pfe - laikam būs šovakar jāieiet ciemos. Tizli ka viņi tieši pie pašas ieejas.raitizz rakstīja:Nezinu gan, neko neesmu pircis.sYs rakstīja: Nezini kas par SIA tirgo vape lietas Rimi stirnas?
R
Jauniņais e cigarešu pasaulē
- sYs
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 05 Jan 2016, 13:32
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Purvciems
Re: Jauniņais e cigarešu pasaulē
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Jā, čalis ziemas jakā sēž. Durvis visu laiku ta virinās.sYs rakstīja:pfe - laikam būs šovakar jāieiet ciemos. Tizli ka viņi tieši pie pašas ieejas.
R
- sYs
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 05 Jan 2016, 13:32
- Atrašanās vieta: Purvciems
Jaiepazīstās ar viņu piedāvājumu. Drīz jau mans pirmais mods būs atceļojis līdz manīm un jāsāk domāt par suliņu ko viņam barot.raitizz rakstīja:Jā, čalis ziemas jakā sēž. Durvis visu laiku ta virinās.sYs rakstīja:pfe - laikam būs šovakar jāieiet ciemos. Tizli ka viņi tieši pie pašas ieejas.
R
Paņēmu RX200 un velocity RDA + herakles plus ar papildus 50 rezerves coiliem (Ni200 316L 0.4ohm).
būs tak normāls kombo wombo?
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Apskati gan, es tur tā pētījis neesmu, tikai bieži gājis garām.sYs rakstīja: Jaiepazīstās ar viņu piedāvājumu. Drīz jau mans pirmais mods būs atceļojis līdz manīm un jāsāk domāt par suliņu ko viņam barot.
Paņēmu RX200 un velocity RDA + herakles plus ar papildus 50 rezerves coiliem (Ni200 316L 0.4ohm).
būs tak normāls kombo wombo?
Kombo wombo labs. Herakles Plus tik skāde tāda, ka nav RBA, spoles jāpērk visu laiku, bet ja tev 50 gab.jau ir, tad labam laikam pietiks

R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis