Stillare v3 klons

Lietotāja avatars
FancyUnicorn
Biedrs
Atbildes: 18
Pievienojies: 23 Feb 2016, 17:05
Nauda: : Locked

Stillare v3 klons

Raksts FancyUnicorn » 04 Mar 2016, 23:34

Labs vakars,

Stāsts tāds... Šodien tā nu sakrita pa ceļam mājup braukt garām Ecodumas, izdomāju fiksi ieskriet paskatīties, kas par desām, itkā neko pirkt neplānoju, bet trāpijās uz akciju RDA, itkā jau biju sācis domāt par RDA iegādi, pagaidām niekojos ar subohm tankiem un savu pirmo RTA (cuthulu v1).
Bet raksta mērķis ir šis - Stillare v3 klons, paķēru daudz nedomājot, jo cena bij salda. Un kautkā sakrita ar dienas laiku, kad iedomājos par RDA :roll: :D
Tāda lieta, ka coilu vīšanā pieredze vel tikai sākuma stadijā :D bet klonam, atšķirībā no oriģināla ir trīs coiliem paredzēts decks, pie tam tādā interesantā izkārtojumā.
tad nu jautājums tāds, varbūt kādam ir pieredze būvējot uz šāda veida RDA, varbūt kāds var ieteikt kādu labu buildu. pagaidām pie rokas tikai 30gauge kentāla stieple, intereses pēc uztinu 3 spolītes pa 6 vijumiem un mēģināju tur bīdīt iekšā, decks diezgan savdabīgs un nesaprotu kā tur īsti būvēties :?
Varbūt tur der tikai vertikālas spoles, varbūt nemācēju sagrozīt visu kā vajag, bet nu beigās šķības un samocītas tās spoles izskatijās, lasija 0.53omes un itkā strādāja :clapclap: bet katrā ziņā nebija īsti pārliecinoši, izņēmu visu ārā un noliku maliņā vēlākai lietošanai, kad iepirksies vairāk stieples/sulas ar ko spēlēties un eksperimentēt.
Būtu jauki, ka kādam būtu kāds pozitīvs skats uz šo padarīšanu un ko konstruktīvu varētu arī ieteikt :D

Te būs pāris bildes, lai zin par ko runa :D
Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Attēls
Attēls

Lietotāja avatars
FancyUnicorn
Biedrs

Re: Stillare v3 klons

Raksts FancyUnicorn » 04 Mar 2016, 23:44

vispārīgi, klons ir tīri ok, gaisa plūsma diezgan plaši vaļā, kas dīvaini ir tikai 2 gaisa atveres, vai opcija vienai, kas īsti neatbilst tam 3 spoļu dizainam, 510 pins suuuper uz āru, kas laikam ir tīri labi, tākā uz hibrīda arī var lietot, :D bet piemēram uz vtc mini līdz galam nepieguļ un ir diezgan kustīgs uz moda, kas nav super patīkami, no kvalitātes viedokļa ir ok, ar tādu cenu, o- ringi ir samērā noturīgi un gaisa plūsmas kontrole ir patīkami gluda, stingra un noregulētajā pozīcijā paliek pārliecinoši. Smags un rokā turot jūtās kavalitatīvs, ir pāris asāku maliņu, bet kopumā diezgan tīrs. pozitīvā savienojuma posts diezgan tāds šaubīgs, nezinu kā vilks ilgtermiņā, jo metāls diezgan plāns un 3 spoles skrūvējot nost, lai dabūtu stingru savienojumu, pieļauju, ka vītni var arī apraut pēc kāda laika.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 05 Mar 2016, 00:04

Intresanta dripka. Nēesmu saskāries ar tāda veida driperi, es vispār vairāk uz tankiem, slinkums pilināt.
Ko varu teikt- experimentē, skaties kas un kā, YouTube tev palīgā, pats arī paštuko kas un kā.
Cik atradu YouTebē- var gan horizonālās, gan vertikālās spoles likt. Čakars baigais, bet var.
Tevis lietotā 30guage drāts nav nemaz tik slikta šim mērķim. Karoče- tiksi skaidrībā, noteikti raksti!
Attēls
Lietotāja avatars
FancyUnicorn
Biedrs

Raksts FancyUnicorn » 05 Mar 2016, 00:21

jā, youtube skatijos, bet cik man atrod īsti nerāda būvēšanas procesu uz paša drippera, bet tikai iespaidus un gatavus buildus, bet jā itkā kautkas jau tur ir, man kā iesācējam būs kāda brīvāka diena jāpavada tinot spoles un bakstoties kur un kā to spoli iebīdīt, jo, kad es pats sabīdiju beigās tās 3 iekšā, man negatīvie savienojumi gāja vienīgajā virzienā, kur neiet iegrieztās gropītes stieplei :D tākā tas man pagaidām lielākās grūtības sagādā - kā lai tur tās spoles smuki sabīda, lai viss ir vietā un smuki, jo pagaidām sanāk tā nedaudz haotiski
man tas 30 gauge nepatīk, jo tas ir ļoti atsperīgs, uz 2mm urbja tinot ļoooooti grūti dabūt viņu tā, lai stāv vietā, lai kā es viņu nospriegotu un cik tuvu tītu vijumus man beigās palaižot vaļā spoli viss paliek atsperīgs un sanāk vairāk "spaced coil" nekā kopā saspiesti vijumi, mēģināju karsēt un spaidīt, tas diezgan minimāli palīdzēja, bet kā jau teicu, tikai nesen sāku būvēt pats un varbūt sanāks labāk :roll:
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 05 Mar 2016, 00:32

