Sveiki! Kads ir sutijis no gearbest.com ? Kads bija preces sanemsanas atrums ? (NO Kinas uz Latviju) ? Ka ar muitu utt. ?
Jo apskatijos un atradu labu piedavajumu uz snow wolf 200w, bet nekad neesmu sutijis no sis majaslapas.
Ludzu kads palidziet!
Paldies.
Sutijumi no Gearbest.com
-
- Biedrs
- Atbildes: 15
- Pievienojies: 10 Feb 2016, 12:56
- Nauda: : Locked
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Re: Sutijumi no Gearbest.com
1. Lūdzu izmanto garumzīmes un mīkstinājuma zīmes savos tekstos.
2. Nespamo to pašu jautājumu pa vairākiem topikiem.
3. Gearbest piedāvā preces gan no Ķīnas gan no ES noliktavas, attiecīgi no Ķīnas ved tāpat kā visi veikali - 3-5 nedēļas, no ES diezgan ātri, samaksāju 26. novembrī.

2. Nespamo to pašu jautājumu pa vairākiem topikiem.
3. Gearbest piedāvā preces gan no Ķīnas gan no ES noliktavas, attiecīgi no Ķīnas ved tāpat kā visi veikali - 3-5 nedēļas, no ES diezgan ātri, samaksāju 26. novembrī.

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Esmu sūtijis no Gearbest nereizi vien. Sākumā, aptuveni pusgadu atpakaļ, bija labs veikals, piedāvājums, izsūtišanas ātrums, paciņas atnākšana. Tagad laikam tomēr šamie netiek galā ar pasūtijumiem, lēni izsūta, daudzas preces nav uz vietas, jāgaida kāmēr ienāksies. Par sūtijuma ilgumu līdz LV nepateikšu, līdz IRL stabili mēnesi un vel biku.
Ja paka pazūd un nēesi paņēmis tracking nummuru, vai nēesi apdrošinājis- maximums uz ko vari cerēt, sumas pusi uz savu GB maciņu....
Es pieprasiju lai izsūta citu preci neesošās vietā- divi mēneši pagāja...
Patreiz vairs neko no GB nesūtu, mana ticība šai lapai ir beigusies. Iespējams ka ir citi viedokļi, šis ir mans.
Ja paka pazūd un nēesi paņēmis tracking nummuru, vai nēesi apdrošinājis- maximums uz ko vari cerēt, sumas pusi uz savu GB maciņu....
Patreiz vairs neko no GB nesūtu, mana ticība šai lapai ir beigusies. Iespējams ka ir citi viedokļi, šis ir mans.
-
- Biedrs
Ahh... Paldies par info!Gintchlv rakstīja:Esmu sūtijis no Gearbest nereizi vien. Sākumā, aptuveni pusgadu atpakaļ, bija labs veikals, piedāvājums, izsūtišanas ātrums, paciņas atnākšana. Tagad laikam tomēr šamie netiek galā ar pasūtijumiem, lēni izsūta, daudzas preces nav uz vietas, jāgaida kāmēr ienāksies. Par sūtijuma ilgumu līdz LV nepateikšu, līdz IRL stabili mēnesi un vel biku.
Tad jau laikam tomer pirksu to Smok x cube 2 Latvijas veikalinjaa pa 95 EUR, nevis 50 euro no Kinas

-
- Biedrs
- Atbildes: 18
- Pievienojies: 19 Dec 2015, 20:06
- Veipoju kopš: 15 Jan 2016
http://myepack.co.uk/mods/smok-x-cube-2-160w-mod.htmldenka50 rakstīja:Ahh... Paldies par info!Gintchlv rakstīja:Esmu sūtijis no Gearbest nereizi vien. Sākumā, aptuveni pusgadu atpakaļ, bija labs veikals, piedāvājums, izsūtišanas ātrums, paciņas atnākšana. Tagad laikam tomēr šamie netiek galā ar pasūtijumiem, lēni izsūta, daudzas preces nav uz vietas, jāgaida kāmēr ienāksies. Par sūtijuma ilgumu līdz LV nepateikšu, līdz IRL stabili mēnesi un vel biku.
Tad jau laikam tomer pirksu to Smok x cube 2 Latvijas veikalinjaa pa 95 EUR, nevis 50 euro no Kinas
- skairiz.
- Aktīvs
- Atbildes: 162
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
- Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
- Veipoju kopš: 21 Dec 2015
- Kontakts:
https://e-dym.pl/gb/new-products/1306-s ... ii-tc.html
tad labāk te, nedēļas laikā būs, maksimums divās.
paliks vēl kapeikas baterijām.
tad labāk te, nedēļas laikā būs, maksimums divās.
paliks vēl kapeikas baterijām.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
-
- Biedrs
Un parasti tiek izsutits no Kinas ?Gintchlv rakstīja:http://www.cigabuy.com/authentic-smok-s ... -7757.html
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Jā, no Čainas...denka50 rakstīja:Un parasti tiek izsutits no Kinas ?Gintchlv rakstīja:http://www.cigabuy.com/authentic-smok-s ... -7757.html
-
- Biedrs
Oki, ja es piemeram pasutitu un samaksatu papildus 12 euri par to Expedited shipping, 2 nedelju laika varetu pienakt paka ?Gintchlv rakstīja:Jā, no Čainas...denka50 rakstīja:Un parasti tiek izsutits no Kinas ?Gintchlv rakstīja:http://www.cigabuy.com/authentic-smok-s ... -7757.html
Paldies.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis