Sadaļu ar izciliem un galīgi garām pasta firmām?

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Nauda: : Locked
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Sadaļu ar izciliem un galīgi garām pasta firmām?

Raksts quickbot » 30 Jan 2015, 10:44

Pagaidām tāda ne tik ļoti aktuāla tēma, jo tik mēs te 12it gabali. Bet tā kā sagribējās padalīties ar vienu izcilu pacuņu piegādes firmu, tad ienāca prātā par sadaļu. Esmu ļoti lielā sajūsmā par GLS, nav tik traki dārgi un paciņa atnāk nedēļas laikā līdz mājas durvīm, nav nekāda pisāšanas ar to jobo Latvijas pastu, nedz trakingā refrešot lapu un redzēt, ka šķirošana-muita-šķirošana-pasta stacija aizņem tik pat cik pati piegāde no ķīnas līdz Latvijai :D

Bet te paciņa ienākusi jau pirms sepriņiem rītā, čalis piezvana, pasaka, ka ir un precizē piegādes laiku un vietu....viss, nekādu kreņķu un čakarēšanās.

Lietoju RX2/3 ar Griffin25
Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Sadaļu ar izciliem un galīgi garām pasta firmām?

Raksts Gintchlv » 30 Jan 2015, 11:56

Vispār jau katrai piegādes, pasta kantorim var gadīties kāda kļume,likumi katrā valstī citi, parLV pastu un citiem kantoriem nemācēšu teikt,nēesmu saskāries. Te Īrijā, sūti ar ko gribi, parasti viss ir laicīgi un nemarinē, pat ja pkeprasa muitu maksāt, atnāk ēpasts vai paziņojums,sazinies ar viņiem pa epastu,aizsūti datus un otrā dienā pastnieks visu atnes,turpat samaksā pie durvīm muitu un viss lieto savu sūtijumu.Vienīgi protams atšķiras termiņi, DHL no Ķinas nedēļu, ar parasto past(valsts) -aptuveni mēnesi...
Attēls
quickbot
Aktīvs
Atbildes: 96
Pievienojies: 09 Jan 2015, 01:25
Veipoju kopš: 0- 8-2013

Re: Sadaļu ar izciliem un galīgi garām pasta firmām?

Raksts quickbot » 30 Jan 2015, 16:39

Gintchlv rakstīja:Vispār jau katrai piegādes, pasta kantorim var gadīties kāda kļume,likumi katrā valstī citi, parLV pastu un citiem kantoriem nemācēšu teikt,nēesmu saskāries. Te Īrijā, sūti ar ko gribi, parasti viss ir laicīgi un nemarinē, pat ja pkeprasa muitu maksāt, atnāk ēpasts vai paziņojums,sazinies ar viņiem pa epastu,aizsūti datus un otrā dienā pastnieks visu atnes,turpat samaksā pie durvīm muitu un viss lieto savu sūtijumu.Vienīgi protams atšķiras termiņi, DHL no Ķinas nedēļu, ar parasto past(valsts) -aptuveni mēnesi...

Protams, gadās kļūme kā man ar sūtījumu no perfumersaperentice, izsūtīja 12decembrī, 22decembrī tika līdz Brazīlijai, kopš tā laika ir Brazīlijā, jo kļūmes pēc aizsūtīja uz turieni, nu jau vēl nedēļa aplī kopš man teica ka pārsūtīs, vēljoprojām tur pat. Labi, naudu dabūju atpakaļ un diez vai paveiksies tikt pie free stuffa, bet fakts paliek fakts. no US uz Latviju ir galīga pakaļa ar visiem nodokļiem...vienvārdsakot nav izdevīgi tur pirkt vape stuffu.

Pasūtot no FT singapore post ir lielāks mēsls nekā china post, kaut vai ar to, ka nedēļu tur to paku pie sevis, bet kad izsūta jau atnāk 10-14dienās.

Takā no FT esmu pasūtījis ļoti daudz ko, tad apmēram jau rodas kaut kāds priekšstats kas ir ok un kas nav. Ko var droši teikt, ka Singapore post ir galīga kaka, un ja ko sūta jāizvēlas labāk tie pa 1-2usd shipping, tie atnāk ātrāk.

Vienmēr biju domājis, jo vairāk piķo sūtīšana, jo ātrāk būs, bet nav tā. Ja ātri atnāk līdz šejienei, tad Latvijas Pasts pieliek tam treknu stop zīmi uz vismaz nedēļu. Tāpēc es turpināšu pasūtīt no pink-mule, jo jau trīs reizes sūtu un visas trīs reizes atsūta paku līdz mājām 5dienu laikā. Ļoti ātra sapakošana un izsūtīšana...vienkārši prieks iepirkties :) un pats galvenais, nav iesaistītas Latvijas Valsts iestādes :D
Lietoju RX2/3 ar Griffin25

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 13 un 0 viesi