čau!

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
kriptik
Atbildes: 2
Pievienojies: 04 Nov 2015, 12:30
Nauda: : Locked
Veipoju kopš: 17 Nov 2015

čau!

Raksts kriptik » 03 Dec 2015, 12:26

forumu lasu jau gandrīz mēnesi, taču rakstījis esmu tikai čatā. tā kā pieteicos izlozei, izdomāju, ka būtu smuki arī te kaut ko ierakstīt. :thumbup:

6. novembrī no gearbesta par diezgan patīkamu cenu (~€40) tika pasūtīts balts kanger subox mini kits, atnāca pēc desmit dienām, un kopš tā laika arī tvaicēju. ar modu nekādas problēmas nav bijušas. vakar pirmo reizi vajadzēja mainīt spoli - no 0.5 omu vertical occ uz rba.

varētu ielikt arī kādu bildi, bet, domāju, ka visi šo kitu jau ir redzējuši :D

nav ko daudz vairāk piebilst, ja nu vienīgi tas, ka šajā forumā ir tiešām daudz noderīgas informācijas un arī izpalīdzīgi biedri. :)

Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Re: čau!

Raksts infants » 03 Dec 2015, 12:49

Čau!
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 03 Dec 2015, 12:51

Visi čau! :)
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
mariz
Aktīvs
Atbildes: 60
Pievienojies: 24 Nov 2015, 12:31
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 04 Nov 2014

Raksts mariz » 03 Dec 2015, 13:35

čau.

Par atgsaucīgiem biedriem peikrītu par visiem 1000. JA kaut ko pajautāsi, tad uzreiz visi Tev metīsies palīdzēt. Nav tā kā dažos citos specifiskos forumos (piem foto, auto audio utt) ka kā nejēga kaut ko pajautāsi, tad pārsvarā visi paņirgāsies, mēģinās uzbraukt, nod...st utt. Šeit ir pavisam savādāk un ir ļoti patīkama atmosfērā. Žēl tik ka biedru nav vairāk, jo tad forums būtu daudz aktīvāks.
iStick 100w, VTC mini, Kayfun Lite Plus, mutation x v2.
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 03 Dec 2015, 13:48

WoTsoon rakstīja:
mariz rakstīja:čau.

Par atgsaucīgiem biedriem peikrītu par visiem 1000. JA kaut ko pajautāsi, tad uzreiz visi Tev metīsies palīdzēt. Nav tā kā dažos citos specifiskos forumos (piem foto, auto audio utt) ka kā nejēga kaut ko pajautāsi, tad pārsvarā visi paņirgāsies, mēģinās uzbraukt, nod...st utt. Šeit ir pavisam savādāk un ir ļoti patīkama atmosfērā. Žēl tik ka biedru nav vairāk, jo tad forums būtu daudz aktīvāks.
uhu, te visi tikai man var uzbraukt... :( :cry:
bet visādi citādi toč savādāk...
:smokin:
:D
Nu Wot...te katrs tiek pa brīdim paķerts uz zoba, bet nevienam neuzbrūk. Mums vienkārši ir tāda veselīgi divaina humorizjūta. Par atklāti rupju ņirgāšanos ar domu pazemot- bans uz mūžu. Es pozitīvu gaisotni spēju noturēt traukos visu šo laiku. Savādak manis te nebūtu ja šeit būtu kā piemeram boot.lv
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Lietotāja avatars
KunFuPluttoo
Aktīvs
Atbildes: 40
Pievienojies: 02 Dec 2015, 11:04
Veipoju kopš: 02 Dec 2015

Raksts KunFuPluttoo » 04 Dec 2015, 10:03

Labrīt visiem tvaika cienītājiem ;)
Arī es pavisam nesen piebiedrojos Jūsu forumam. Un teikšu atklāti, esmu ļoti pozetīvi šokēts cik pieklājīgi un pretīm nākoši šeit lietotāji. Esmu daudzos dažādos forumos, bet ne ko tādu vēl nebiju sastapis. Tiešām prieks kad ir iespejama šāda attieksme. :thumbup:

Nedaudz par mani.
Mana vēsture tvaicēšanas jomā ir īsa un garlaicīga :D
Pirms tiem daudziem entajiem gadiem kad tikko parādijās iespēja pie mums nopirkt tās pašas mazākās cigarešu formas e-cigaretes, iegādājos sev AirSmok eksemplāru. Tobrīd likās jau nu nereāli kruta un interesanti. Pagāja mēnesis un protams ka tas mazais verķis tika nosviests dziļi atvilknē, un diemžēl atgriezos pie standarta cīgas :thumbdown:
Un pavisam nesen atradu to pašu veco AirSmok, par izbrīnu viņš pat vēl strādāja :D
Nu un sākās... Meklēju info gan google, gan skatijos video youtube. Kko uzzināju, kko sapratu, kko nē. Bet intrese bija liela kā tad tagad garšo tas dūms(tvaiks) :D
Tad nu tagad man ir mans pirmais mods ar iStick 30w + Subtank mini. Ņamma :D
(Sorry ja ar kļūdām, drukāju uz tel.) :)
Attēls
RX200, Joyetech Cuboid, Evic VTCmini, Pico75w, iStick30w, SMPL + Griffin25, TFV4mini, Subtank mini, Velocity RDA, Tsunami RDA, Aeronaut RDA
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 04 Dec 2015, 11:16

pluttoo rakstīja:Labrīt visiem tvaika cienītājiem ;)
Arī es pavisam nesen piebiedrojos Jūsu forumam. Un teikšu atklāti, esmu ļoti pozetīvi šokēts cik pieklājīgi un pretīm nākoši šeit lietotāji. Esmu daudzos dažādos forumos, bet ne ko tādu vēl nebiju sastapis. Tiešām prieks kad ir iespejama šāda attieksme. :thumbup:

Nedaudz par mani.
Mana vēsture tvaicēšanas jomā ir īsa un garlaicīga :D
Pirms tiem daudziem entajiem gadiem kad tikko parādijās iespēja pie mums nopirkt tās pašas mazākās cigarešu formas e-cigaretes, iegādājos sev AirSmok eksemplāru. Tobrīd likās jau nu nereāli kruta un interesanti. Pagāja mēnesis un protams ka tas mazais verķis tika nosviests dziļi atvilknē, un diemžēl atgriezos pie standarta cīgas :thumbdown:
Un pavisam nesen atradu to pašu veco AirSmok, par izbrīnu viņš pat vēl strādāja :D
Nu un sākās... Meklēju info gan google, gan skatijos video youtube. Kko uzzināju, kko sapratu, kko nē. Bet intrese bija liela kā tad tagad garšo tas dūms(tvaiks) :D
Tad nu tagad man ir mans pirmais mods ar iStick 30w + Subtank mini. Ņamma :D
(Sorry ja ar kļūdām, drukāju uz tel.) :)
Te mēs lielākā daļa uz telefoniem drukājam. Un pareizrakstības kļūdas ir biežs viesis. :)

Prieks dzirdēt labas atsauksmes!
Attēls

Lietotāja avatars
Sluchijs
Aktīvs
Atbildes: 93
Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
Kontakts:

Raksts Sluchijs » 04 Dec 2015, 16:03

Pievienojos pozitīvajai notij par pozitīvi noskaņotu forumu, un prieks, ka administrācija spēj noturēt "pozitīvu" !!!

Tāpat atbalstu jaunpienācēju tendenci "pielikt forumā kaut ko par sevi"!

Jautājums - varbūt varam, lai padarītu forumu "draudzīgāku un personiskāku" - jautājums texniski Infantam - varbūt apakšā forumam iekš "foruma biedru sadaļa" ielikt priekš jaunajiem biedriem kaut ko tjipa "Prezentēju sevi", vai vismaz, kur uzrakstīt domu "kā es atradu forumu, kāpēc es te gribu būt, kāpēc reģistrējos, ko es te gribu redzēt.. utt...." (Pļāpātava nav priekš šī īstā vieta, jo būtu muļķīgi visu laiku izdzēst viena veida topikus)- nav jau sarežģīti visu izdzēst, ja aiziet šreijā, bet kārtējo reizi varam iedot iespēju vienkārši kādam uzrakstīt savas pozitīvās domas....
Atkal no sava viedokļa - it kā "kā jauniņais" gribētu piedalīties kādreiz kādā sarunā tieši tāpēc, ka nav ko darīt, bet..... "neesmu specs šajā sarežģītajā veipošanas lietā", tāpēc..., "ja nav īsti tēmas, par ko pievienot savu topiku", tad "ielogojos.., izlogojos, un eju lasīt Delfus".....

Tātad - doma tāda - radīt foruma vidi tādu, lai vairāk (biežāk) lieto forumu arī tādi, kas "nemāk uz zobubakstāmā uztīt drāti ar 0,1084 omu pretestību" :)

Infant - šo manu textu var (un vajag) izdzēst! :) Vai ielikt par kā skaidrojumu par to, kas paredzēts rakstīt jaunā foruma sadaļā.. :)
Tvaika dzinējs palīdzēja izveidoties buržuāzijai!!!

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi