Komplektiņš lai var uzpīpēt

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
jančuks
Biedrs
Atbildes: 8
Pievienojies: 24 Feb 2016, 19:30
Nauda: : Locked

Komplektiņš lai var uzpīpēt

Raksts jančuks » 25 Feb 2016, 19:37

Sveiki! Nesen pārgāju uz e-cigareti un faktiski trūkst info par to.
1.Kādu komplektiņu Jūs varētu ieteikt, lai būtu kupls dūms, laba garša un lētas apkopes - komplektiņš varētu būt klons, jo man firmas uzraksts īpaši neinteresē, par sakarīgām naudiņām, ne to kosmosu, ko piedāvā lv iveikali.
2. Kādi ir standarti ecigaretēm, t.i. kā var saprast vai batareja derēs kleomatizātoram?
3. Kur Jūs pērkat e-šķidrumus?

P.s. patreiz ir cigarete no airpuf s-max650 - neesmu sajūsmā, standarta pričendāļi ir dārgi un ātri beidzas nost.

Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: Komplektiņš lai var uzpīpēt

Raksts raitizz » 25 Feb 2016, 19:56

Sveiks.
Lielākā daļa no mums tur ir bijuši - vietējais komplekts pa "dārgo" utt., tāpēc tavi jautājumi ir tikai loģiski.
Sāc ar visas šīs sadaļas - http://vapeforums.lv/f/viewforum.php?f=64 - caurskatīšanu. Daudzi ir jautājuši ;) Palasi arī citur forumā. Tiksim galā;)

Priekā,
R
Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 25 Feb 2016, 20:04

Pirmkārt, sveicināts pulkā!
Daudz un dikti neizteikšos, jo apmēram pirms pusotra mēneša sajēga par veipošanu, tvaicēšanu jeb elektroniskās cigaretes lietošanu bija tāda pati kā tev.
Uzskaitīšu dažus sīkumus un problēmas ar kurām pats sastapos un nenovēlu nevienam.
- Nekādā gadījumā nepērc latvijas veikalos elektroniskās, te cena tām ir apmēram uz pusi ai pat vairāk uzcenota, tā vietā labāk pasūti no interneta veikaliem - ķīnas. Protams būs laiciņš kamēr sagaidīsi, bet būs tā vērts.
Ar šķidrumiem, neaizraujies. Nepērc nekādus traki dārgos, iesākumam pietiks arī ar lētajiem, lai saprastu kādi tev patīk vairāk, t.i., augļu garšas, tabakas garšas, deserti vai dzērieni.
Tālāk jau, protams, cītīgi lasi forumu, te ir pietiekami daudz informācijas par un ap visu, un NEKAUTRĒJIES prasīt padomus un palīdzību.

Un galvenais, pirms veic pirkumu - labāk pakonsultējies šeit un pameklē internetā informāciju un ieved skaidrību.

Ar mums kopā gan ieekonomēsi, gan normāli sāksi tvaicēt. :smokin:
Pēdējais laboja skairiz. - 25 Feb 2016, 20:09, laboja 1 kopējais laiks.
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
jančuks
Biedrs
Atbildes: 8
Pievienojies: 24 Feb 2016, 19:30

Raksts jančuks » 25 Feb 2016, 20:07

Jā, paldies, Es jau tur pašķirstiju.... nu man grūti spriest uz kādas bāzes celti lv iveikali, bet nu uzcenojums 300% biš man nav pa prātam. Tas tā, vai nez kurā shopiņà sūtit, šķiet ebay pārāk banāli :) ... vai ir bijusi kādam darišana ar šo gearbest.com, it kā tur sola 3-5 darba dienās piegādat un cenas tīri sakarigas šķiet?
krabis
Biedrs
Atbildes: 18
Pievienojies: 19 Dec 2015, 20:06
Veipoju kopš: 15 Jan 2016

Raksts krabis » 25 Feb 2016, 20:10

3-5 dienās izsūta, nevis atsūta, dažreiz vēlāk. Visi tie ķīniešu veikali pa lielam vienādi, atrodi kura cena patīk vislabāk un ir in stock un sūti. Mēneša laikā vajadzētu būt klāt.
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 25 Feb 2016, 20:13

P.S. Atrodi augšā, rīkjoslā čata linku ;) Augšā, labajā pusē, pa kreisi no 17track.

R
Lietotāja avatars
BearFog
Aktīvs
Atbildes: 78
Pievienojies: 04 Jan 2016, 11:25

Raksts BearFog » 25 Feb 2016, 20:13

Ja gribās ātrāk vēl ir variants e-dym.pl, tur nav tik liela izvēle kā fasttech un gearbest, un ir dārgāk nekā Ķīnā, bett lētāk nekā pie mums, toties piegādās ar kurjeru 4-5 darba dienu laikā.
SMY SDNA 200
Heracles RTA-2, Griffin 25 Top Airflow
Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 25 Feb 2016, 20:14

jančuks rakstīja:Jā, paldies, Es jau tur pašķirstiju.... nu man grūti spriest uz kādas bāzes celti lv iveikali, bet nu uzcenojums 300% biš man nav pa prātam. Tas tā, vai nez kurā shopiņà sūtit, šķiet ebay pārāk banāli :) ... vai ir bijusi kādam darišana ar šo gearbest.com, it kā tur sola 3-5 darba dienās piegādat un cenas tīri sakarigas šķiet?
Tā, no ebay esmu sūtījis tikai telefona vāciņus.
Bet par tēmu, 3-5 darba dienās nē, drīzāk izsūta tādā periodā. Vairums ķīniešu eveikali, t.sk. arī gearbest.com, ir ļoti lēni, un preci var saņemt vidēji divās nedēļās - mēneša laikā. Pats esmu sūtījis no sourcemore.com, un no 2 reizēm sūtījumu saņēmu 2 nedēļu laikā.
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Raksts Gintchlv » 25 Feb 2016, 20:16

Sveiks, ar Čainas bodēm ir tā ka viņi sola IZSŪTĪT 3-5 dienu laikā, un tad vel ceļš no Čainas uz LV aptuveni mēnesis...
Bet ir arī bodes EU, piemēram poļu bode https://e-dym.pl , labas cenas un diezgan ātra piegāde. LV internetveikals- http://www.balticavape.com cenas protams nav no Čainas, bet sakarīgas, un nebūs jāgaida mēnesis.
Ha ha- kāmēr drukāju , jau lērums ar atbildēm...
Bet jā- ienāc čatā un tad fiksāk apskaidros.
Attēls
krabis
Biedrs
Atbildes: 18
Pievienojies: 19 Dec 2015, 20:06
Veipoju kopš: 15 Jan 2016

Raksts krabis » 25 Feb 2016, 20:17

BearFog rakstīja:Ja gribās ātrāk vēl ir variants e-dym.pl, tur nav tik liela izvēle kā fasttech un gearbest, un ir dārgāk nekā Ķīnā, bett lētāk nekā pie mums, toties piegādās ar kurjeru 4-5 darba dienu laikā.
Iā, ļoti labs variants. Cena dažām lietām smieklīgi laba.
Laba vieta kur garšas ņemt, tikai to, laikam, citreiz.

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 5 un 0 viesi