Jaunajiem foruma lietotājiem

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: Jaunajiem foruma lietotājiem

Raksts raitizz » 21 Jan 2016, 22:47

b0r1ng rakstīja:Es domāju par preču kvalitāti. Un cik bieži muita par to patiešām piekasās? Vai gadās ka garām palaiž?
Pievērst uzmanību preces nosaukumam, lai ir Authentic, ja runa ir par spolēm vai ko tml. Modi pamatā ir īstie. Jāpalasa rewievs un discussions.
Modiem FT nav parasti labākais cipars. Sourcemore, CigaBuy, Gearbest arī jāpameklē.
Muita pārsvarā nav, jo uz pakas ir daudz mazāka summa. Nesen no Sourcemore Cuboid mods atnāca kā "metal tube"ar value 10 USD. PostNL shipping.

R

Lietotāja avatars
skairiz.
Aktīvs
Atbildes: 162
Pievienojies: 18 Jan 2016, 14:38
Atrašanās vieta: Rīga & Jūrmala
Veipoju kopš: 21 Dec 2015
Kontakts:

Raksts skairiz. » 22 Jan 2016, 17:34

Kāds nezin, cik ilgā laikā Souremore izskata pirkumus un izsūta tos? Jau labu laiciņu gaidu, kad izskatīs, vislaik rāda "processing order".
Attēls

Wismec RX200 + Gear 25mm RDA
Sigelei 213 Gold + Tornado Hero

@Avoria Vape Longe, Kr. Barona 13/15
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 22 Jan 2016, 17:42

skairiz. rakstīja:Kāds nezin, cik ilgā laikā Souremore izskata pirkumus un izsūta tos? Jau labu laiciņu gaidu, kad izskatīs, vislaik rāda "processing order".
3-5 dienas. Dažreiz ātrāk, dažreiz vēlāk.

R
b0r1ng
Aktīvs
Atbildes: 31
Pievienojies: 17 Jan 2016, 20:42

Raksts b0r1ng » 09 Feb 2016, 01:01

Ok, ieķēru cuboid, batarejas un Uwell Crown.

Priekš griffina sapratu ka man vajag vairāk devaisus sapirkt. Un varbūt pat kādu citu Velocity style tanku paņemšu/izvēlēšos.

Bet kādu vēl lēto ranku var paķert lai cepināt uz Cuboida uz nebēdu? Pa daudz tā izvēle.
datormeistars
Biedrs
Atbildes: 9
Pievienojies: 20 Mar 2016, 17:18
Atrašanās vieta: Jelgava
Veipoju kopš: 18 Apr 2016

Raksts datormeistars » 23 Apr 2016, 14:34

Sveiciens visiem. jau labu laiku aktīvi lasu jūsu forumu, taču jāsāk arī iesaistīties tajā. Ziemā biju ieguvis gross 2.3 stabulīti, kuru patvaicēju apmēram mēnesi un sapratu ka no tās nevar uzpīpēt, tādēļ pārdevu tālāk ar domu iegādāties kaut ko niknāku, taču sanāca pāriet atpakaļ un analogajām.. Pēc apmēram diviem mēnešiem saņēmos un uzsūtiju Evic VTC mini modu, kurš kopš pirmdienas ir jau manās rokās un esmu laimīgs. Tvaicēju ar dripku un analogās rokās nav ņemtas. :)
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 23 Apr 2016, 14:53

Nu malacis, atrodot īsto tvaiku un īsto stiprumu - analogs zaudē jebkuru pārsvaru.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
SanTekNiķis
Aktīvs
Atbildes: 66
Pievienojies: 24 Jan 2016, 18:33
Atrašanās vieta: Valmiera/Cēsis
Veipoju kopš: 25 Okt 2015

Raksts SanTekNiķis » 23 Apr 2016, 14:56

datormeistars rakstīja:Sveiciens visiem. jau labu laiku aktīvi lasu jūsu forumu, taču jāsāk arī iesaistīties tajā. Ziemā biju ieguvis gross 2.3 stabulīti, kuru patvaicēju apmēram mēnesi un sapratu ka no tās nevar uzpīpēt, tādēļ pārdevu tālāk ar domu iegādāties kaut ko niknāku, taču sanāca pāriet atpakaļ un analogajām.. Pēc apmēram diviem mēnešiem saņēmos un uzsūtiju Evic VTC mini modu, kurš kopš pirmdienas ir jau manās rokās un esmu laimīgs. Tvaicēju ar dripku un analogās rokās nav ņemtas. :)

Pareizi,neņem vairs rokās tos smirdīgos :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Attēls
Kaspeeers
Aktīvs
Atbildes: 23
Pievienojies: 03 Jūl 2016, 12:04
Atrašanās vieta: Gan te ,gan tur...
Veipoju kopš: 0- 0-2015

Raksts Kaspeeers » 06 Jūl 2016, 15:40

Sweiki apkārt...Padalīšos es ar,ar savu stāstu :) Doma par e-cīgu pamēģināšanu jau bija briedusi gadiem,bet nekādīgi rokas necēlās,draugu/paziņu lokā ar to arī neviens nedarbojās...Sanāca darbu pamainīt un kolēģis iesāka ar ego tad kas ņiprāks u.t.t tāds tanks,tāds mods protams atsakoties no analogajām...mani pierunāja,paņēmu narvesenā 1x lietojamās...pa 4eirām (ne šis ne tas) tad ego no aliexpress...to arī kūpināju labu laiku,protams neiztiekot bez analogajām,ego man bija tā-pamuļķoties...bet forši citas garšas...Tad atkal kolēģis reku paņem šito,cena ar uz pusi lētāka nekā pie mums,atsauksmes labas - ( Eleaf iJust 2 ) AIZGĀJA-iepatikās māte mīļā :D dūms/garša super,kūpinu kā paravozs (protams katram savs viedoklis) bet man patīk un analogās ni ni ni,protams smieklīgi bija,braucot uz darbu somā tik un tā bija 3 paciņas,bet arī tās pašas un neatvērtas aizvedu mājās atpakaļ.
Saprotu arī ka JUSTAM 2 bača nomirīs un būs jāmeklē kas cits,pasūtiju citu meh modu ar pāris bačām,taga gaidu kad atnāks...pagaidām uz ko krutāku neskatos,laiks vēl nav pienācis,visā visumā kkā tā...jauns un zaļš...
par šķidrumiem kādus lietoju un kā jaucu,ko ar ko...ja godīgi,kauns teikt...
:vapeit: :vapeit: :vapeit:

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi