Sveiki forumieši!
Neatradu threadu kur atzīmēties ka esmu jauniņais un atrādīt savu veipu, tādēļ sāku jaunu thread.
Droši varat pārmest uz citurieni, vai izveidot jaunu, kur turpmāk atzīmēties?
Par veipu uzzināju jau 2 gadus atpakaļ, daudz savācu info un zināšanas. Tagad beidzot nobriedu un iegādājos!
Tā kā nezinu uz ko es parakstos, un gribēju lētu price/performance variantu, iegādājos šo:
Uwell crown sub ohm tank. autentisko.
Hana modz mini v4 clone.
25R samsung bateriju.
Tanks strādā teicami, nav problēmu. Par modu - pašlaik viss strādā, vienīgais nevar pagriezt ekrānu uz otru pusi un temp modā ir tikai
grādi fārenheitos, bet tas man netraucē. kopumā esmu apmierināts ar pirkumu, esmu pārsteigts par moda kvalitāti, viss kārtīgi, nav karstās līmes
kaudzes un vēl visādi ķīniešu veiklo rociņu pārpalikumi.
Pirmais iespaids:
Ir interesanti, patīk spēlēties ar wattage, domāju nākotnē paņemt dripperi un paspēlēties ar spolēm.
Pirku tikai dēļ garšas, lietoju pavisam nedaudz nikotīnu, 8mg. Pamēģināju dažādas sulas, kuras var uz vietas nopirkt...
Secinājums - pilnīga draza, un viss "vaping experience" ir atkarīgs no sulas, tādēļ būtu jauki ja kāds varētu sniegt kādu
info kur var lēti garšīgas suliņas tepat uz vietas iegādāties, Latvijā!
Paldies par uzmanību, meins.
Iesācējs!
-
- Biedrs
- Atbildes: 8
- Pievienojies: 04 Nov 2015, 17:19
- Nauda: : Locked
- Atrašanās vieta: Zemgale
- Gintchlv
- Paps
- Atbildes: 1067
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
- Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
- Veipoju kopš: 18 Jan 2013
- Kontakts:
Re: Iesācējs!
Sveiks! Nāc tik pūlkā. Ja kas intresē jautā- nekautrējies. Gan jau ka atradīsies kāds kas palīdzēs. Neteikšu ka esi pa lēto iepircies... jau no paša sākuma esi iegādājies labu komplektu veipošanai.
Par modu- paveicās ka klons tik kvalitatīvs, parasti jau šamie ekonomē. Par farenheitiem- kā pats rakstiji, ja netraucē- neiespringsti.
Par nikotīnu- nu 8mg/ml ir normāli, pats pirms subohmiem tvaicēju 6mg/ml, tagad 2-3mg/ml.
Un tomēr daudz ir atkarīgs no tanka, no koiliem, spolēm un citiem materiāliem. Protams ka daudz atkarīgs no sulas, paiet laiks kāmēr atrodi savu garšu.
Par to kur LV nopirkt labas zupītes nezinu, vispār pats no laika gala jaucu savas- skops esmu!
Velreiz sveicam forumā!
Par modu- paveicās ka klons tik kvalitatīvs, parasti jau šamie ekonomē. Par farenheitiem- kā pats rakstiji, ja netraucē- neiespringsti.
Par nikotīnu- nu 8mg/ml ir normāli, pats pirms subohmiem tvaicēju 6mg/ml, tagad 2-3mg/ml.
Un tomēr daudz ir atkarīgs no tanka, no koiliem, spolēm un citiem materiāliem. Protams ka daudz atkarīgs no sulas, paiet laiks kāmēr atrodi savu garšu.
Par to kur LV nopirkt labas zupītes nezinu, vispār pats no laika gala jaucu savas- skops esmu!
Velreiz sveicam forumā!
-
- Biedrs
Paldies par viesmīlīgu uzņemšanu!
Par nikotīnu, tā ir, 8mg ir mazākais ko var iegādāties, tāpēc lietoju to, kas ir. Ir doma pašam jaukt, jau noskatijos šķidrumus ,tākā viss ok!
Gaidiet jautājumus pie receptēm!
Visu pirku eBay, kopā ap 80eur izmaksāja, neuzskatu ka tas ir ļoti dārgi, ņemot vērā, ka orģināli maksā trīsciparu naudiņās!
