Iepirkšanās Future-Smoke.de

Šeit runājam par visu, kas sasāpējies...
Lietotāja avatars
Sluchijs
Aktīvs
Atbildes: 93
Pievienojies: 02 Aug 2015, 22:04
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Rīga
Kontakts:

Iepirkšanās Future-Smoke.de

Raksts Sluchijs » 06 Nov 2015, 15:02

Paldies par vakardienas info par Future-Smoke.de!!!
Nolēmu pamēģināt, un nupat pasūtīju 3 litrus zupu :)

Tātad, mana pieredze:
1) cenas labas, 8 eur par litru tīra VG, 10 eur par litru tīra VPG 50/50, un 18 eur par 0,3% VPG 50/50;
2) pārsteidza tas, ka transports uz Rīgu 10 eur, neatkarīgi no svara, 1 litrs vai 3 litri.. (neskatījos gan tālāk,kas būtu, ja pasūtītu 20 litrus);
3) vācieši paliek vācieši - bez jautājumiem, automātiski sarēķināja atlaidi 10% kā jaunam klientam.

Vispār vēl es skatījos Googlē, vai viņiem nav kādi atlaižu kodi - sameklēju SMOKE14 - tjipa bija derīgs kādu laiku atpakaļ.. Vienīgi neredzēju vietu, kur mēģināt pie pasūtījuma ierakstīt to kodu... Bet tas sīkums, jo labi tāpat:)

Tvaika dzinējs palīdzēja izveidoties buržuāzijai!!!
Lietotāja avatars
Sluchijs
Aktīvs
Kontakts:

Re: Iepirkšanās Future-Smoke.de

Raksts Sluchijs » 20 Nov 2015, 12:10

Tātad - pasūtīju 6.novembrī
Atnāca šodien - 20. novembrī
Ja ŗēķina pēc dienām, tad ilgi priekš Vācijas...
Ja atmet pirmo (pasūtīšanas) un pēdējo (saņemšanas) dienas, un rēķina darbadienās, tad 9 darbadienas - vienalga vairāk, nekā pārdevējs sola...

Problēma ir tajā, ka no Vācijas paku "it kā" izsūta ar DHL, bet šeit Rīgā beigās ekspeditors ir Latvijas Pasta ekspresspasts. Šajā sakarā nepatīkamākais ir tas, ka paku grūti izsekot pēc pakas numura. Laikam ir tā: ja vācietis iedod pakas numuru, kas sastāv no 12 cipariem (bez burtiem), tad aģents Latvijā būs Latvijas pasts.
Šādu paku trekot var mēģināt http://www.dhl.de/de.html. Vācietis uz e-pastu atsūtīja tādu DHL.de trekinga lapu http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/............................., kurā visu sūtījuma laiku man teica, ka viņiem nav informācijas par manu paku.

Jebkurā gadījumā, man tagad ir 3 litri dažādas bāzes, kopā pa 42 euro :) Tātad 1 litrs izmaksāja 14 euro Rīgā.
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 20 Nov 2015, 12:17

Nav par ko :)

Un mans nākamais sūtījums būs no turienes, domāju par litriņu 36 mg.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
raitizz
Teicējs
Atbildes: 905
Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
Veipoju kopš: 01 Nov 2014

Raksts raitizz » 20 Nov 2015, 12:44

DHL sūtījumiem aģents LV vienmēr būs LP. Parasti Expresspasts, jā.
Vācu galā numuru čeko te: http://www.dhl.de/de/paket/information/ ... lgung.html Man ar nestrādā viena vācu izsūtītāja linka trekings. Iemetu numuru te, un viss parādās.
LP galā: http://www.expresspasts.lv/lv/tracking/

R
Lietotāja avatars
Sluchijs
Aktīvs
Kontakts:

Raksts Sluchijs » 20 Nov 2015, 12:58

Pieredze ar DHL: kad iepērkos amazone.de šmotkas utt, un ir rakstīts, ka piegāde DHL, Rīgā parasti pie mājas piebrauc dzeltena DHL mašīna. Tikai vienu reizi bija Latvijas pasts laikam.
Vienkārši pirmo reizi sanāca no Vācijas kaut ko "gaidīt"..
Gestapo
Dežurants
Atbildes: 316
Pievienojies: 20 Mar 2015, 10:54
Atrašanās vieta: Ogre
Kontakts:

Raksts Gestapo » 21 Nov 2015, 13:47

Laikam labi esi iepircies, šodien gribēju pasūtīt - piegāde tikai uz de un Īriju palikusi :D

Kods: Izvēlēties visus

Es steht keine Versandart für Ihre Bestellung zur Verfügung. Bitte kontakieren Sie uns direkt, um diese Bestellung abzuwickeln.
Attēls
Ego-T->Vamo 15W->Siegalei 30W->iStick 100w->Cloupor 80W->Cuboid 200W->Smok Guardian III 75W->KangerTech DripBox 160w
Lietotāja avatars
Sluchijs
Aktīvs
Kontakts:

Raksts Sluchijs » 25 Nov 2015, 10:33

Tātad es nosmēlu pēdējo krējumu !! Bet tur taču rakstīts, ka pie vajadzības var kontaktēt ar Oliveru pa tiešo :)

Attēls

Atgriezties uz “Pļapātava”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi