Tādēļ būtu jauki parunāt par to, kādas spēles mēs spēlējam un kuras spēles tiek padarītas vēl labākas kopā ar tvaicēšanu

Viena no spēlēm, kuru es nepārtraukti spēlēju pēdējā laikā, ir Euro Truck Simulator 2. Varētu šķist nedaudz dīvaini, kādēļ lai gan kāds tērētu savu brīvo laiku, darot kaut ko tik šķietami garlaicīgu kā virtuālu smagās mašīnas vadīšanu, bet patiesībā tā ir ļoti nomierinoša spēle. Es uzlieku kādu labu podkāstu vai albumu, ieleju kādu dzeramo vai zaļo tēju, uzpildu sava iztvaicētāja tanku un tik rullēju.

Tad man arī ļoti patīk Battlefield 4. 64 spēlētāju tiešsaistes militārais šaudeklis, kas, kopā ar saujiņu draugu, ir viena no vislabākajām online gaming pieredzēm. Katru reizi, kad tieku nogalināts, ievelku dūmu, un, jo lielākā bullshit veidā, jo ar spēcīgāku vilcienu.
Visbeidzot, Dirt Rally. Reālistisks rallija simulators, kas ir sarežģīts (pirmās simts stundas paies no grāvja grāvī, bet tad, kad piešausies, jutīsies kā Sebastians Lēbs), bet varen jautrs. Kad izbraucu posmu, man gandrīz elpas nav un sirds ir uzkāpusi līdz kaklam, bet tas ir tā vērts.

Padalieties, kuras spēles jūs spēlējat, kamēr tvaicējat