GEARBEST MAKSĀJUMS!!!

Jaunumi, forumi, apzīmējumi, termini
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Kurzeme

GEARBEST MAKSĀJUMS!!!

Raksts bubucis » 03 Dec 2015, 07:59

Pievērsiet uzmanibu maksājumiem par presale batarijām LG. Tad kad pasūtiju 17 novembrī man novilka naudu un šonakt atkal tadu pašu summu. Aizrakstiju jau gearbeatam kas par mārutkiem. Karroč pafiltrējiet kontus.

Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Re: GEARBEST MAKSĀJUMS!!!

Raksts bubucis » 03 Dec 2015, 09:26

Es jau pieprasiju naudu atpakal caur paypal. Palasot internetā par gearbest var atrast daudzas sūdzības saistibā par naudām. Esiet izmanīgi.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 03 Dec 2015, 09:30

Par jebkuru no lielajiem veikaliem var to atrast, sistēmas kļūdas gadās un nevajag to uztvert par likumsakarību. Bet, protams, sekojam līdzi saviem kontiem.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 03 Dec 2015, 13:58

WoTsoon rakstīja:
bubucis rakstīja:Es jau pieprasiju naudu atpakal caur paypal. Palasot internetā par gearbest var atrast daudzas sūdzības saistibā par naudām. Esiet izmanīgi.
Bubuci! Nu kam negadās... Man liekas, ka vēl tagad ir mana tēma par aliekspresi..., bet citi metās aizstāvēt.
Mums reizi nedēļā braukā mašīna garām, kipa komijvojažieri, tirgo gaļas izstrādājumus no kkāda Talsu miesnieka. Bija labi līdz reizei, kamēr iegādājos skaistu ruleti, bet... iesmakušu. Nu vairāk nepievēršu tai mašīnai, un pārdevējai uzmanību. Vai viņa vainīga? A nafig maitāt nervus viņai, un sev?
Neviens neesam pasargāti. Un katram mēdz gadīties tādi , vai savādāki kreņķi. Uzsākot internetiepirkšanos vispār bija stipra baile, ka tik neapčakarē. Bet, laikam ritot, aprod.
Jā....
Šis man pirmais tads gadijums no apm 1000 pirkumiem pa kādiem gadiem sešiem . Tāka ir ok.
Es tik tā pabrīdināju lai pievērš uzmanību.
Attēls

Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 14 Dec 2015, 08:47

Joprojām liekas tādi aizdomīgi. Viņi kancelēja manu pasūtijumu un naudu atmaksaja tikai šodien. Gandriz divas nedēļas viņi man gribēja iestāstit ka nauda ir jau atmaksāta un ka viss ir kārtībā. Es vienkarsi nemakot atrast maksajumu paypal kontā. Lai skatoties vel. Vakar viņiem pieprasiju naudas atmaksas ID numuru paypal kontā un ziniet ko, nauda šodien ienāca! Divas nedēlas man vini pūdereja smadzenes...
Aizdomīgi? Varbūt. Sakritība? Ari iespejams. Vienkārši gadijās? Ari iespejams. Es neko nesaku...tik sekojiet visam lidzi.
Attēls

Lietotāja avatars
KunFuPluttoo
Aktīvs
Atbildes: 40
Pievienojies: 02 Dec 2015, 11:04
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 02 Dec 2015

Raksts KunFuPluttoo » 14 Dec 2015, 10:58

bubucis rakstīja:Pievērsiet uzmanibu maksājumiem par presale batarijām LG. Tad kad pasūtiju 17 novembrī man novilka naudu un šonakt atkal tadu pašu summu. Aizrakstiju jau gearbeatam kas par mārutkiem. Karroč pafiltrējiet kontus.
Kur tu to pamaniji ka ir novilta nauda, paypal kontā vai internet bankā? Vai arī tas bija redzems gan tur, gan tur?
Attēls
RX200, Joyetech Cuboid, Evic VTCmini, Pico75w, iStick30w, SMPL + Griffin25, TFV4mini, Subtank mini, Velocity RDA, Tsunami RDA, Aeronaut RDA
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks

Raksts bubucis » 14 Dec 2015, 11:18

pluttoo rakstīja:
bubucis rakstīja:Pievērsiet uzmanibu maksājumiem par presale batarijām LG. Tad kad pasūtiju 17 novembrī man novilka naudu un šonakt atkal tadu pašu summu. Aizrakstiju jau gearbeatam kas par mārutkiem. Karroč pafiltrējiet kontus.
Kur tu to pamaniji ka ir novilta nauda, paypal kontā vai internet bankā? Vai arī tas bija redzems gan tur, gan tur?
Man uz telefonu sms atnāk ja notiek kāda kustība manā bankas kontā. Viņi man 5 reizes atvilka naudu un 4 reizes atskaitija atpakaļ. Tas man radija aizdomas.
Attēls

Lietotāja avatars
KunFuPluttoo
Aktīvs
Atbildes: 40
Pievienojies: 02 Dec 2015, 11:04
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 02 Dec 2015

Raksts KunFuPluttoo » 14 Dec 2015, 11:29

bubucis rakstīja:
pluttoo rakstīja:
Man uz telefonu sms atnāk ja notiek kāda kustība manā bankas kontā. Viņi man 5 reizes atvilka naudu un 4 reizes atskaitija atpakaļ. Tas man radija aizdomas.
Paypala ari redzeji ka ir novilkuši naudu?
Attēls
RX200, Joyetech Cuboid, Evic VTCmini, Pico75w, iStick30w, SMPL + Griffin25, TFV4mini, Subtank mini, Velocity RDA, Tsunami RDA, Aeronaut RDA

Atgriezties uz “Galvenie jautājumi”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 0 un 0 viesi