Pamēģini drāti pirms tīšanas izkarsēt, kaut uz gāzes plīts degļa, kaut uz sveces, izkarsē cik vajag, nu biku vairāk, notīri ar salveti un tad mēģini tīt, vajadzētu nebūt tik atsperīgai.
Attēls
Lietotāja avatars
FancyUnicorn
Biedrs

Raksts FancyUnicorn » 05 Mar 2016, 01:05

ok, paldies, :thumbup: pamēģināšu nākamreiz tā
Lietotāja avatars
FancyUnicorn
Biedrs

Raksts FancyUnicorn » 05 Mar 2016, 02:48

Ahhhh, spāņu video kautkā laidu garām :D tīri būvēšanai būs noderīgi, ar divām spolēm neliekas pārāk efektīvi, jo gaiss noregulējams drīzāk uz 1 vai 3 spolēm, jo nesanāk iebīdīt viņas tā, lai atrastos pretī viena otrai, respektīvi pret airflow slotiem, tapēc, lai nebūtu bezgaršīgs, gaisīgs tvaiks, liekas labāk būvēt visas trīs... Un tik dusmīgu single coilu arī vel neņemšos tīt, ņemot vērā, ka ar parastu spoles tīšanu vel neiet tik gludi :D
Lietotāja avatars
FancyUnicorn
Biedrs

Raksts FancyUnicorn » 09 Mar 2016, 00:44

Vakars labs!

Beidzot tiku pie brīvāka laika paķimerēties ar savu dīvaino dripku :D

samociju trīs 30gauge kentāla spoles 6 tinumi ap 2mm urbīti, teikšu godīgi, pa brīvdienām, cerams, ka rīt aizbraukšu iegādāt resnāku stiepli, jo ar trīsdesmito man galīgi neiet, plus gribētos nedaudz zemāku pretestību, lai siltāks tvaiks noņēmos, katru spoli pārtaisiju pa divām reizēm un beigās rezultāts diezgan neglīts, bet tomēr karsējas vienmērīgi un smuki no iekšas uz āru un visas spoles vienādā tempā :clapclap: :clapclap: builds rādās ap 0.6 omītēm...

bildes lejā,
vienīgi aizmirsu sabildēt procesā kautko vairāk, varbūt zemapziņa saprata, ka viss nav tik glīts un postošanai atbilstošs :D bet kautkur jau jāsāk, tapēc fināla rezultāts apmēram tāds... strādāt strādā un tvaiks diezgan patīkami biezs :smokin:
Attēls
Attēls
Attēls
Priekš manis pilns airflows ir par daudz, man paliek atvērts apmēram uz pusi, pilnībā atvērtam principā cauri var elpot :D
Ko vel varu piebilst tagad lietojot dripku - kad ir patvaikots nedaudz un sula tiek visur, O-rings apakšā ( diemžēl tikai viens) paliek super vārgs, tākā aiz dripkas paceļot modu, manā gadijumā vtc mini, kas nav no vieglākajiem, bet nav arī super smags mods, o-rings netur. pieļauju, ka ar laiku arī sāks sulot garām, nedaudz, bet noteikti būs.
Salīdzināt arī ar nevienu dripperi nevaru, jo šis ir pirmais, kas arī nav iesācējam draudzīgākais, bet salīdzinot ar tanku ir diezgan atšķirīgi, garša ir aptuveni līdzīga, bet to var novelt uz manu buildu un dīvaino gaisa plūsmu pašam atomaizerim, un ne pašu labāko sulu :D bet tvaiks ir daudz biezāks un katrā ziņā jauna pieredze, kas ir interesanti :thumbup:
Lietotāja avatars
FancyUnicorn
Biedrs

Raksts FancyUnicorn » 28 Mar 2016, 23:03

nupat uzbūvēju 24 gauge 6 tinumu kentāla trīsspoles, diezgan veiksmīgi iebīdiju vietā, 0.13 omes, beidzot sanāca kaut kas tīri veipojams :D iepriekš mēģināju 30gauge trijniekus, 24gauge divspoles, vienu spoli, groziju un čakarēju, nekas īsti nesanāca, nu tad beidzot atradu jēdzīgu buildu, diemžēl nesataisiju bildes, tagad sapakoju ar vati un nav nekas īsti bildējams :D - es nemāku forumot :clapclap:

Bet izdomāju padalīties, ka beidzot sanāca iebīdīt tajā dīvainajā monstrā ko tvaikojamu :D kad tīrīšu vai pārbūvēšu centīšos atcerēties sabildēt... ja nu kādam sagadās interese par to, kā būvēt uz šāda veida decka. Nedaudz ir čakarīgi bīdīt un regulēt visu, jo pārsvarā spoles sanāk diezgan stulbā vietā, gandrīz virs skrūvēm, nevis pa vidu sulas tvertnītēm, tagad sanāca +- normāli iecentrēt. No tā, kas tika eksperimentēts sapratu, ka vieglāk ir iebīdīt vertikālās spoles, bet pašam nevisai patīk tāds setups, varbūt gaumes lieta, ja nav iebildumu būvēt vertikāli, tad uz priekšu, būs vieglāk.
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 28 Mar 2016, 23:14

Nu neaizmirsti gan sabildēt! Būtu intresanti paskatīties. :thumbup: