Provape Provari Radius

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Re: Provape Provari Radius

Raksts raitizz » 12 Nov 2015, 03:25

WoT...cik neobjektīvi no tevis :( Tu varēji, kā parasti, gluži vienkārši pateikt "skatās paši" ;)
Kāpēc gan nerada labu iespaidu? Kas ir jocīgs? Vai fakts, ka neatbilst tam, kā tu tvaicē?
Reku pāris punkti:
- Tu izvēlējies vis sūdīgāko, es atvainojos, no apskatniekiem, kurš runā par Radius. Cilvēks pa lielam noliek visu, kas neatbilst viņa tvaika stilam. Šajā apskatā Twisted iedod vairāk plusus nekā mīnusus, bet beigās tik un tā "noliek" to verķi. Iemesli?
- Vai nav tā, ka "iespaidu" tev "nerada" cena? Kā jau tu zini - kvalitatīvs, drošs mods, kas nenāk no Ķīnas, maksā naudiņas.
- Provape produkti ir domāti LIELĀKAJAI (un kā vēl) tvaika tirgus daļai, jo lielākajai tirgus daļai nav vajadzīgi 457W un TC. Jūs būtu pārsteigti, ja zinātu, cik maz cilvēku tvaicē kā jūs ;)
- Menu ir ļoti intuitīvs. +/- pogas ir un menu tāpat iesiesi salīdzinoši reti (varbūt pārmest pie reizes, ka Dicodes menu ir "nelietojams"?). Tas nav DNA, tas nav SX, tas nav vēl kāds cits ķīnietis. Tas vienkārši ir savādāks. Melnais cilvēks ziemā Rīgā arī ir savādāks.

Vai tu piketētu pie Bentley bodes?

Reku, angliski, skats no malas, bet ļoti vienkāršs (sākas 32:30):

phpBB [media]

R

Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 12 Nov 2015, 03:47

Bateriju tu maini tā (ja vispār) lai iegūtu labāko kontaktu ķēdē. Provape iesaka mainīt baču tad, kad tā nomirst, bet citādi lādēt to caur modu (apskatnieks tavs to neminēja). Un nepraktisks ir subjektīvs jēdziens. Es esmu pārsvarā lasījis pozitīvas atsauksmes.
Kā jau minēju - menu nav murgains, bet gan ļoti loģisks. Neesi lietojis, laikam nezini ;) P3 ir tāds pats.
"Lietotājam draudzīgs" - Radius lietotāji nesūdzas ;)

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 12 Nov 2015, 04:03

Es saprotu.
Mēģinu tomēr savos ierakstos par jaunatklātiem modiem, tvertnēm u.c. aprīkojumu būt piesardzīgs un objektīvs, vismaz racionāls, jo šo (mums par lielu prieku) izlasa arī kāds jaunais tvaicētājs, un es nevēlos iepotēt savu viedokli jau sākumā. Diskusija - tā ir cita opera.

R
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 12 Nov 2015, 09:14

Ak WoT... Kas būtu šis sakarīgākais? :)
Lai nu kurš, bet Provape ķīnīzeriem līdzi neskries. Tiem čaļiem nevienam nekas vairs nav jāpierāda.

R
DVS
Aktīvs
Atbildes: 25
Pievienojies: 22 Apr 2015, 15:36

Raksts DVS » 15 Dec 2015, 15:28

nezin, veči, jūs te maļat man liekaas ne gluži par tēmu...

kā es to redzu Provape vajadzēja izlaist modu, kas ļauj ĒRTI lietot lielo 18650 bateriju + kā vienu no lielākajiem plusiem redzu programmatūras atjauninājumus, ko beidzot var veikt pats lietotājs...

menu šim (vispār visiem Provari) ir joslā, citiem n-tās reizes jāspaida pogas.

cena ir cena, nekomentēšu.

