Evic VTC 75w mini problēmiņa ar SS.
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Nauda: : Locked
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Re: Evic VTC 75w mini problēmiņa ar SS.
Kubīds neprasa vai jauna spole, ja omi ir tuvi iepriekšējai spolei.
- infants
- Admins
- Kontakts:
A nē. Tomēr. Ar noskrūvētu tanku izslēdz, ieslēdz modu, uzskrūvē tanku - prasa arī vecajai spolei.
-
- Biedrs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 19 Dec 2015, 20:06
- Veipoju kopš: 15 Jan 2016
Super, izskaidro problēmas, šovakar izmēģināšu.
EDIT: Strādā.
EDIT: Strādā.
-
- Biedrs
- Pievienojies: 19 Dec 2015, 20:06
- Veipoju kopš: 15 Jan 2016
WoTsoon rakstīja:Ar TC spolēm mēdz gadīties, ka nav kaut kur kontakta īsti, un tad arī čakars līdzīgs. Bet SS no visām drātīm ir vislielākais TCR, kr4, varbūt grūtāk nolasās pretestība , hvz ...
Es mēdzu tagad pasildīt biki SS spoli tukšu, lai nav problēmu pēčāk. Uz 10w power režīmā paskatu, vai silst normāli, un tad tikai vati...
Ja gadās, ka uzrauj gariku pie nepareiziem regulējumiem, bet tā mēdz būt, nav obligāti jāmaina spole, var vienkārši notīrīt. Vati gan vajag nomainīt. Jo tinumi nevienmērīgi siluši, vai arī vate nevienmērīgi pie tinumiem, tad labi redzams, ka 1, 2 vai 3 vijumi tumšāki, vai melni, bet, biki patīrot, viss ir oki, tikai... jāpiepravī.
Nu tā kaut kā...
Es uzpilinu uz spoles šķidrumu un čekoju kā sprakšķ, pēc tā nosaku vai viss strādā.
- infants
- Admins
- Kontakts:
SS ir vismazākais (nevis vislielākais) TCR, līdz ar to tas neuzkarst tik ātri un nevar nejauši VW režīmā sasniegt tik augstas temperatūras, lai izdalītos veselībai kaitīgas vielas.WoTsoon rakstīja:SS atšķirībā no NI, vai TI var mierīgi karsēt, taisīt mikrocoilu, vai kombinēt ar ka1 vai pārējām neTC stieplēm, jo tā ir vienkārša tērauda drāts, khm, stieple, un ir salīdzinoši ... veselībai nekaitīgāka par ka1, vai nihromu. Tas tā, nosacīti...
Veselīgākā stieple twaicēšanai. Tiem, kuri iespringst...
- FancyUnicorn
- Biedrs
- Pievienojies: 23 Feb 2016, 17:05
Man atkal ar evic vtc mini ar ss spolēm ( iekš cuthulu rta) ar saslēgtu pretestību omes tāpat lēkā pie vilkšanas, tā tam jābūt? Auksts rādās 0.43omes, lec līdz 0.5 - 0.51
- infants
- Admins
- Kontakts:
Pameklē internetā kā strādā TC un kā tas vispār zin - cik ir spoles temperatūra.FancyUnicorn rakstīja:Man atkal ar evic vtc mini ar ss spolēm ( iekš cuthulu rta) ar saslēgtu pretestību omes tāpat lēkā pie vilkšanas, tā tam jābūt? Auksts rādās 0.43omes, lec līdz 0.5 - 0.51
Piemēram šeit -> http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=33&t=585&p=5658
- FancyUnicorn
- Biedrs
- Pievienojies: 23 Feb 2016, 17:05
paldies, itkā lasiju to rakstu, bet tā fiksi pārskrēju pāri, tagad nedaudz skaidrāksinfants rakstīja:Pameklē internetā kā strādā TC un kā tas vispār zin - cik ir spoles temperatūra.FancyUnicorn rakstīja:Man atkal ar evic vtc mini ar ss spolēm ( iekš cuthulu rta) ar saslēgtu pretestību omes tāpat lēkā pie vilkšanas, tā tam jābūt? Auksts rādās 0.43omes, lec līdz 0.5 - 0.51
Piemēram šeit -> http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=33&t=585&p=5658
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 10 un 0 viesi