Jauniņais e cigarešu pasaulē

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

Re: Jauniņais e cigarešu pasaulē

Raksts bubucis » 15 Dec 2015, 20:32

Grim rakstīja:Sveiciens, atkal.

Ņemot vēra, ka pieejamos video, kas paredzēti priekš e-cigarešu iesācējiem (procesa iesākšanas) vienmēr ir maz informācijas, es pieņemu, ka citiem nav tik daudz problēmu kā man, bet ko lai padara..?
Tātad, velkot iekšā sāk parādīties tāda deguma piegarša. Apskatīju populārākos rakstus/video saistībā ar šo. Principā viss, ko es atradu ir modificēšana vai CE4 aizvietošana. Pārsvarā visos gadījumos ieteica, ka vajag jaunu CE4 (vai citu), jo esošais jau esot nolietojies, bet tas bijis pēc mēnešiem lietošanas. Otrs, ko atradu ir modificēšana. Šeit viņi izvilka to galiņu, izķeksēja iekšā esošo gumiju un samazināja viņu, jo viņa traucējot šķidrumam nokļūt tālāk.
Kas tad īsti būtu jādara?
Ea tos Ce4 kādu gadu kūpināju un pats tinu koilus. Ieej draugiem.lv vape away grupā.
https://www.draugiem.lv/group/18383463/ ... id=4744399
Tur ir vesels raksts kā novērst visas CE4 tvaicētāju ģimenes problēmas.

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
martin88
Biedrs
Atbildes: 14
Pievienojies: 28 Okt 2015, 21:46
Atrašanās vieta: Kuldīga
Veipoju kopš: 01 Jūl 2015

Raksts martin88 » 15 Dec 2015, 21:48

CE4 es biju lietojis kādus 2 mēnešus. Viens kas nāca līdzi Ego tipa baterijai gāja ok, mēnesi laikam notvaicēju bez problēmām. Tad rezervei iepirku 10 gabalus no Ķīnas, un sapratu ka nav lietojami. Darīju visu ar viņiem, lai tikai nebūtu deguma garša, un tā tālāk. Meklēju draugos info, youtube, googlē, nekas nelīdzēja. Sapratu ka esmu iegrābies, un gandrīz sabojāja visu priekšstatu par tvaicēšanu :D Ņēmu un iepirku Genitank mini, un pavisam citas izjūtas bija, sajūta ka pusi dzīvi no tvaicēšanas esmu palaidis garām :D
Domu ko gribēju pateikt autoram ir, ka nemocies, nav tā vērts. Iepērc tepat LV kādu piemēram Protank 3 mini, un tvaicē uz nebēdu. Ja man no 10 CE4 strādāja korekti tikai 2, tad tev pavisam noteikti var būt kāds brāķis ;)
Lietotāja avatars
Grim
Aktīvs
Atbildes: 23
Pievienojies: 14 Dec 2015, 10:40
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 12 Dec 2015

Raksts Grim » 15 Dec 2015, 21:55

martin88 rakstīja:Domu ko gribēju pateikt autoram ir, ka nemocies, nav tā vērts. Iepērc tepat LV kādu piemēram Protank 3 mini, un tvaicē uz nebēdu. Ja man no 10 CE4 strādāja korekti tikai 2, tad tev pavisam noteikti var būt kāds brāķis ;)
Par to jau biju aizdomājies. Lētais gals tomēr ir un paliek lētais gals. Sanāk es to Protank 3 mini varu uzskrūvēt uz sava eGo-T? Ko vispār jāņem vērā pie jaunu tanku (pareizais vārds?) iegādes?
martin88
Biedrs
Atbildes: 14
Pievienojies: 28 Okt 2015, 21:46
Atrašanās vieta: Kuldīga
Veipoju kopš: 01 Jūl 2015

Raksts martin88 » 15 Dec 2015, 22:02

Grim rakstīja:
martin88 rakstīja:Domu ko gribēju pateikt autoram ir, ka nemocies, nav tā vērts. Iepērc tepat LV kādu piemēram Protank 3 mini, un tvaicē uz nebēdu. Ja man no 10 CE4 strādāja korekti tikai 2, tad tev pavisam noteikti var būt kāds brāķis ;)
Par to jau biju aizdomājies. Lētais gals tomēr ir un paliek lētais gals. Sanāk es to Protank 3 mini varu uzskrūvēt uz sava eGo-T? Ko vispār jāņem vērā pie jaunu tanku (pareizais vārds?) iegādes?

Vajadzētu uzskrūvēties. Kas attiecas uz jauna tanka iegādi un kas jāņem vērā, tad laikam man būs mazāka pieredze lai korekti atbildētu, bet gan kāds pieredzējušāks veiperis dos padomu ;) Vienīgi kad pērc jaunu tanku, tad iepērc arī kādu maināmo koilu. Man vienkārši daudz padomu iedeva Viktora un Normunda video par tvaicētājiem, tad vēl google un youtubes apskati un ātri sapratu ko man vajag ;)
Lietotāja avatars
Grim
Aktīvs

Raksts Grim » 16 Dec 2015, 14:33

Tātad šodien arī pēc manas gumijas modificēšanas mans tanks atdeva galus. Vakar viss bija labi, netecēja, bet šodien šķidrums tecēja un vienkārši izmetu āra.
Rīgā uz vietas kaut kur ir iespējams apskatīties tankus par saprātīgām cenām? Īsti pasūtīt internetā negribās, atkal būs jārēķinās ar ilgu piegādi. :/
Ja vītne ir 510, tad jau derēs manam eGo-T, vai ne? http://www.balticavape.com/collections/ ... e-atomizer
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 16 Dec 2015, 14:39

Grim rakstīja:Tātad šodien arī pēc manas gumijas modificēšanas mans tanks atdeva galus. Vakar viss bija labi, netecēja, bet šodien šķidrums tecēja un vienkārši izmetu āra.
Rīgā uz vietas kaut kur ir iespējams apskatīties tankus par saprātīgām cenām? Īsti pasūtīt internetā negribās, atkal būs jārēķinās ar ilgu piegādi. :/
Ja vītne ir 510, tad jau derēs manam eGo-T, vai ne? http://www.balticavape.com/collections/ ... e-atomizer
Apskaties tepat sludinājumos, varbūt kas ir.

Derēs, bet izskatīsies pēc neliela āmura. Pievērs uzmanību spoļu pretestībām. 0.5 un 1.0 Omi.

R
Lietotāja avatars
Grim
Aktīvs

Raksts Grim » 16 Dec 2015, 14:46

Sanāk, ka man viņa neder, jo vajag ar lielāku pretestību?
Attēls
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 16 Dec 2015, 14:50

Švaki būs, jā. Bača ātri beigsies un arī tās mūžs saīsināsies.

R
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 16 Dec 2015, 14:54

Grim rakstīja:Sanāk, ka man viņa neder, jo vajag ar lielāku pretestību?
Attēls
Tu vari sākot no 1.5-1.6ohm un uz augšu. Ja būs zemāk tad nosvils mikrene.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
Grim
Aktīvs

Raksts Grim » 16 Dec 2015, 14:54

Laikam vienkāršāk būtu iegādāties jaunu kitu, kas nav no letā gala. Jāsagaida foruma izloze, varbūt kādreiz mūžā arī paveiksies.
Paldies par info. Varbūt tuvākajās dienās vēl uzjautāšu kādu labāk iegādāties, bet tad jau redzēs. :)

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis