Jaunajiem foruma lietotājiem
-
- Aktīvs
- Atbildes: 25
- Pievienojies: 22 Apr 2015, 15:36
- Nauda: : Locked
Re: Jaunajiem foruma lietotājiem
Paldies, paldies!
Mani te ievilka raitizz, šim vēl 1 Reputation par to , ne gan pašā veipā (gan lielākoties ), bet tomēr...
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Ak šis bija tas threads, kuru meklēji...
R
R
-
- Biedrs
- Atbildes: 19
- Pievienojies: 09 Nov 2015, 19:32
- Atrašanās vieta: UK, Leicester
- Veipoju kopš: 10 Okt 2015
Sveiciens visiem.
Jau kādu nedēļu pārskatu foruma tēmas, ir ļoti daudz laba info. Veipoju tikai mēnesi, taču arī nesmēķēju vairs cigaretes mēnesi, un tas ir tiešām kolosāli. Man smēķētāja stāžs ir ap 20gadi.
Jau kādu nedēļu pārskatu foruma tēmas, ir ļoti daudz laba info. Veipoju tikai mēnesi, taču arī nesmēķēju vairs cigaretes mēnesi, un tas ir tiešām kolosāli. Man smēķētāja stāžs ir ap 20gadi.
- raitizz
- Teicējs
Labs. Esi velkamēts. Apstāsti, ko un kā tvaicē.Bite rakstīja:Sveiciens visiem.
P.S. ja ir iedvesma, ielien čatā ar (meklē pogu augšā, uz linku joslas).
R
-
- Biedrs
Nu sākumam, velkamēta
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Prieks ka arī daiļais dzimums piesakās!Bite rakstīja:Nu sākumam, velkamēta
Laipni lūgta!
-
- Biedrs
Man dēls ir nopietni aizrāvies ar tvaicēšanu, nu ne tā ka tik tvaicē, bet tā ka maina tos verķus vienu pret otru. Visu testē, pēta, salīdzina. Pamēģināju tādu galīgo vārgo sākumkomplektiņu dažas dienas, tad jau bija pašai savs Istiks 40w ar aspire tanku tritons, bija pirmais.. Tecēja. Samainīju pret atlantis 2, nu ir ok
- raitizz
- Teicējs
Eleganti.Bite rakstīja: Man dēls ir nopietni aizrāvies ar tvaicēšanu, nu ne tā ka tik tvaicē, bet tā ka maina tos verķus vienu pret otru. Visu testē, pēta, salīdzina. Pamēģināju tādu galīgo vārgo sākumkomplektiņu dažas dienas, tad jau bija pašai savs Istiks 40w ar aspire tanku tritons, bija pirmais.. Tecēja. Samainīju pret atlantis 2, nu ir ok
Un sorry par pārpratumu
R
-
- Atbildes: 1
- Pievienojies: 11 Jan 2016, 11:58
Sveiki,pievienošos Jūsu pulkam.Tvaicēju kādus 5-6 mēnešus,no vasaras vidus.Sāku ar kautkādu ego starterkitu no aliexpress,pēc pāris dienām iegādāos airsmoke iztvaicētāju...un sapratu ka bezjēdzīgi iztērēta nauda.Sāku meklēt nopietnāku kombo un ātri vien uzdūros suboxmini kitam,kas ļoti aktīvi tika reklamēts youtube veiperu kanālos,likās ideāli piemērots man un to arī pasūtīju.Tātad veipoju ar Kangertech Suboxmini.Vēlāk DIY sadaļā ielikšu bildi ar manu suboxu,kas nujau ir nopulēts.
-
- Atbildes: 3
- Pievienojies: 18 Jan 2016, 02:21
Čau visiem.Nopietni esmu nolēmis atmest smēķēšanu un pievērsties veipošanai.Esmu piemērota šķidruma meklējumos,jo TH man nesagādā nekādu baudu,tikai "tuberkuļozņika"kāsēšanu.Gaidu sūtījumu ar dažādu proporciju šķidrumiem un nikotīna daudzumiem .Lietoju Sigelei 150W modu ar TC.
Tanki:Aspire Atlantis,,Atlantis v2,nautilus.Ir arī Steam crave RDTA,bet drāts coiliem vēl nav pasūtīta,jo bikiņ jāiebrauc un jāuzsūc info .
Tanki:Aspire Atlantis,,Atlantis v2,nautilus.Ir arī Steam crave RDTA,bet drāts coiliem vēl nav pasūtīta,jo bikiņ jāiebrauc un jāuzsūc info .
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 4 un 0 viesi