darbojas.

ja man jāvērtē tagad, ko var dabūt par 40$, ērtuma ziņā un visā savādāk, noteikti ieteiktu ņemt 60wattu versiju. citādā ziņā 4.5/10 diezgan neiznīcināms alumīnija monolīta klucis, kurš svara ziņā pat vieglāks nekā cloupor mini un mini+ bet tik vai tā, es ņemtu tagad labāk tad cloupor mini+ vai sony vtc mini vai pat vēl nezin kādu citu. varbūt pārāk skarbi vērtēju. un pilnīgi noteikti tas ir subjektīvi. trekns mīnuss-NAV pieejams silikona case. mūsu platuma grādos, ziemā, ārā rokas sasala lietojot to alumīnija gabalu. bet visādi citādi esmu galīgi apmierināts. viss darbojas, ir kritis, nav nekas noticis tāds. nav atteicies sadarboties un dūmu taisa uz urrā. nav krāsots, bet gan pulēts alumīnijs, līdz ar to arī krāsa nav, kurai nonākt nost.

Bildes:
drīzumā

VF 40w TC squonk+velocity rba; subtank mini; uwell crown
Lietotāja avatars
MMM
Biedrs
Atbildes: 7
Pievienojies: 22 Dec 2015, 14:23
Veipoju kopš: 20 Mai 2015

Re: VF VaporFlask 40w TC squonk

Raksts MMM » 16 Mar 2016, 17:26

AttēlsAttēlsAttēls

AttēlsAttēlsAttēlsAttēls
VF 40w TC squonk+velocity rba; subtank mini; uwell crown
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: VF VaporFlask 40w TC squonk

Raksts raitizz » 16 Mar 2016, 20:17

Ķīna netirgo VaporFlask oriģinālus un arī pašā aprakstā ir vārds "styled". Tāpat man ir šaubas par DNA40 oriģinalitāti. Lai gan stipri izskatās pēc DNA40 V1, šaubos, ka tik lētā modā kād varētu atļauties ielikt oriģinālo DNA40 čipu pirms vairāk kā pusgada, kad DNA40 vēl bija salīdzinoši svaigs.

Visādi citādi cepums par apskatu ;)

R

Atgriezties uz “Squonk modu apskati”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 0 un 0 viesi