..gaumes jautājums...
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 16 Dec 2015, 09:21

Provari....jau no pašiem sākumiem izvēlne ir bijusi piņķerīga un salidzinoši sarežģīta. Sākot ar pirmajām versijām, kur regulešana ir ar vienu pogu un klikšķinašanu un beidzot ar šo. Tas nav tikai mans viedoklis, tas ir globāls uzskats.
Un nākamais svarīgakais apstāklis- made in USA.
Tas jau ir patriotisma jautājums. Var uztaisit sūdu uz kociņa kurš būs itkā ražots USA un amerikāņi celsies un kritīs par to lietu. Viņi sitīs dūri pie krūts un teiks ka nav nekas labāks par to, jo tas tak ražots USA....un usa neražo mēslus.
Tā sakne jau ir meklējama sākot ar bērnu dārziem un beidzot ar usa politiku kopumā par propogandu. Tur jau bērnudārzos bērniem skalo ka Amerika un amerikāni ir labākā valsts pasaulē un pārējie ir neandertāliešu līmenī. Tamdēļ jau vini visu laiku te smaida, jo pret garigi atpalikušiem ir jāizturas ar iecietību un sapratni.
Bija gadijums kad vini fanoja par vienu internetveikalu kurš itkā tirgo amerikā ražotas ecigas. Jeee...viss tik forši un kvalitativu, jo kā nekā savējā prece. Bet tad kad uzzināja ka ptiesībā tā ir ķīnas kompānija kas tirgo savus mēslus, tad pēkšņi viss vairs viniem nelikās tik labs, jo ražots ķīnā. Divaini? Nē, viņi vienkārši domā ka ir labākie pasaulē.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs

Raksts raitizz » 16 Dec 2015, 11:39

Diez vai pāris apskatnieku viedoklis veido globālu uzskatu ;) Provari mērķauditorija zin, ko pērk, un daudziem no viņiem tas ir ilggadīgs sabiedrotais.

Pārējais ir lirika, tam ar ProVape kvalitāti nav sakara.

R
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 16 Dec 2015, 12:09

raitizz rakstīja:Diez vai pāris apskatnieku viedoklis veido globālu uzskatu ;) Provari mērķauditorija zin, ko pērk, un daudziem no viņiem tas ir ilggadīgs sabiedrotais.

Pārējais ir lirika, tam ar ProVape kvalitāti nav sakara.

R
Es arī par kvalitāti nerunāju, jo manuprāt, šinī ziņā viņiem nav konkurenti.
P.s. Un tā saucamā lirika nav kāda viena apskatnieka domu attainojums. Tas ir mans personiskais viedoklis kurš ir radies par šiem gadiem kūpinot un lasot tūkstošiem ierakstu forumos. Agrak ja ne tā iztecās par provari, tad tevi gandrīzvai uzskatija par visas amerikas ienaidnieku. Bet nu jau viņi paši to sāk saprast, ka ir pārvērtejuši to uzrakstu, made in usa. Tas nav par provari, bet visparigi ņemot. Laikam bišku offtopikā ierāvu.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 16 Dec 2015, 13:32

Kamēr tehnoloģijas strauji attīstās, neredzu iemeslu 'ilggadīgam sabiedrotajam'. Labāk ceru, ka lētais supermods nokalpos pusgadu...
Attēls
Nord2
DVS
Aktīvs
Atbildes: 25
Pievienojies: 22 Apr 2015, 15:36

Raksts DVS » 16 Dec 2015, 14:12

mjaaa... skatos uz šo threadu un baigi maz redzu par pašu Radius... neesmu gan, godīgi sakot, lasījis citu modu tēmas šajā forumā, bet šeit filtrējot redzu tikai menu nepatiku un tad jau aiziet amerikāņi, cenas, utt.
jā, Provari ir savs piekritēju pulks, kas manuprāt ir tikai labi! tāpat ir Vaporshark, piemēram...
te jau var sākt diskusiju par modu izvēli kā tādu...
vape on! īsāksakot :)

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 3 un 0 viesi