šodien iegādāju dripkai draudziņu, lai nav jāliek uz vtc mini, uz kura īsti nederēja, super izlecošā 510 pin dēļ
Parādi savu ( PT )
- FancyUnicorn
- Biedrs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 23 Feb 2016, 17:05
- Nauda: : Locked
- Frostijs
- Biedrs
- Atbildes: 12
- Pievienojies: 13 Mar 2016, 20:48
- Atrašanās vieta: Ventspils
Re: Parādi savu ( PT )
Sveiki,
Ir bijuši vairāki - parastās stabulītes, AirSmoke stabulīte ar maināmu voltāžu :O , un iStick 30w + Lemo Drope.
Tagad dūmoju uz iStick 100W + Aromamizer RDTA
Ir bijuši vairāki - parastās stabulītes, AirSmoke stabulīte ar maināmu voltāžu :O , un iStick 30w + Lemo Drope.
Tagad dūmoju uz iStick 100W + Aromamizer RDTA
- Mr.I.
- Aktīvs
- Atbildes: 58
- Pievienojies: 10 Apr 2015, 09:12
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 06 Okt 2013
iStick 20W + TopTank, Taifun 2
- janisbanis
- Aktīvs
- Atbildes: 35
- Pievienojies: 10 Mar 2016, 19:12
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re cik es tālu esmu nodzīvojies. Mans boxmods ir tik tālu nodzīvojies , ka pat negribas vairs to taisīt, jo nav laika čakarēties. Tā vietā piedarbināju savu veco labo mehmodu. Šim arī ir jau kādi 3 gadi, ja ne vairāk. Šis man darbinās ar 26650 bačām. Ir pat ok! Ar 5200mah batariju kūpināt var ilgi. Domāju ka kādas divas dienas varētu nokūpināt. Es tik pa ieradumam baču katru vakaru lieku lādēties. Vakarā bača ir nokritusies tikai lidz 3.8v.
Aizvakar vispār bija kautkāda īsā diena. Man visi veipojamie verķi gāja uz īso,lai kuru tvaicētāju ņemtu. Es jau gandrīz vai kritu panikā, īstenībā,pat kritu. Man itkā ir rezerves rezerves rezerves rezerves varianti, bet ja daļa negrib darboties , tad tas ir pamats uztraukumam. Un tad vel šķidrumu rezerves pat ir izmeltas. Visu laiku man bija rezerve kādiem 2-3 mēnešiem. Tagad velku pēdējos 50ml ar kuriem vajadzētu iztikt lidz pirmdienai. Ja ne, tad nāksies ķerties klāt šķidrumam kas glabāts galīgi nebaltām dienām un kurš ir diezgan pretīgs. Ak jā, subtankam stikls arī ieplīsis kura rezultātā bišku nāk ārā, bet ļooti minimāli, jo esmu aizlīmējis to ciet ar tādu neuzkrītošu spilgti dzeltenu lielu skoču. Bet tie ir sīkumi, jo gaidu evic vtc un tfv4 mini un šķidrumus. Jā, tik zemu esmu nolaidies.
Aizvakar vispār bija kautkāda īsā diena. Man visi veipojamie verķi gāja uz īso,lai kuru tvaicētāju ņemtu. Es jau gandrīz vai kritu panikā, īstenībā,pat kritu. Man itkā ir rezerves rezerves rezerves rezerves varianti, bet ja daļa negrib darboties , tad tas ir pamats uztraukumam. Un tad vel šķidrumu rezerves pat ir izmeltas. Visu laiku man bija rezerve kādiem 2-3 mēnešiem. Tagad velku pēdējos 50ml ar kuriem vajadzētu iztikt lidz pirmdienai. Ja ne, tad nāksies ķerties klāt šķidrumam kas glabāts galīgi nebaltām dienām un kurš ir diezgan pretīgs. Ak jā, subtankam stikls arī ieplīsis kura rezultātā bišku nāk ārā, bet ļooti minimāli, jo esmu aizlīmējis to ciet ar tādu neuzkrītošu spilgti dzeltenu lielu skoču. Bet tie ir sīkumi, jo gaidu evic vtc un tfv4 mini un šķidrumus. Jā, tik zemu esmu nolaidies.
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- bubucis
- Mākslinieks
Būs jau labi! Man ar mehmodu kūpinās labi. Tās pāris nedēļas izvilkšu. Ja galīgi, tad man ir viss nepieciešamai lai uztaisītu pāris modus ar vamo mikrenēm, tik negribu čakarēties principa pēc, jo gribu ko jaunu un nepaštaisītu. Kautkad nākamnedēļ evicam vajadzētu būt klāt un arī tfv4. Ja nu pavisam sastresošos, tad zinu ka varu balstīties uz jūsu atbalstu. Un paldies jums par to!WoTsoon rakstīja:Saki draugs, kā varam tev līdzēt. Gribi, REO Grande aizsūtīšu?
Vēl varu piemest Vamo 5 , tiesa, tam pin blīvīte čakarējas..
Ir jau mellās dienas, bet viš ir pārejošs. Viš nāks, un aizies? Un viš būs laps atkal.
Biki vajag iespringt uz ko jaunu.
Zinu, ka jebkura veļas mašīna ir jāizmet pēc 7 gadi lietošanas, vai vismaz jānopērk jau laikus jauna vietā.
Nu tas tā ir vienkārši.
Marketings.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Šajā postā mēs redzam ka nekādi sūda likumi mūs neiznīcinās!!! EU ar savu TDP var iet uz poda! Pietiek ar nenosakāmas izcelsmes bateriju bloku, konektoru un kautko kas ražo galarezultātā tvaiku!bubucis rakstīja:Re cik es tālu esmu nodzīvojies. Mans boxmods ir tik tālu nodzīvojies , ka pat negribas vairs to taisīt, jo nav laika čakarēties. Tā vietā piedarbināju savu veco labo mehmodu.....
Kā jūs, birokrāti, varēšiet kontrolēt šo?
- bubucis
- Mākslinieks
Man šim mehmodam rezerves daļas ir taisītas no dārza šĺūtenes savienojuma, diviem korķīšiem, 2ām mazām atsperītēm, karstlīmes un nezināmas izcelsmes pogas. Nu jā, vel 510 konektors.Gintchlv rakstīja:Šajā postā mēs redzam ka nekādi sūda likumi mūs neiznīcinās!!! EU ar savu TDP var iet uz poda! Pietiek ar nenosakāmas izcelsmes bateriju bloku, konektoru un kautko kas ražo galarezultātā tvaiku!bubucis rakstīja:Re cik es tālu esmu nodzīvojies. Mans boxmods ir tik tālu nodzīvojies , ka pat negribas vairs to taisīt, jo nav laika čakarēties. Tā vietā piedarbināju savu veco labo mehmodu.....
Kā jūs, birokrāti, varēšiet kontrolēt šo?
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Par ko es arī runāju...bubucis rakstīja: Man šim mehmodam rezerves daļas ir taisītas no dārza šĺūtenes savienojuma, diviem korķīšiem, 2ām mazām atsperītēm, karstlīmes un nezināmas izcelsmes pogas. Nu jā, vel 510 konektors.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 175
- Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
- Atrašanās vieta: Jaunjelgava
- Veipoju kopš: 16 Mar 2013
- Kontakts:
maziņš sūtījums no e-dum.pl
par tornado taisīt bilžu apskatu, jeb visiem tapat skaidrs , kas tas par zvēru?:D
par tornado taisīt bilžu apskatu, jeb visiem tapat skaidrs , kas tas par zvēru?:D
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 12 un 0 viesi