JĒĒ - pastnieks tiko atnesa SubTnku, no Ķīnas nācanepilnu mēnesi- salīdzinoši ļoti ātri.
BET- uz mana vamo neiet, kaut arī ieliku 1.2 omu koilu, vamo lamājas ka pretestība pa mazu! Visur gan raksta ka vamo var no 1 oma sākt , bet aplauziens! Tagad jāgaida kad varēšu iemēģināt, no ''fāst''tech nāk mods 50w un tad jau, kaut kad jau, nezin kad, bet iemēģināšu..
Tas kā agrākos laikos- videokaseti atradu, tagad jāmeklē viģiks, bļin!
Atnāca orģinālajā iepakojumā, (īsto redzēju pie Viktora bodē), viss cmuki, ja arī nav original- nu tad lai man kāds to iestāsta- es nepateikšu.
Eh- gaidiet atsauksmes pēc ''neilga'' laiciņa...
Turpinājums sekos.
Labots- sutijums celoja 24 dienas.No China uz Ireland.
Kanger SubTank
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Re: Kanger SubTank
Jaunie 20-30w vamo darbojas laikam ar 1.0 ohmiem. Parastie, tāds ka man 1.3-1.4ohm darbojas. Ja mazāk, tad sāk bļaustities.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Man tjipa Vamo V5, p'ec raksturojums vajadzeetu darboties no 1.2, bet nekaa.Nu nekas- gan jau ka. Tik japacieshas, labaak buutu no ''fast''tech'a mods un peec tam subtanks... 

- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Nekaa nebija, paC sevi palaboshu- no 1.5 omi...Vamo V5 ljaujas kuupinaat, eh buus vin jaagaida ICig V9. 

- bubucis
- Mākslinieks
Es ar savu ir kupinājis 1.4ohm un pat 1.3ohm, bet isu bridi kad testēju vienu boost up mikreni. Pat pāris reizes sanāca 1.2 ohm iekvelināt. Un tad ik pa laikam parājās gan.

Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Es vel vakarpusee meghinashu uztiit koilu uz 1.5ohm un tad mozh aizies, nu bet tas vakaraa, ja sanaaks- doshu zinu. Nenotureejos un pasuutiju sev arii elaf istick20w, lai ir kas biku stingraaks rezervee.
Redzees kas atnaaks aatraak icig vai istik, itkaa abi no chainas, bet viens ''fast''tech, jau tjipa izsuutijis(vakar, beidzot
)
, otru aliexpressaa, saslaveets no pirceejiem par aatrumu, tagad sacensiibas kursh ieradiisies atraak. 
Redzees kas atnaaks aatraak icig vai istik, itkaa abi no chainas, bet viens ''fast''tech, jau tjipa izsuutijis(vakar, beidzot

- bubucis
- Mākslinieks
Nu jā..
zinu šo sajutu ka gribas uztaisīt rezerves variantu rezervei. Manas "rezerves" vairs der muzeja par eksponātiem jo tik ātri viss iet un mainās...

- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Pirmie iespaidi!!!
Dūma kuplums neaprakstāms, sajūsma un nezin kas vel!!!
No drauga, paldies e-cigshop.eu, aizņēmos Smok Pro BT50, un tagad varu vilkt savu SubTanku! Sarunāju ka varēšu palietot kāmēr atnāks mans Icig V9. Velreiz paldies.
Patreiz lietoju atsūtīto koilu ar 1.2ohm pretestību- jāatzīst ka nevar ne salīdzināt ar Vamo un Evod. Protams biju kādu dūmu jau pirms tam mēģinājis no mazomu ierīces ievilkt, bet tagad varu vilkt un paspēlēties ar watiem, ar gaisa padevi, vienkārši ir jāaprod ar ierīces kopējo lielumu, smagumu, vilkšanas stiprumu- īsāk sacīt vel jāmācās.
Patreiz liekas ka dūms pa karstu, mēģināju uzlikt garo metāla dripu, jā dūms vairs nav tik karsts. Bet drips neturās stingri, biku, pavisam biku kustās un tas man nepatika, paņēmu citu dripu, arī metāla, bet īso, ar mazāku caurumu, ir ok. Orģinālais drips ir ar lielu tvaika caurlaidību un sanāk ja velc stiprāk, nav pretestības,bet man prasās nelielu pretestību.
Pats tanks atnāca ļoti labi iepakots, orģinālā kastītē. Viss kas pienākas bija iepakojumā.Pārbaudijām Kanger mājaslapā tanka autentiskumu pēc numuriem un sanāk ka ir orģinālais... Nu ko cerēsim ka ir arī.
Iespaidi, tikai un vienīgi pozitīvi.
Sakarā ar to ka nav ar ko salīdzināt, nevaru dot objektīvu novērtēju, bet subjektīvi- 10/10!
Dūma kuplums neaprakstāms, sajūsma un nezin kas vel!!!
No drauga, paldies e-cigshop.eu, aizņēmos Smok Pro BT50, un tagad varu vilkt savu SubTanku! Sarunāju ka varēšu palietot kāmēr atnāks mans Icig V9. Velreiz paldies.
Patreiz lietoju atsūtīto koilu ar 1.2ohm pretestību- jāatzīst ka nevar ne salīdzināt ar Vamo un Evod. Protams biju kādu dūmu jau pirms tam mēģinājis no mazomu ierīces ievilkt, bet tagad varu vilkt un paspēlēties ar watiem, ar gaisa padevi, vienkārši ir jāaprod ar ierīces kopējo lielumu, smagumu, vilkšanas stiprumu- īsāk sacīt vel jāmācās.
Patreiz liekas ka dūms pa karstu, mēģināju uzlikt garo metāla dripu, jā dūms vairs nav tik karsts. Bet drips neturās stingri, biku, pavisam biku kustās un tas man nepatika, paņēmu citu dripu, arī metāla, bet īso, ar mazāku caurumu, ir ok. Orģinālais drips ir ar lielu tvaika caurlaidību un sanāk ja velc stiprāk, nav pretestības,bet man prasās nelielu pretestību.
Pats tanks atnāca ļoti labi iepakots, orģinālā kastītē. Viss kas pienākas bija iepakojumā.Pārbaudijām Kanger mājaslapā tanka autentiskumu pēc numuriem un sanāk ka ir orģinālais... Nu ko cerēsim ka ir arī.
Iespaidi, tikai un vienīgi pozitīvi.
Sakarā ar to ka nav ar ko salīdzināt, nevaru dot objektīvu novērtēju, bet subjektīvi- 10/10!
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
Jums nav nepieciešamās tiesības, lai redzētu šim rakstam pievienotos failus.
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Otrā diena.
Sanāca šaize- vakarvakarā nezkapēc izdomāju biku pieliet šķidrumam '''frost'garšu, dod zobpastas svaigumu un garšu, biju pirms tam mēģinājis- nepatika, domāju mož tagad būss savādāk- nebūs viss, pa traku pēc zobupastas, karoče mēsls! BET- tā pretīgā garša sasūcās vatē un viss garšo pēc zobupastas, nepalīdz ne tanka mazgāšana nekas. Nomainiju divreiz šķidrumu, bet tik un tā garša palika. Šorīt nebija laika neko darīt , aizgāju uz skolu un še tev- garša kā ir tā ir. Atkal nomainiju šķidrumu , nekas nepalīdz. Savā gudrajā galvā izdomāju ka vajag izdedzināt koilu- protams ka vate piedega. Bija līdzi vecais EVOD tanks- bet konektors ta EGO! Bļin, ņemu veco ego bateriju- nu mīlīši, kā es varēju to iepriekš lietot...
Nu lūk un tagad esmu palicis bez 1.2ohm koila, atnācu mājā, nomainiju vati, nu nav tas kas bija, nevaru vairs dabūt tādu dūmu kā gribas, nav tik kupls. Jāsāk eksperimentēt ar vates daudzumu, gan jau ka visa vaina tajā...
Redz kā nesagāja iesācējam.
Nu mācīsimies...
Sanāca šaize- vakarvakarā nezkapēc izdomāju biku pieliet šķidrumam '''frost'garšu, dod zobpastas svaigumu un garšu, biju pirms tam mēģinājis- nepatika, domāju mož tagad būss savādāk- nebūs viss, pa traku pēc zobupastas, karoče mēsls! BET- tā pretīgā garša sasūcās vatē un viss garšo pēc zobupastas, nepalīdz ne tanka mazgāšana nekas. Nomainiju divreiz šķidrumu, bet tik un tā garša palika. Šorīt nebija laika neko darīt , aizgāju uz skolu un še tev- garša kā ir tā ir. Atkal nomainiju šķidrumu , nekas nepalīdz. Savā gudrajā galvā izdomāju ka vajag izdedzināt koilu- protams ka vate piedega. Bija līdzi vecais EVOD tanks- bet konektors ta EGO! Bļin, ņemu veco ego bateriju- nu mīlīši, kā es varēju to iepriekš lietot...
Nu lūk un tagad esmu palicis bez 1.2ohm koila, atnācu mājā, nomainiju vati, nu nav tas kas bija, nevaru vairs dabūt tādu dūmu kā gribas, nav tik kupls. Jāsāk eksperimentēt ar vates daudzumu, gan jau ka visa vaina tajā...
Redz kā nesagāja iesācējam.
Nu mācīsimies...
- Gintchlv
- Paps
- Kontakts:
Atradu video par subtanku kurā parādīts ka var lietot Kanger Subtankā Kanger Duall Coilu!
To ko lieto KangerTech's eVod atomizerā! Es to lietoju pirms SubTanka, tā kā tagad ar coiliem esmu nodrošināts, man atnāca 0.8ohm coili- nav ne vaina, dūms labs, nav tik kupls kā ar orģinālajiem coiliem, bet bada gadijumā var lietot mierīgi.
Kā jau te rakstija iepriekš, šiem tankiem nav tās pretestības tvaikam pie kuras esam pieraduši- un te tomēr pretestība ir, kas man ļoti iepriecināja- bonus.
- Slēpts teksts, attēls, media- parādīt
To ko lieto KangerTech's eVod atomizerā! Es to lietoju pirms SubTanka, tā kā tagad ar coiliem esmu nodrošināts, man atnāca 0.8ohm coili- nav ne vaina, dūms labs, nav tik kupls kā ar orģinālajiem coiliem, bet bada gadijumā var lietot mierīgi.
Kā jau te rakstija iepriekš, šiem tankiem nav tās pretestības tvaikam pie kuras esam pieraduši- un te tomēr pretestība ir, kas man ļoti iepriecināja- bonus.

Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 1 un 0 viesis