Joyetech Cuboid
- infants
- Admins
- Atbildes: 532
- Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
- Nauda: : Locked
- Bank: Locked
- Atrašanās vieta: Salaspils
- Veipoju kopš: 02 Dec 2014
- Kontakts:
Re: Joyetech Cuboid
Ai, beidziet raudāt. Parēķiniet paši. Iepirkums + PVN + muita + 30% uzcenojums = lūk jums maksāt 2x.
-
- Aktīvs
- Atbildes: 20
- Pievienojies: 25 Aug 2015, 09:27
Nu tas ir skaidrs, bet arī ja gatavs samaksāt vairāk - nav īpaši no kā izvēlēties
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Pamparam. Šodien ienāca mantiņa. 22.12 pasūtīts Sourcemore (pre-order). Tīri, ko paspēlēties.
Ērts rokā, bet smags - ar baterijām, bez tvertnes - 298g (salīdzinājumam - eVic VTC Mini ar bateriju, bez tvertnes - 162g).
Power poga bik grab un man to gribētos otrā pusē, kur tvertne (ja ekrāns uz sevi, tad jāspiež ar īkšķi, bet man patīk ar rādītājpirkstu), bet tas tā.
Atnāca ar firmware 3.00. Omus 2 tvertnēm, ko izmēģināju, rādīja par augstu. Uzmetu 3.10 firmware, nu jau labāk. Derēs.
Priekšējais stikliņš ļoti minimāli saskrāpēts, redzēt var gan tikai pret gaismu, tā ka netraucē.
510 konektors ir nedaudz garāks par modu, līdz ar to tanki stāv pavisam nedaudz virs moda, nevis cieši klāt, bet tas tik minimāli, ka arī netraucē.
Augšējais vāks (redziet, ar 2 skrūvēm pieskrūvēts?) tajā pusē, kurā skrūvju nav ir neeedaudz paaugstināts, bet arī minimāli, ka netraucē.
Šis nav apskats, tikai vērojumi. Spēlējos te tagad jau 15 minūtes:)
Bildēs: Joyetech Cuboid, VaporShark rDNA40 V2, Joyetech eVic VTC Mini.
R
Ērts rokā, bet smags - ar baterijām, bez tvertnes - 298g (salīdzinājumam - eVic VTC Mini ar bateriju, bez tvertnes - 162g).
Power poga bik grab un man to gribētos otrā pusē, kur tvertne (ja ekrāns uz sevi, tad jāspiež ar īkšķi, bet man patīk ar rādītājpirkstu), bet tas tā.
Atnāca ar firmware 3.00. Omus 2 tvertnēm, ko izmēģināju, rādīja par augstu. Uzmetu 3.10 firmware, nu jau labāk. Derēs.
Priekšējais stikliņš ļoti minimāli saskrāpēts, redzēt var gan tikai pret gaismu, tā ka netraucē.
510 konektors ir nedaudz garāks par modu, līdz ar to tanki stāv pavisam nedaudz virs moda, nevis cieši klāt, bet tas tik minimāli, ka arī netraucē.
Augšējais vāks (redziet, ar 2 skrūvēm pieskrūvēts?) tajā pusē, kurā skrūvju nav ir neeedaudz paaugstināts, bet arī minimāli, ka netraucē.
Šis nav apskats, tikai vērojumi. Spēlējos te tagad jau 15 minūtes:)
Bildēs: Joyetech Cuboid, VaporShark rDNA40 V2, Joyetech eVic VTC Mini.
R
- KunFuPluttoo
- Aktīvs
- Atbildes: 40
- Pievienojies: 02 Dec 2015, 11:04
- Veipoju kopš: 02 Dec 2015
raitizz - Par skrāpējumiem uz stikliņa, tu plēvīti noplēsi? Jo viņai tur bija jābūt
- raitizz
- Teicējs
Vienā apskatā dzirdēju, ka neesot, pat nepamēģināju. Vēlāk nočekos.pluttoo rakstīja:raitizz - Par skrāpējumiem uz stikliņa, tu plēvīti noplēsi? Jo viņai tur bija jābūt
R
- raitizz
- Teicējs
Nekādi neatrodu plēvīti. Nu nekas. Nav tik traki.
Skrāpējumi, ja tos tā var nosaukt, man domāt ir radušies no lietošanas pamācības kustības pa kastīti verķim ceļā esot.
R
Skrāpējumi, ja tos tā var nosaukt, man domāt ir radušies no lietošanas pamācības kustības pa kastīti verķim ceļā esot.
R
- raitizz
- Teicējs
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Un tiem, kas dzimuši Padomju savienībā, apskats svaigs krieviski. plēve bija, da bļin, tas vispār ir tik svarīgi?
https://www.youtube.com/watch?v=zUXIilFbnCk
https://www.youtube.com/watch?v=zUXIilFbnCk
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- raitizz
- Teicējs
Jā.
Ja nu es to verķi drīzumā laižu uz tirdziņu, plēvi nost neplēšu, ekrāns nav saskrāpēts utt. Alles gut
R
Ja nu es to verķi drīzumā laižu uz tirdziņu, plēvi nost neplēšu, ekrāns nav saskrāpēts utt. Alles gut
R
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Nu, kopumā labs verķis par to cenu. Ir smags un nepatīk galvenā poga, bet savādāk, pat nezinu kur varētu piesieties. Manuprāt, izskatās eleganti arīdzen, īpaši komplektā ar goblinu.
Nupat pie mums arī dabūnams par samērā normālu ciparu.
http://www.balticavape.com/collections/ ... tc-box-mod
Nupat pie mums arī dabūnams par samērā normālu ciparu.
http://www.balticavape.com/collections/ ... tc-box-mod
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 13 un 0 viesi