Iesācēja jautājums

Raksti un sarunas par pt iesācējiem
Bazz
Aktīvs
Atbildes: 27
Pievienojies: 20 Sep 2015, 22:31
Nauda: : Locked
Atrašanās vieta: Alūksne
Veipoju kopš: 11 Sep 2015

Iesācēja jautājums

Raksts Bazz » 08 Okt 2015, 00:19

Sākās viss ar George Batareikin kanālu.
Pasūtīju Taifun GT-S, Istick 50W un citus štruntus.
Kamēr gaidīju nopirku vienreizējo Lukoilā. Pat 24h nepagāja un viņa beidzās :(
Tad turpat DUS nopirku ķip EGO, tas jau likās kā kosmoss. Pie viena šķidrumu turpat (10ml=5E), sapratu ka tas ir dārgi, pasūtīju no Modekas Bāzi un aromas, palika labāk.
Pēc ~2ned trāpīju galvaspilsētā un nopirku pāreju no EGO uz 510, palaidu uz Istiks palika vēl nedaudz labāk
Nu lūk 03.09 pasūtītais Taifun GT-S atnāca šodien 07.10.
Šovakar testēju, šķidrumz zūd mega ātri, tvaika ir salīdzinoši ļoti daudz, bet tās izslavētās garšas nav.
Tāka nesaprotu ko es daru nepareizi.
No 11.09 nēsmu analogu smēķējis (stāžš ~13g), un arī nevelk. Esmu priecīgs.

Lietotāja avatars
Gintchlv
Paps
Atbildes: 1067
Pievienojies: 04 Jan 2015, 03:26
Atrašanās vieta: Cēsis, Latvija
Veipoju kopš: 18 Jan 2013
Kontakts:

Re: Jaunajiem foruma lietotājiem

Raksts Gintchlv » 08 Okt 2015, 01:09

Bazz rakstīja:Šovakar testēju, šķidrumz zūd mega ātri, tvaika ir salīdzinoši ļoti daudz, bet tās izslavētās garšas nav.
Tāka nesaprotu ko es daru nepareizi.
Loģiski ka šķidrums izies ātrāk, salīdzini cik tvaika bija iepriekš un cik ir tagad....
Par garšu- it kā jau pēc idejas vajadzētu būt vairāk un jūtamāk, kāpēc nejūti nemācēšu pateikt. Iespējams gaiss pa maz, pa daudz, šķidrums nepietiek.
Iesaku palasīt šo tēmu: http://vapeforums.lv/f/viewtopic.php?f=46&t=41
Un protams ka pajautā tiem kas jau lieto šo tanku, piem. bubucis!
Un sveicināts pūlciņā!
Attēls
Bazz
Aktīvs

Raksts Bazz » 08 Okt 2015, 16:22

Forumu izlasīju, visi tikai slavē, tas priecē. Varbūt man aroma kaut kāda nepareizā? Vai proporcija (lieku uz 10ml-10-13pilienus)?
Lietotāja avatars
infants
Admins
Atbildes: 532
Pievienojies: 06 Jan 2015, 09:16
Bank: Locked
Atrašanās vieta: Salaspils
Veipoju kopš: 02 Dec 2014
Kontakts:

Raksts infants » 08 Okt 2015, 16:39

Bazz rakstīja:Forumu izlasīju, visi tikai slavē, tas priecē. Varbūt man aroma kaut kāda nepareizā? Vai proporcija (lieku uz 10ml-10-13pilienus)?
Kas par aromu? Cik % jāliek? Pilieni mēdz būt dažādi.
Attēls
Nord2
Bazz
Aktīvs

Raksts Bazz » 08 Okt 2015, 16:54

molin berry. Pa lielam % nēesmu mērījis. Respektīvi piliena apjoms nav zināms. Bāze 50/50 9mg
Lietotāja avatars
infants
Admins
Kontakts:

