Jauniņais e cigarešu pasaulē
- Grim
- Aktīvs
- Atbildes: 23
- Pievienojies: 14 Dec 2015, 10:40
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 12 Dec 2015
Re: Jauniņais e cigarešu pasaulē
Man kaut kā neveiksmīgi... Atkal tāda deguma piegarša...
Tas ir tā saucamais dry hit?

- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Dry hit angliski. Gariks - kā to daži austrumu apskatnieki dēvē. Sauc par dryhity, Grim, lielākā daļa tvaicetāju sapratīs to.
Kas noticis? Vate par maz? Sulapar biezu?
R
Kas noticis? Vate par maz? Sulapar biezu?
R
- Grim
- Aktīvs
Sula it kā 70% VG, par vati neko nezinu. Kopš iegādājos neesmu diži ņēmies, bija tikai tās problēmas ar blīvi. Tagad aizdomājos, varbūt kaut ko daru ļoti nepareizu, ja jau man vislaik tik daudz problēmas, kuras nekad nav tikušas minētas pie "how to start vaping" vai tml. video. Tagad sķiet, ka jānopērk un jānomaina vate, varbūt pat coils, lai gan nezinu, kas tieši izraisa šo problēmu.raitizz rakstīja: Kas noticis? Vate par maz? Sulapar biezu?
-
- Dežurants
- Atbildes: 316
- Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
- Atrašanās vieta: Ogre
- Kontakts:
Pag pag, cik ta Tu sen koilu neesi mainījis? Ja labu laiku, tad deguma garša būs no tā, ka viss tur jau sen apaudzis ar deguma kārtu. Maini un nemocies.

Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
- Grim
- Aktīvs
Pirms kādām divām nedēļām tikai jauno tanku nopirku. Vai tad jaunā tankā coils var tik ātri nobeigties?Gestapo rakstīja:Pag pag, cik ta Tu sen koilu neesi mainījis? Ja labu laiku, tad deguma garša būs no tā, ka viss tur jau sen apaudzis ar deguma kārtu. Maini un nemocies.
-
- Biedrs
- Atbildes: 10
- Pievienojies: 06 Dec 2015, 21:11
Ja esi sausu izpīpējis, tad pāris sekundēs vari nosvilināt!
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 06 Jan 2016, 11:14
Sveiki.
Es ir jauniņais un arī uzdošu jauniņā jautājumus. Nu tad tā- Vai ir droši pirkt e-šķidrumus no Ķīnas? Firmas: Apollo, Lemonic, Frozen, Fa-Q, Lindbergh utt?!
Par jautājumu stipr nesist...
Es ir jauniņais un arī uzdošu jauniņā jautājumus. Nu tad tā- Vai ir droši pirkt e-šķidrumus no Ķīnas? Firmas: Apollo, Lemonic, Frozen, Fa-Q, Lindbergh utt?!
-
- Biedrs
- Atbildes: 14
- Pievienojies: 28 Okt 2015, 21:46
- Atrašanās vieta: Kuldīga
- Veipoju kopš: 01 Jūl 2015
Sveiks!reigis rakstīja:Sveiki.
Nedomāju ka ir droši, nezināms sastāvs. Pieļauju domu, ka var būt kādas kaitīgas vielas klāt. Kādu laiku lietoju Hangsen šķidrumus, bet pārgāju uz Inaweras bāzi, un ātri vien man tapa skaidrs no kā man tik ļoti pirmstam galva sāpēja.
- sYs
- Biedrs
- Atbildes: 17
- Pievienojies: 05 Jan 2016, 13:32
- Atrašanās vieta: Purvciems
Nezini kas par SIA tirgo vape lietas Rimi stirnas?raitizz rakstīja:Nu tak tas pats, kas BioSmoke.DVS rakstīja:a SugarBaronā kāds ir bijis? dažās sulas tur liekas interesantas...
Starp citu, tajā Rimi, kas aiz Minskas pa kreisi, tagad ir arī tvaika stends (uzreiz pie labās ieejas).
R
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Nezinu gan, neko neesmu pircis.sYs rakstīja: Nezini kas par SIA tirgo vape lietas Rimi stirnas?
R
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi