Tas bija joks. Ko tik nopietns?WoTsoon rakstīja:Zābaks rakstīja:Nedo dies, nonāks mēdiņos tavi teicieni, aizklapēs vēl forumu vispār. tu uzmanīgāk ar tiem ierēcieniem.(wotsoon dusmīgi krata ar pirkstu)bubucis rakstīja: Ejam dedzināt airsmoke kioskus. Cīnīsimies tāpat kā ar spaisu!
Kūpinātāji pilsētā
- Zābaks
- Biedrs
- Atbildes: 11
- Pievienojies: 25 Mai 2015, 14:13
- Nauda: : Locked
Re: Kūpinātāji pilsētā
- Gredzens
- Aktīvs
- Atbildes: 148
- Pievienojies: 15 Jan 2015, 17:00
Perfecto! - Precīzi manas domas.., bet nu ir tā ka cilvēki atskatās uz ielas tā kā uz kādu narkomānu.., Darbā vispār.. - daži sauc par par spais'iku utt dažiem mani dūmi smirdot, arī uzreiz runas par bezalkaholisko alu, gumijas lellēm utt.., Un tajā pašā laikā ir cilvēki kas ir atvērti jaunām idējām un pēc paprovēšanas izrāda interesi savas e-cigas iegādei.. bet kā jau WaTsoon rakstija, tad es īpaši neņemu galvā, galvenais ka man ir labi un tas man liek justies labāk!WoTsoon rakstīja:Nu nedzeru es, nedzeru vispār... alkoholu.
Bet labi var redzēt, ka daudziem tas vienkārši stipri sit uz nerva, un tad nu cenšas kaut kā tevi aizķert. Bet tā kā man citu domas vienmēr ir bijušas stipri pie kājas, tad īpaši neiespringstu. Tāpat jau tas ir ar twaicēšanu, tāpat bija ar pīpi, kad to vilku. Ja cilvēks izrāmējas no ierastām normām - skaidrs. Nu tas nav riktīgs.
Bet vispār jau, manuprāt, tādi cilvēki cenšas tādā veidā paslēpt savu bezspēku, nevarēšanu atteikties no netikumiem, kaut gan bieži vien paši labi apzinās, kas par lietu.
Zinos, cik man smagi ir gājis. Un saprotu, un protu novērtēt katru, kurš spēj!
Vape equip': "SMOK Alien" + "IJOY Limitless Classic"
Liquid used: "DIY" e-juice"
Liquid used: "DIY" e-juice"
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Šodien Kurzemes rallijā redzēju 2 kūpinātājus. Abiem bija ego veidīgās vai vel mazāka izmēra ecigas.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Vakar ap 21 uz K.Barona ielas starp Matīsa un Dainas redzēts gara auguma jaunskungs ar baltu Subtank Mini uz moda, kas pazuda plaukstā.
R
R
-
- Aktīvs
- Atbildes: 175
- Pievienojies: 07 Dec 2015, 20:56
- Atrašanās vieta: Jaunjelgava
- Veipoju kopš: 16 Mar 2013
- Kontakts:
manā miestā ir divi (bez manis)kas tvaiko, abi ego līdzīgos.
Kad tvaikoju, cilvēki skatās sačukstās, bet neko īpaši nesaka, tie kas pazīst, tie zin, kas tas man par aparātu un ko viņš dara, ir daži kolēgi, kas saka, ka kaitīgāka vēl nekā parasta u.t.t, sadevu youtube video, apnīk skaidrot
Kad tvaikoju, cilvēki skatās sačukstās, bet neko īpaši nesaka, tie kas pazīst, tie zin, kas tas man par aparātu un ko viņš dara, ir daži kolēgi, kas saka, ka kaitīgāka vēl nekā parasta u.t.t, sadevu youtube video, apnīk skaidrot
Dzīve ir smaga slimība, iegūta dzimumkontaktu rezultātā un tās iznākums ir 100% letāls.
- FancyUnicorn
- Biedrs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 23 Feb 2016, 17:05
šodien uz jūrmalenes braucot redzēju vienu kūpinātāju, īsti gan neieskatijos un modu neatpazinu, bet liels, zils boxmods ar tanku, braucot garām tieši pats vilku un pamaniju, sasmējos bet tā pēdējā laikā sanāk diezgan bieži pamanīt, jo sevišķi, ja gadās rīgā iebraukt...
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Man skolas pīpētavā, RTK, manīti kādi 4-5 tvaicētāji, kam uz moda dripkas uzliktas, visi kopīgi pilina virsū, mainās savā starpā. Ir arī viens ar mehmodu, un ijust2. Tas es tur vienīgais laikam izmantoju tanku.
Bet tā arī neesmu uzsācis sarunu un aprunājies par un ko un kas kā, baigi naidīgi te tvaicētāji viens uz otru skatās, ķipa kruts ir tas, kam lielāks mākonis.
Bet tā arī neesmu uzsācis sarunu un aprunājies par un ko un kas kā, baigi naidīgi te tvaicētāji viens uz otru skatās, ķipa kruts ir tas, kam lielāks mākonis.
- sYs
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 05 Jan 2016, 13:32
- Atrašanās vieta: Purvciems
Esmu redzējis divus tvaicētājus, katru atsevišķi - viens teikā, labi ja 18 un otrs skuķis uz zemitātnu tilta - ar labi ja 18
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
Vakar sanāca iet cauri centram no origo uz krastmalu, pa ceļam kopā salasījās daudzk tvaicētāji. Redzēju divus ar mehmodiem, ap 30 gadiem, vienu beibi ar ijust2, jaunieti ar istick 20w un nautilus mini, un tad vēl kkads ego bija.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 278
- Pievienojies: 23 Apr 2016, 22:44
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Dzintarzeme
- Veipoju kopš: 29 Apr 2016
Nedēļā Rīgā (kur pavadu ~60 h, ieskaitot darba, gulēšanas laiku) sanāk apmēram kādus 5 mākoņpūtējus redzēt. Lauku ciematiņā gan neviena nav, laikam būšu 1. čalis ciemā.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 12 un 0 viesi