Par nikotīnu, tā ir, 8mg ir mazākais ko var iegādāties, tāpēc lietoju to, kas ir. Ir doma pašam jaukt, jau noskatijos šķidrumus ,tākā viss ok!
Gaidiet jautājumus pie receptēm!
Visu pirku eBay, kopā ap 80eur izmaksāja, neuzskatu ka tas ir ļoti dārgi, ņemot vērā, ka orģināli maksā trīsciparu naudiņās!
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Laipni lūgts mūsu klubiņā!
Kā tiki lidz mums un kur uzzināji par mūsu forumu? (tas tā, mūsu statistikas nodaļas meitenēm atskaitēm)
Kā tiki lidz mums un kur uzzināji par mūsu forumu? (tas tā, mūsu statistikas nodaļas meitenēm atskaitēm)
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
-
- Biedrs
Uzrakstiju vape forums latvia guglē. Tas arī viss, iedomājos ko tādu meklēt tikai tad, kad sāka pieriebties suliņa un domāju, kur dabūt labāku!
- bubucis
- Mākslinieks
- Atbildes: 457
- Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
- Atrašanās vieta: Kurzeme
Tad jau ar pirmo šāvienu esi trāpijis. Te pārsvarā visi ir no trauku grupas un ar varu atvilkti, piemēram kā raitizz.
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.
Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Atrašanās vieta: Rīga
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
Ei nu ei....
@meins - velkomēts.
R
@meins - velkomēts.
R
- raitizz
- Teicējs
- Atbildes: 905
- Pievienojies: 14 Mar 2015, 02:57
- Veipoju kopš: 01 Nov 2014
@meins, augšā, uz rīkjoslas ir poga "čats"
R
R
- mariz
- Aktīvs
- Atbildes: 60
- Pievienojies: 24 Nov 2015, 12:31
- Veipoju kopš: 04 Nov 2014
Kāpēc izdomāji ka uzreiz suboms jāņem? Ja pats nejauc šķidrumu, tad šīs tanks ir baigā izšķērdība. Tur tak tie 10mm pa dienu ka nemetas aiziet.
RBA ar piepirki, vai lieto tikai gatavos koilus?
Mods nav pa švaku? Nezinu kādi koli tur līdzi nāca, bet ja ir zem 0.5 ohm tad diez vai šis mods var to pavilkt tā kā pienākas.
Bet vispār tanks labs un kvalitatīvs un ''vaļī'' nereāli:-)
Mods nav pa švaku? Nezinu kādi koli tur līdzi nāca, bet ja ir zem 0.5 ohm tad diez vai šis mods var to pavilkt tā kā pienākas.
iStick 100w, VTC mini, Kayfun Lite Plus, mutation x v2.
-
- Biedrs
čau, atbildu lēni, sen neesmu te iegriezies.mariz rakstīja:Kāpēc izdomāji ka uzreiz suboms jāņem? Ja pats nejauc šķidrumu, tad šīs tanks ir baigā izšķērdība. Tur tak tie 10mm pa dienu ka nemetas aiziet.
Jā, tagad esmu sācis jaukt savus šķidrumus un viss ir okei. spoles mani sāk neapmierināt, 0.5 ir švakas, 0.25 bija labas, tagad pasūtiju ni200 0.15 priekš temp control. mods šķiet pa vāju priekš 0.5 spoles, bet 0.25 bija primā. Nav RBA nopirkts, un nedomāju, pa to cenu sanāk kāds adekvāts dripperīts, uz kura tad arī mācīšos coil building. Ko vēl varu pieminēt... veipoju 70/30 mix un tanks uzsūc labi.
Izrādās ka modam strādā arī stealth mode un var pagriezt ekrānu, neatradu funkciju sava tizluma pēc. kopumā ļoti laba replika, dodu 9/10!
Mīnusi kurus esmu novērojis pagaidām ir divi:
1. tas ka ar vienu 18650 bateriju tur dienu, un tas ir maz priekš manis, bet var sadzīvot.
2. Tas ka vajag mazākas pretestības spoles priekš šī moda.
Tas arī īsumā ir viss, varbūt kaut kad vēlāk ielikšu updeitu.
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 16 un 0 viesi