Raksts infants » 08 Okt 2015, 16:58

Bazz rakstīja:molin berry. Pa lielam % nēesmu mērījis. Respektīvi piliena apjoms nav zināms. Bāze 50/50 9mg
Garšām parasti arī jānostāvās un keyword ir steeping. Augļiem parasti mazāku laiku, bet ir arī izņēmumi. Ir tādas garšas, kuras var sajust tikai pēc vismaz 2 nedēļu nostāvēšanas.
Attēls
Nord2
Lietotāja avatars
bubucis
Mākslinieks
Atbildes: 457
Pievienojies: 04 Jan 2015, 21:56
Atrašanās vieta: Kurzeme

Raksts bubucis » 08 Okt 2015, 19:12

Ja pareizi saprotu, tad tas taifun gts ir tas pats taifun gt 2. Tam manam gt2 garša bija labāka nedaudz kā pirmajai versijai. Jautājums vienigi par to garšas esenci....kā tev tā garša patīk uz cita tvaicētāja? Vai nevar būt tā, ka cits tvaicētājs neizceļ garšu pilnībā, tas tas gts izceļ. Es gribēju teikt to, ka pamegini sākumā kādu gatavo škidrumu kuru tu zini kā garšo.
P.s. Es pēc 4gadu kūpināšanas tā ari nav atradis(diezgan slinks meklētājs laikam) tādu garšas esenci kura būtu gana laba lai teiktu ka tā ir mana garša. Bet es zinu kas man patīk no gatavajām dzirām. Tas ir Hangsen highway vai 555,garšas vienādas. Tam iejaucot nedaudz ābola vai vaniļas garšu un mmmmmm.....garšīgi. Man šķidruma patēriņs ar šo ir audzis par 30%.
Attēls
Patīk sarežģīt vienkāršas lietas lai būtu interesantāk...un vispār, brīžiem mēdzu būt kaitinošs.

Dzira:555vai Ry4 + ābou garša
VAMO box mod 40W un TAIFUN GT 1.6ohm, Subtank mini
Bazz
Aktīvs

Raksts Bazz » 08 Okt 2015, 20:16

Ok Bubuci, paņemšu highway, patestēšu. Es laikam esmu vienīgais savā ģerevņā kas ar šito štelli aizraujas. Tāka man ir jābut guru un jāstāsta potenciālajiem vietējiem veiperiem kā darīt pareizi :D
Man ir doma paņemt kau tkādu eikalipta vai ko līdzīgu, lai ir konkrēti izteikta garša. Tāda aromka ir?
visionx
Biedrs
Atbildes: 5
Pievienojies: 08 Okt 2015, 20:39

Raksts visionx » 08 Okt 2015, 20:52

Sveiki visiem, šodien priekš mani pienāca diena, kad saņemu savu e-cigareti(ja to tā var nosaukt).

No pasūtīšanas brīža, līdz momentam kad viņu dabūju bija diezgan liels hype. Pagaidām gan iet samērā čābīgi, jo nevaru īsti normāli pakūpinā, pie kārtīga vilciena un izelpas diezgan traki dur kaklā, protams, saprotu un ceru ka tas ir tikai uz noteiktu laiku kamērt organisms apradīs ar jauno kārtību. Padoties pavisam noteikti netaisos un domāju ka par savu progresu un iespaidiem šeit dalīšos arī turpmāk. :smokin:
Lietotāja avatars
infants
Admins
Kontakts:

Raksts infants » 08 Okt 2015, 20:56

visionx rakstīja:Sveiki visiem, šodien priekš mani pienāca diena, kad saņemu savu e-cigareti(ja to tā var nosaukt).

No pasūtīšanas brīža, līdz momentam kad viņu dabūju bija diezgan liels hype. Pagaidām gan iet samērā čābīgi, jo nevaru īsti normāli pakūpinā, pie kārtīga vilciena un izelpas diezgan traki dur kaklā, protams, saprotu un ceru ka tas ir tikai uz noteiktu laiku kamērt organisms apradīs ar jauno kārtību. Padoties pavisam noteikti netaisos un domāju ka par savu progresu un iespaidiem šeit dalīšos arī turpmāk. :smokin:
Prieks par tevi. Padalies noteikti. Jautā arī droši, ja kas nav skaidrs.
Forumā vari atrast daudz informācijas par dažādām ierīcēm, šķidrumu īpatnībām utt.
Attēls
Nord2

Atgriezties uz “Iesācējiem”

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: 2 un 0 viesi