čau biedriem, iemetīšu nelielu update.
esmu ticis pie visādiem loriņiem, un ņemos tālāk.
pirmkārt, dabūju full crazy scientist komplektu ar cilindru un pipetēm.
nopirku bāzi 70VG/30PG un capella blueberry cotton candy, nav ne vainas, bet domāju jāpērk 100%VG
iegādājos fake ebay kennedy v2 rda, nav ne vainas, ir diemžēl 2 bottom vent holes nevis 4, bet airflow tāpat super.
uzskatu ka nav jēgas ņemties ar orģināliem par 100usd.
Atvainojos par nozelētu driptip un švaku fokusu
ā un vēl pasūtiju cheap ebay kitu, 26GA clapton wire un cotton. uztinu uz 0.25ohms dual coil build viss čotka
tas arīviss, ja nu kādam interesē.
tas arī īsumā vai garumā viss. sulas tiek brūvētas un tvaicētas. ja ir kādi jautājumi, droši.
to do list: 100%VG un :maakoni:
Iesācējs!
-
- Biedrs
- Atbildes: 8
- Pievienojies: 04 Nov 2015, 17:19
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Zemgale
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Re: Iesācējs!
Viss labi, bet biezu (100%VG) zupu no tā cilindra būs grūti pilnībā izliet.
R
R
-
- Biedrs
Taisnība, 70/30 arī bija mokas, bet es ūdeni ieleju savā pudelītē un ar ļipučku uzlīmēju cik ir cik ml, un viss ok!raitizz rakstīja:Viss labi, bet biezu (100%VG) zupu no tā cilindra būs grūti pilnībā izliet.
R
- raitizz
- Teicējs
Ūdeni???meins rakstīja: Taisnība, 70/30 arī bija mokas, bet es ūdeni ieleju savā pudelītē un ar ļipučku uzlīmēju cik ir cik ml, un viss ok!
R
-
- Biedrs
Jā, 10ml ūdeni pielej, uzlīmē uzlīmi, izlej ārā un nākamreiz zini kur ir 10ml, var ar flomīti ievilkt vai kā vēlies tāda tā doma.raitizz rakstīja:Ūdeni???meins rakstīja: Taisnība, 70/30 arī bija mokas, bet es ūdeni ieleju savā pudelītē un ar ļipučku uzlīmēju cik ir cik ml, un viss ok!
R
- raitizz
- Teicējs
Fuuuuu, es pārpratu. Es domāju, tu ūdeni pie zupas lej (tvaika zupa nav nekāda soļanka ).meins rakstīja: Jā, 10ml ūdeni pielej, uzlīmē uzlīmi, izlej ārā un nākamreiz zini kur ir 10ml, var ar flomīti ievilkt vai kā vēlies tāda tā doma.
Viss skaidrs.
R
-
- Biedrs
Tik dulls vel es neesmu!raitizz rakstīja:Fuuuuu, es pārpratu. Es domāju, tu ūdeni pie zupas lej (tvaika zupa nav nekāda soļanka ).meins rakstīja: Jā, 10ml ūdeni pielej, uzlīmē uzlīmi, izlej ārā un nākamreiz zini kur ir 10ml, var ar flomīti ievilkt vai kā vēlies tāda tā doma.
Viss skaidrs.
R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 14 un 0 viesi